Flytten

2009-01-28 @ 21:08:27
Sådär ja! Nu har lilleman äntligen flyttat in i sitt egna rum... :S Och han somnade faktiskt (det brukar va en kamp att få honom och somna!) utan några större problem, hoppas att natten blir lika problemfri. *iih* (Håll tummarna!!)
Det kommer kännas tomt utan Neo och hans säng bredvid våran... Men jag överlever nog! Muhääää! Crying or Very sad

Idag har ♥Maggie♥ varit ledig, så dagen har spenderats på IKEA. :D Tjoflöjt! Vi har köpt lite prylar till korvens rum, hyllor, gosedjur, kuddar mm. Och sen blev det massa saker till oss själva oxå. Hur kan det vara sååå enkelt att spendera pengar och så jobbigt att tjäna ihop dom?? Hmm! Guilty as hell
Efter att vi kommit hem från IKEA började vi möblera om korvens rum för att få plats med han säng. Hjälp (!!!) vilket projekt det blev alltså... O_o Testade 4-5 olika möbleringar innan vi blev nöjda! Är dock inte helt klara ännu, men tids nog ska ni få se på före och efter bilder. LOVAR!! ^)

I morgon ska vi på halvårsfotografering med Neo. Han fick ett presentkort hos en fotograf i doppresent, vilket jag tycker va en toppen idé. Verkligen en perfekt doppresent! (: (Tack Jojjo, David, Carina och Niclas!)
Men givetvis rev Neo sig på näsan idag... Så himla typiskt! Får hoppas att det inte syns allt för mycket på bilderna. Hehehe... Ska bli väldigt roligt iaf. :)

Nu ska jag plocka undan lite i köket, där det för tillfället ser ut som en krigszon. *vetej* Sen är det sängen som gäller... Men ikväll (eftersom Neo flyttat in i sitt rum!) ska jag "unna" mig att läsa innan jag somnar. *hah* LYX! Innan har jag inte "vågat" tända lampan, med risk för att väcka honom. :S
Adios! *hej*

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: