Upp Som En Sol & Ner Som En Pannkaka

2008-07-04 @ 13:44:23
Hopp!! De va la tur att man fick hinna vara glad igår... För att gå till barnmorskan idag va ju som att få en käftsmäll typ! =( Sist jag var där så tyckte hon (barnmorskan) att ♥bebisen♥ hade fixerat sig, men när hon kände idag så va hon inte lika övertygad. Och i vecka 38, som jag idag går in i, SKA den vara fixerad!! (Fixerad = bebisen ligger med huvudet neråt och är "fast" i bäckenet.) Eftersom hon inte var övertygad så har jag fått en ultraljudstid på måndag, för att kontollera. Skulle det vara så att den INTE är fixerad så blir det förmodligen kejsarsnitt. =/
Ett annat alternativ är ju att försöka vända barnet rätt, genom att trycka och knuffa från utsidan. Men detta lyckas bara i ca 50-60%. Och som jag fattade det skulle det göra JÄÄÄVLIGT ont... -No shit Sherlock?? Så om barnmorskan fick "bestämma" sa hon att hon skulle valt kejsarsnittet. Och jag lägger det "valet/ansvaret" helt i deras händer eftersom jag utgår från att dom vet bäst.
OM ♥bebisen♥ nu inte ligger rätt på måndag när vi gör ultraljudet blir det alltså ett planerat kejsarsnitt. Suck!! Detta va jag absolut inte beredd på... Men vi får väl hålla tummarna för att den faktiskt har fixerat sig. Hoppas Hoppas!! ^^Söta små hälsningar..
Signed by: B3tty

Jag ska hålla tummarna för dig att den fixerat sig!

2008-07-04 @ 15:23:21
URL: http://b3tty.blogg.se/
Signed by: Sofia

Hoppas allt går bra! Ska tänka på dig. Kramar

2008-07-04 @ 15:26:02
URL: http://humanistensofia.blogg.se/
Signed by: B3tty

Jag ska flytta till Norge på heltid, se till att bli frisk, ta körkort, plugga norska och sen starta familjehem - min livsdröm. Men vi tänkte börja som kontaktfamilj först.

2008-07-04 @ 18:17:47
URL: http://b3tty.blogg.se/
Signed by: Madde

Hej! Slank in här på din sida & läste lite. Ska själv ha barn, bf 18/9 :)

Detta med att barnet inte har vänt sig är ju tråkigt men en väninna till mig hade samma problem. Hennes baby hade heller inte vänt sig & hon fick gå iväg& få den vänd. Det gjorde inte alls så ont som dom hade sagt & bebisen är fortfarande vänd, hon t.o.m gått över tiden med några dagar.

Ville att du ska veta det =)

Lycka till!!!

2008-07-06 @ 12:47:06

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: