Film och brillor!

2007-08-16 @ 10:55:15
Bara lite update från igår!

Jag fick upp den dumma lådan innan  M kom hem, men de visade sig att brillorna INTE låg där... Hopp, tänkte jag och surade! Men efter en stund kom jag på att dom kanske ligger i ett skåp i köket, och mycket riktigt; där låg dom!! =) Så ser ut som en "riktig" data nörd när jag sitter här och bloggar... Ha ha!! =)

När M väl kom hem igår kollade vi ju på film, "Se upp för dårarna". En mycket bra titel tycker jag, för dom va verkligen dårar!! Jag trodde nog den skulle vara bättre, men jag blev inte besviken. Fick mig några skratt, dock inte så många. Men om de beror på att filmen inte va bra eller på att jag höll på att somna vet jag inte. Hmm... Kan rekomendera den till er som inte har nått att göra en söndags förmiddag. Du borde oxå vara bakis när du ser den, eller kanske till och med lite full fortfarande! Då är man mer lättroad än va jag va igår kväll...


image27


Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Jag var varken full eller bakis när jag såg den filmen. Och det skall jag säga dig, jag garvade rätt friskt. Fast det är klart, jag var även arg och förbannade i mellan åt. En riktigt bra film, trots att den spretar lite väl mycket åt olika håll. ;)

2007-08-16 @ 14:45:32
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: