I´m Not Dead!

2009-02-08 @ 19:59:07
Noop! -Varken jag eller datorn är död, jag har bara haft fullt upp... O_o 

I fredags kväll va det "Girls Night Out". :D Jag och Anna bjöd Emelie på restaurang och sedan på discobowling som en försenad födelsedagspresent! (Hon fyllde år i Decemeber!) Och därefter bagav vi oss mot Avenyn där vi fortsatte kvällen...  Det va riktigt längesen jag va ute och festade! Och förutom att mina pengar tog slut väldigt fort och att jag höll på att bli utslängd från ett av ställerna vi va på och att mina fötter gjorde sviiiin ont, hade jag väldigt trevligt! ^) Hahaha! (Amatör??)
Men fuck va jag suger på bowling alltså... *hmm* Jag tok-losade (skyller på lösnaglarna!!), medans Anna och Emelie slogs om första platsen. Vem som egentligen vann vet jag inte! (:
Efter våran helkväll tog jag spårvagnen hem, tog en evighet, men va gör man när man inte har råd med taxi?? Hmmm! Hem kom jag iaf och somnade som en stock! *zzz*

  
   
  
~ Tack för en trevlig kväll tjejer!! ~



Och igår (lördags) fick jag lite "sovmorgon" och vaknade inte fören 09.40, men var sjukt trött ändå. *iih* Frukost, bus, lek och storstädning av lägenheten...
Sen bar det iväg till brorsan, där jag hämtade min brorsdotter Klara. *love* Bror min och hans tant (Ulrika) skulle nämligen iväg på festligheter, så Klara spenderade kvällen och natten hos oss! O_o Fullt ös medvetslös?? YES SIR!!
Neo skulle vara så nära Klara som möjligt, heeela tiden. Han jagade till och med henne, när han satt i sin gåstol... Hahaha! *hah*
Vi kollade på melodifstivalen (som sög hästballe!!), åt godis, lekte, spelade memory mm. En trevlig men väldigt tröttsam lördag med andra ord. :D

  
 
 


Och idag var det ungefär samma visa... Förutom melodifestivalen och godiset då! :P Sen åkte vi utmattade och lämnade Klara. Shit Maj-Britt va det tar på krafterna att vara "tvåbarnsmorsa". ;) Puh!!

Nu är det slappa som gäller... Ska bli riktigt skönt! Bye!! :*

Söta små hälsningar..
Signed by: nathalie

sköj!!!! nästa gång vill ja vara mä =)

2009-02-08 @ 20:33:40
Signed by: Emelie

Tack själva det va jätte roligt.. grymt bra present :) pözz pözz

2009-02-08 @ 20:43:03
Signed by: Anonym

Glöm inte mig nästa gång!

2009-02-08 @ 23:50:46
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Hanna

hahaha! camilla och nathalie... ni är mobbade!! :P

2009-02-09 @ 09:22:58
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Signed by: Nina

å ja vill oxå bowla! fy så skoj! var fööör länge sen ja gjorde det nu.



Neo kryper på ordentligt nu eller? =)

2009-02-09 @ 10:55:23
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Nina

haha tack. ja visste inte vilka bilder jag skulle ta av, för jag har ju tagit så många. men så tog ja dem där. så då blev inte valet så svårt :D nya bilder.. kanon =)



så sött, hihi. snart kommer han kunna ta flera krypsteg ska du se. så mysigt att se hur de utvecklas och kämpar på =) de är ju starka och envisa då de är små.. kanske tur det =)



krams!

2009-02-09 @ 14:37:37
Signed by: jane

jag antar den:)))

2009-02-12 @ 11:09:20

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: