Attans bananer!

2009-03-27 @ 09:36:48

Som ni kanske förstår (eftersom jag bloggar), så blev det ingen tripp till Ullared idag. Crying or Very sad ♥Maggie♥ har fortfarande feber och hostar som en tok och har ont i hela kroppen. Neo därimot är fortfarande frisk och visar inga symptom på varken magsjuka eller förkylning. Och det är jag tacksam för!
Ullared (Ge-Kås) får vänta, det står ju kvar som tur är. Ett allternativ hade ju varit att ta med Neo, men jag tycker att han är för liten för att sitta i en kundvagn i flera timmar i ett fullknökat varuhus med massa människor. Jag är fortfarande lite nojjig över RS-viruset, även om det snart är April. :S 
Det kan han givetvis få på Allum eller spårvagnen eller på något annat ställe där det är mycket folk... Men Ullared känns lite väl "knökfullt".

Så det blir att hålla sig hemma idag. Det hade ju vart skönt med en promenad... Men vädret är inte lika vackert som det har varit hela veckan. Det snöade nämligen i morse när jag tittade ut! O_o Jag som trodde det va vår!! *frown* Visserligen är det redan på väg att töa bort, men ändå... Jag orkar inte med mer snö! *hmm*

Min utsikt i morse vid 7-tiden!
 

Neo har hållt i gång som en duracellkanin hela morgonen, puh! *iih* 
Men nu sover han sin första vila för dagen... Skönt med lite avkoppling!
Ska försöka hinna få i mig lite frukost innan han vaknar!
Jalla Jalla Din Frukost Fralla! Se ya later alligator!

  
-Nej, han jobbar inte extra som "eniro-troll". *tihi*
Va bara tvungen att lägga nått tungt i lära-gå vagnen,
så den inte tippar bakåt när han promenerar omkring...
Och en gammal gula sidorna fick duga!

Ni röstar väl på min blogg?? *hmm* VARJE DAG!!
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Elin

Tråkigt att det inte blev någon Ullared idag, men det finns ju kvar sen när Maggie blivit bättre :)Hoppas att ni får en fin dag och att du och söta lille Neo håller er friska!

Kramar

2009-03-27 @ 10:27:24
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: