Tandlös...

2009-12-29 @ 22:20:50

Nu är jag "frisk" igen... Tjohhooo! :D Det va en kortvarig variant av magsjuka jag fick. För den kom och försvann igår. Mådde visserligen pyton och hade feber och värk i hela kroppen, men nu är jag som sagt frisk igen.
Men idag har pappa M mått dåligt och Neo är fortfarande vääääldigt lös i magen. *hmm* Varje gång han gör "nummer 2" läcker det igenom både blöja och byxor, och han äter fortfarande som en myra. Men annars är han pigg och feberfri.

Från den ena åkomman till den andra...
Sedan i fredags har jag haft världens tandvärk. *iih* Har aldrig haft ett hål i nån tand under hela mitt liv och vet knappt va tandvärk är.... Men nu vet jag!!!! Fy fan vilken smärta... Tar lätt en förlossning (eller fem!!) istället för en riktigt tandvärk alltså! -Så illa har det varit!
Men idag fick jag nog och ringde akuttandvården (den vanliga tandvården har stängt tills på måndag!), fick en tid med en gång och åkte dit. Och mycket riktigt så var det ett hål i en av mina visdomständer... Ett STORT hål dessutom. Alternativen var att laga den eller dra ut den. Så jag (tandläkaren!) drog ut den... Gick snabbt och smidigt och kändes ingenting eftersom jag fick bedövning först!
Nu börjar bedövningen släppa och jag känner min kind igen, haha! Har laddat upp med alvedon om det skulle göra ont i natt. Men värre än tandvärken kan det väl inte göra? :(

Nåja, det märker jag nog. Nu är det dags att sova... Får skriva mer imån!
Kram och godnatt på er!


Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

va skönt att du mår bättre. krams

2009-12-30 @ 13:59:39
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Men AJJJJJ!!! Hur är det nu, då? Slutat blöda?

2010-01-04 @ 13:54:23
URL: http://lilianolofsson. blogspot.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: