Kvällspromenad...

2007-08-19 @ 22:00:54

Japp! -Ni läste rätt, jag har precis kommit hem efter en ca 50 minuter lång kvällspromenad. =) Mycket stolt över mig själv... -Och Magnus som fick följa med vare sig han vill eller inte! He he he... Men han peppade mig och drog upp tempot lite. Så de va ett trevligt sällskap.
Anlednigen till promenade va att jag höll på att somna efter en låååång och tråkig dag på jobbet. Och visst hade jag mer än gärna gått och lagt mig trots att kl. bara va 20.30 när jag tog på mig jogging skorna. Men jag har lovat att hämta Lena från jobbet, och hon slutar inte fören 22.30. Så de är bara att hålla sig vaken... =) Börjar ändå sent imån, så jag har ingen bråska i säng.
En annan anlednig till promenaden va att jag ställde mig på vågen. Åhhh HJÄÄÄÄLP!!! -De skulle jag aldrig ha gjort... För de va inga vackra siffror som ploppade upp! Usch och fy, mega ångest nu alltså. Suck!
Men jag antar att jag inte är ensam över att ha gått upp i vikt över semestern/sommaren??? Hmm... Va ärliga nu!! =) Ha ha ha...

image31

Pix pax för han i rosa... He he!!


Söta små hälsningar..
Signed by: lena

tack för hämtningen!!!=)de va ursnällt...du vill ja ha dvärjen i grönt!!!

2007-08-20 @ 02:20:35
Signed by: Hanna^^

Ha ha! Dvärgen är din Lenis! =)Ingen orsak gullet... Ja har några körningar att ta igen om man säger så... =) Lav ya! Pöss

2007-08-20 @ 08:14:38
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Signed by: Angelica

Jag har också gått upp.. men det håller jag på att fixa bort nu. Rörelse är viktens värsta ovän. ;) Jag ser helst att jag slipper ta någon av de där männen. De var inget för mig. ;)

2007-08-20 @ 16:47:05
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: