Pink P!nk & Rock´n´Roll

2007-08-13 @ 10:56:29
Yeheee... Måndag morgon, solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är ledig!! Tjoflöjt! =) Kan de bli bättre?? -Japp! Om jag haft en bil hade jag ju kunnat åka ut till havet och glassat. Magnus började nämligen jobba idag (efter fyra veckors semester), så han har ju bilen!
=( Muuuhäääää! Men men... Ska antagligen åka ut me syrran sen, hon slutar jobba om nån timme. Så de får helt enkelt bli en halvdag istället Och det är ju inte illa pinkat, hellre det än att sitta här och mögla. Fast jag hade egentligen behövt städa... Usch! Det ser ut som faan här. Men Magnus fick iaf tvättat mattorna igår, så när jag väl får tummen ur att städa, kan jag lägga på nytvättade mattor! =)

Nu sitter jag som sagt och väntar på att Emma (systra mi) ska ringa och säga att hon är klar på jobbet. Så vi kan åka till havet... =) Som tidsfördriv lyssnar jag på "The Pinks", kommer ni ihåg?? Kultbandet från tidigt 80-tal... Dom var sex killar som sjöng och spelade trallvänliga och coola låtar. Så jävla bra!! =) Dom gjorde bla "Helena och jag", "Pink pink & rock´n´roll", "spelar ingen roll", "superman" och "122305" mm. Pink pink & rock´n´roll är ju givetvis favoriten... =) Gissa varför?? He he he he... Så den har jag som ringsignal på mobilen! Weeeiii... Grymt bra!


image23
Visst är dom söta??

Söta små hälsningar..
Signed by: Johan Peronet

Hehe Pinks är bra

2007-11-10 @ 14:53:03

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: