~ TACK BUMBI ~

2009-08-04 @ 22:55:05
Skrev ju i lördags att alla kalas och paketleveranser till Lilleman var avklarade... Då kommenterade Bumbi: "Det kommer komma minst en present till till Neo :)"  Spännande tänkte jag (och Neo?) och väntade tålmodigt. (: Så igår (måndag) trillade det ner en avi i M´s namn i brevlådan. Och så fort han kom hem från jobbet tvingade jag iväg honom till utlämningsstället för att hämta ut det. Hihihi... (Även han var nyfiken!)
Och mycket riktigt så var det en present till ♥Neo♥ från Bumbi. *love* Och gissa va det va i...? En TRUNKI resväska!! :D Det va ju precis vad ♥Neo♥ (mamma?) önskade sig! :P Hade faktiskt tänk och köpa en till honom innan greklandsresan i september, men Bumbi hann före...
Tusen tack Bumbi!!! Du är bäst!! *hart*


 

Bumbi
heter Martin egentligen och är M´s polare från Stockholm. Han har aldrig ens träffat ♥Neo♥ (ännu!!), men kostade ändå på honom en sån här fin (och dyr!) 1-årspresent!
Det är inte illa pinkat med tanke på att vissa släktingar inte ens kostar på sig ett telefonsamtal och grattar Lilleman! *hmm* Shame on you!!

Vill du (ditt barn) oxå bli ägare av en sån här superfin Trunki...? Så rekommenderar jag er att vara med och tävla i min nuvarande tävling som jag har tillsammans med Barnkorgen.se. Det är nämligen där den är köpt! :D Klicka HÄR för att komma till tävlingen!!

Alla som inte heter Gösta måste RÖSTA! :P
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Karin (Albins mamma)

Ja sova är ju alltid så himla skönt, tyvärr :) Men av någon väldigt konstiig anledning blir man tröttare, trots att man behöver sömnen. Men det ger nog lite på längre sikt, alltså senare på dagen. Om man fått sova längre på morgonen :)

KRAM!

2009-08-04 @ 23:35:07
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Signed by: Amanda

Vilken fin väska. Tur att han har vänner som Bumbi som iaf tar sig tid att säga grattis. Ett-årsdagen är ju stort!Han verkar dock ha många som bryr sig också. Han har fått massor med fina presenter den lille prinsen. ^^

Hade jag bott lite närmre hade jag tittat förbi med en liten jag med.

Kram på er

2009-08-05 @ 06:53:08
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Vilken fin väska!

Jag minns inlägget där du skrev att Neo önskade sig just en sån :) Perfekt att få den i present!Kramar

2009-08-05 @ 07:01:01
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: Emilie-Mamma till Liam

ja det är jag som tecknat. =) tack tackvilken söt liten väska, var köpte han den ?

kram

2009-08-05 @ 08:53:33
URL: http://grese.blogg.se/
Signed by: Fia

Vi har lagt barntillverknigen på is till våren =) JAg har inte mått helt 100 de sista så jag ska passa på att återhämta mig lite först. Men sen sätter vi igång igen. Mår Neo bättre nu?

Kram

2009-08-05 @ 13:15:29
URL: http://www.metrobloggen.se/FiaOfSweden
Signed by: Anna Bojefors

Snygg väska, vi har köpt en likadan till Elin fast i rosa förståss, så ni ska oxå ut å resa,KUL, vi med men vi drar till cypern i september och då blir denna väskan kanon:) Ha det gott Hanna och hoppas Neo e på bättringsvägen.

2009-08-05 @ 13:28:27
Signed by: Nikita

määh vilken tur neo har =)

2009-08-05 @ 22:51:26
URL: http://nikital.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: