Ett helt år!

2007-07-27 @ 11:02:25
Rock´n´roll änna! Idag har jag haft mitt körkort i ett helt år... Fan va tiden går! Men shit va bekväm man har blivit, åker nästan aldrig spårvagn längre. Inte för att jag har nått emot det utan mest för att bilen går snabbare... =)
Hur ska man sammanfatta detta åter nu då...? Hmm...

*En parkeringsbot á 600 kr utanför gamla lägenheten när dom helt plötslig gjorde besöks parkeringen till privat. Morr på dom... Men ja betalade snällt! =)
*Har åkt in i flera poliskontroller och blåst (utan resultat givetvis) och konstaterat att bilen är grön för övrigt! Ha ha ha... De va kul!
*Körde sönder en bit av kofångaren när ja desperat letade parkeringsplats på Allum mitt i julstressen! Trångt och jävligt och tydligen låg det en jävla betong klump mitt på den enda lediga parkeringsrutan... Undra varför den va ledig?? Hmm!!!
*Dårfan som körde framför mig i höjd med Ullevi, tvärbromsade utan förvarning... HJÄÄÄLP!!! -tänkte jag och ställde mig på bromsen jag oxå... Kunde snabbt pusta ut då ja inte körde in i bilen! Men snilleblixten bakom mig hade då fan inte samma reflexer som jag, utan skulle promt in i arslet på mig... Blev en liten smäll, men dessvärre bara på hans bil! HA HA HA... De kunde han gott ha! =)

Så... Då lärde vi oss med andra ord att läsa skyltar vid parkeringsplatser, trots att man stått där 100 gånger tidigare! Samt titta så den tomma rutan verkligen är tom... =)
Och (!!!) -inte att för glömma, håll avstånd!! Man vet aldrig när bilen framför tvärbromsar!

Sen måste ja ju givetvis tacka min söta älsklings kille för att jag ens har haft tillgång till bil. =) Tusen pussar för att du låter mig köra din bil... Trots mina små incidenter!
Vill ju givetvis ha en egen bil, men har inte haft råd ännu! =( Men en vacker dag kommer ja komma körande i en fett pimpad bil med ett stort smile på läpparna! Weee... Längtar!


image3

Håll utkik efter en rosa dröm på vägarna! Det kan vara jag som vunnit på lotto... =)Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Eller så är det min bil du fått låna. :p En dag skall jag ha en fint rosa och glänsande bil med lock på. ;)

2007-07-27 @ 11:09:00
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: