Torsdag

2009-07-02 @ 09:32:57
*studs* Yes Sir! Idag är det det torsdag, vilket innebär att Magnus bara har idag och imån kvar på jobbet innan det är dags för SEMESTER!! Tjohoo!!
Ska bli så jävla najs... Inte för att min vardag kommer se så annorlunda ut kanske, men jag och ♥Neo♥ får ju träffa M mycket mer än vi gör nu. ^)

Idag skippar vi nog stranden, får bli en heldag imån istället. Om vädret håller i sig vill säga...? Inte för att jag skulle gråta blod och det kom lite regn. Tvärtom!

Jag har börja "vänja" mig vid Lillemans nya frisyr nu. Om jag får säga det själv, så tycker jag att han är riktigt söt och charmig! (:

 
 
Mammas prins!! *love*

Hoppas ni får en trevlig torsdag!
Och glöm inte att rösta...
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Amanda

Härligt när det bara är några få dagar kvar. Semester är ju skönt för hela familjen. Att bara kunna umgås och göra vad man vill. Härligt!Ludwigs pappa får ingen semester i år. han blev ju av med jobbet, men fixade sen ett annat jobb så nu går han direkt från det ena till det andra. Inga lediga dagar alls. Men han har ju iaf ett jobb så man får vara glad för det istället. :o)Din lilleman är alltid toksöt. Ny frisyr eller ej. :O)

Hoppas ni får en fin dag i solen idag med.

Kram

2009-07-02 @ 10:52:41
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: a

naw så söt ditt barn är =)

allt bra?

2009-07-02 @ 11:52:51
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Signed by: Carolina

Åh, så skönt - en annan får vänta ända till vecka 30 innan sambon får ledigt! kram

2009-07-02 @ 15:48:33
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: