Softish Söndag!

2009-06-14 @ 20:44:42

Blev en sväng till IKEA idag. Köpte bland annat några förvarings lådor till Lillemans urvuxna kläder, en trapp-pall till badrummet (så han når upp till handfatet), ramar, glas, en "kulbana" (leksak) och innetofflor.
Neo♥ va överlycklig när han fick leka i dom mysiga utställingsrummen men va inte fullt lika överlycklig när vi gick därifrån. :S


   
När vi kom hem provade han sin kulbana och pallen! ^)
 


Men innan vi åkte hem igen blev det en sväng in på Coop. ♥Neo♥ satt i kundvagnen och hittade ett perfekt ställ (som egentligen är till för självscanningsapparaten...?) att ha sin smoothie på. Hahaha! Festligt!! (:


  


Och på eftermiddag kom den jävla febern tillbaka igen! *frown* Så han har gnällt och grinat och vart helt förstörd stackarn... Han somnade som en stock redan kl 18.00. Men vaknade för ca 1 timme sedan och härjar nu omkring på golvet. *note* Han får panik i sängen och gråter floder! Så nu får han trötta ut sig lite till...

När Lilleman behagar somna, tänkte jag och M kalasa på lite ost och kex. Blev sjukt inspirerad av Nina igårkväll... Så idag är det min tur att möla brieost.


Keep voting for me!!
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

ja har fortfarande kvar ost i kylen så ja tänkte ta en bit ikväll igen. va så jäklans gott juuuu! så ja hoppas du njuter en massa massa massa nu ikväll :D



hahah va söt han va på sista bilden.. sätter juicen där i självscanningshållaren. haha. så sött. riktigt smart ju! :D

2009-06-14 @ 20:50:23
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: maria

ja, den är ny.

Vad söt han är när han står på pallen :)

2009-06-14 @ 21:49:25
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Signed by: Amanda

Han är riktigt toksöt din lilla kille! ^^ Vilket chartroll!



Jo, nästa måndag åker jag till ullared. Har inte varit där på ett tag så jag längtar som en tok! :o) Hoppas jag hittar massa fina och billiga prylar.



Ha det så skoj i lekparken! Hoppas det låter bli att regna idag.

Kram på er!

2009-06-15 @ 07:56:49
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Liams mamma

Vad go han verkar er lilla Neo :)



Jag stängde ner min blogg för finns personer som snokar för mycket och säger saker till P! Vi håller på att separera och det är ingen snygg sådan :(

2009-06-15 @ 08:57:51
URL: http://detbastasomfinnsliam.blogg.se/
Signed by: Liams mamma

Jag glömde ju svara på frågan om busfabriken! jag rekomenderar verkligen att åka dit där e superbra! det kostar 100kr för 3 timmar för barn över 1 år vuxna går in gratis!



Kolla denna sidan http://www.busfabriken.se/

2009-06-15 @ 09:19:33
URL: http://detbastasomfinnsliam.blogg.se/
Signed by: Jessica

Åh, det var ju jättesmart med den där stegpallen! Får nog bli en tur till IKEA igen :) Och Anton fattar äntligen grejen med kulbanan nu också. Förr satt han bara och kastade hela kulbanan fram och tillbaka och snurrade på klossarna :)

2009-06-15 @ 12:18:54
URL: http://bjorkstrom.blogg.se/
Signed by: Nikita

en sån där pall har ja tänkt köpa till badrummet länge, men ja lyckas alltid glömma det då ja är på ikea.. den är väl typ tokbillig också!!

2009-06-15 @ 15:54:21
URL: http://nikital.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: