Helt Slut...

2008-05-17 @ 22:45:12
Hade inte tänkt att blogga idag, men fick mig ett ryck nu innan det är dags för lite sömn. Som det står så är jag "helt slut". Jag gick nämligen upp i ottan för att åka med Jennie till Ullared... -Jag vet att det inte va länge sedan jag var där! Men men, kände att jag inte hade nått bättre för mig en lördag som denna. Så en tripp till Ullared kunde väl inte skada?? Hmm... Skadad blev jag väl inte. Men fuck va trött jag är nu, har ont i hela kroppen och varit smått illamående hela dagen. Bläää!! =( Det tog verkligen på krafterna att knö sig omkring där inne bland MASSA folk. Och tror ni folk tog nån hänsyn till att jag är gravid?? Hahaha... Nä då!! Folk va som galna... =/ Puh!
När jag kom hem orkade jag knappt plocka upp varorna ur påsarna. Och när jag väl gjort det, med hjälp från ♥Maggie, tog jag mig en tupplur. Det va skönt!! =)
Men nu är jag lika trött igen och har fortfarande ont i hela kroppen. Usch!! Hoppas att en god natts sömn gör mig till en gladare och piggare Hanna. För nu känner jag mig inte speciellt kul. =( Stackars er som läser min blogg, haha... Kan inte vara kul att höra mig gnälla jämnt och ständigt???


Kan någon vara snäll att "vrida upp" mig?? ^^

None


Söta små hälsningar..
Signed by: Mika

Vilken snygg vagn!!!! va roligt att ha den hemma nu! kan du gå å fingra på den och bädda den och bädda om den osv haha =)kan man inte få se bilder på barnrummet oxå?? ja jag vet, ett jävla tjat på¨mig om bilder =)tycker att du får klaga hur mkt du vill! Det är ens rätt när man är gravid! =)

2008-05-18 @ 11:42:25
URL: http://mika83.blogg.se/
Signed by: Mika

just det glömde ju nästan!Va kul att ni ska vara gudföräldrar!

på nallegram.har dom jätte söta nallar med tröjor som man kan få valfritt tryck på.

Sebban fick en jätte söt som det stod

DOPDAG

Sebastian

18 november 2006

super söt och kul när presnten är personlig =)

2008-05-18 @ 11:45:11
URL: http://mika83.blogg.se/
Signed by: ..:Sarah:..

haha.. jo dom kan bitas. men dom gör det inte så mycket som andra gnagare. men är dom inte söta då;-) ha en toppen dag!

2008-05-18 @ 11:52:02
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Signed by: tinkerbellan

jo det finns mindre, men han kissar så mycket hehehe.. så han får ha den stora..

2008-05-18 @ 16:33:39
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/
Signed by: Marlie

Svar: Nej, det gör dom inte. Vissa är delad vårdnad om, och det är bara en gång i månaden under en vecka som alla är hemma. Och det är bara dom två yngsta som bor hemma på heltid. Förut jag också, men jag har ju flyttat till min mormor och morfar.

2008-05-18 @ 21:47:42
URL: http://mammamarlie93.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: