It´s All About Neo ^^

2008-09-02 @ 21:41:30
Ni som följer bloggen vet ju att det är en hel del ♥Neo♥ snack just nu... Hmm! Eller, det lär nog förbli en hel del snack om honom. Och idag är inget undantag.
It´s all about Neo!! *love*

I fredags när vi va på BVC fick vi tipset att testa Nutramigen (en svindyr, illaluktande ersättning som säljs på apoteket!) eftersom han kanske va överkänslig mot den han fick innan (Baby Semp). Eftersom han skrikit i ungefär 4 av hans 5 levnadsveckor... Puh!!
I vilket fall som helst så bytte vi ut hans mat i fredags efter besöket på BVC. Trots att den nya ersättningen luktade riktigt jävla illa så åt han den... Stackars oss som matade honom! *puke* Hahaha! Men på lördagen började han skita (bajsa) som en tok. Och jag överdriver inte när jag säger att han sket typ varannan timme!! Jösses alltså... -Riktigt löst va det oxå! *blush* Plus att han fortsatte skrika som en galning! Samma visa på söndagen... Massa bajs och skrik, samt att hans stackars rumpa blev helt röd av allt bajsande. Stackarn måste haft jätte ont! :( 
Så efter att ha ringt sjukvårdsupplysningen och apotekets rådgivning gick vi tillbaka till hans vanliga mat, dvs Baby Semp. Och igår morse (måndag) ringde jag våran "BVC-tant" och berättade hur det hade gått. Och hon sa att vi gjorde rätt i att avbryta med Nutramigen... Hade den varit bättre för hans mage skulle vi märkt det innom ett dygn.

Så för att få svar på våran fråga VARFÖR HAN SKRIKER?? så himla mycket, men ändå så oregelbundet, var vi idag hos läkaren med honom... Dom undersökte honom jätte noga från topp till tå och tog massa tester. Både blodprov och urinprov. Samt ett pricktest för att se om han va allergisk mot komjölk. Allt såg helt normalt ut... Vilket betyder att det endast kan vara en sak som bekymmrar prinsen! KOLIK!!! *devil* 
Suck! Suck! Suck! -Givetvis är jag jätte glad att det inte va nått "allvarligare", men som dom flesta säkert vet så går inte kolik att medicinera.
Man kan ju testa akupunktur, men det är både dyrt och långa köer. Sen är det ju ingen garanti att det funkar på ♥Neo♥ heller.
Men men... Nu vet vi iaf vad det är som bekymmrar honom, och det känns skönt! :)

Nu ska mammas prins äta kvällsmat, sen är det dags för lite vaggvisor och sen ska vi sova gott... *zzz* För jag är lika trött sam vanligt. Hahaha!

(Jag ber om ursäkt för alla stavfel, mina ögon går i kors! *iih*)


Lillkillen har börjat somna på GOLVET på kvällarna! *note*
Hmm... Undra va han har emot sin säng, haha!


Neo ♥ och krokodilen kramas! *love*


Gissa vem som gillar att bada?? *tihi*Söta små hälsningar..
Signed by: annapanna-elvira-mamma

Lilla sötis :)

Extra söt i fisk-pyjamasen oxå ;)

Ses imorrn!

2008-09-02 @ 21:49:14
Signed by: ♥Hanna♥

synd bara att fiskpyjamasen börjar (eller är??) för liten! =(

2008-09-02 @ 21:51:56
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Signed by: milla

plats nr 9??? är damens blogg inte lika intressant längre eller vad....kram

2008-09-02 @ 22:42:59
Signed by: tinkerbellan

jobbigt med skrik.. dem gångerna Gabriel skriker kan jag nog räkna på mina 10 fingrar.. händer itne alls ofta.. han e mest sprallig o glad eller så sover han..

2008-09-03 @ 09:31:20
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/
Signed by: Nina

hihi gud va nöjd han såg ut att vara i badet :D

2008-09-04 @ 12:31:10
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Pia

vill tipsa dig om en vagga till Neo, BabyRo vagga, speciellt framtagen till bl.a kolik barn. Vi har haft den själv o jag blev tipsad av kompisar... hyr den via BVC eller fråga där om den.. finns ibland på Blocket o man kan även beställa den via mamamiashopen. Kan maila bilder o info om den om du vill. Den vaggan var iaf vår räddning! vår son sov i den tills han var 1 år gammal, han älskar den. Nu väntar vi smått igen o tänker använda den redan från början!Lycka till med familjelivet!!! vänligen Pia

2008-09-04 @ 15:23:24
URL: http://piiiiz.blogg.se/
Signed by: tess

Titta va fin å go han e!!!! Kikar in å ser hur de går för er... klart de blir mycket NEO nu de brukar bli så när man får en liten goding... hoppas allt e bra med er alla tre... kikar in då å då... Trevlig helg nu //Tess

2008-09-05 @ 13:49:49
URL: http://tess701.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: