Swish!!

2009-03-23 @ 22:23:06
Jösses! Vart tog denna dagen vägen? Swish lixom!  O_o

För några veckor sedan lämnade jag in min laptop på lagning, efter en liten olycka med ett glas vatten. *note* Hmm! Dessvärre gick datorn inte att laga, men som tur var hade jag en drulleförsäkring på den. Så jag fick en helt ny dator. :D Och jag kan ju tacka Gud för att jag en vecka innan olyckan kopierade över alla tusentals bilder till ♥Maggies♥ dator. :S Annars hade jag fan dött!! Tänk om ALLA bilder på ♥Neo♥ hade försvunnit?? Visserligen finns ju många av dom här i bloggen, men långt ifrån alla!!
-Jag är ju en riktig "MAMMARAZZI"! ^) 
I vilket fall som helst så fick jag en ny dator av försäkringsbolaget och åkte för att hämta ut den på On Off idag. :P Har inte kopplat in den ännu (eller installerat den kanske det heter?), sånt där får ♥Maggie♥ pyssla med och han jobbar kväll idag, så det får bli ett senare projekt.
Ska bli skönt med en egen dator igen, har ju våldgästat ♥Maggies♥ dator i några veckor nu. *blush* Inte så populärt kan jag tala om! *iih*

Den nya sköningen!

Efter att jag hämtat den nya datorn mötte jag Salo i stan. Skulle egentligen tagit en promenad och en fika/lunch i stan, men eftersom datorn vägde ton och var otymlig som faan, fick vi åka hem och lämna den först. Sen blev det både lunch och promenad här i kortedala. :)
Sen följde Salo med hem hit och busade med korven. Väldigt uppskattat! Neo♥ har tidigare varit livrädd för Salo, men vinden verkar ha vänt! ^)
Salo läste bland annat en bok för sötnosen! *love*

Sen "mojjade" hon korvens huvud med orgasmatron... *hah*

Och när Salo åkte hem, somnade korven gott och jag satte mig i soffan och kikade på tv. Får ju inte missa "Familjen Annorlunda". O_o
Nån mer än jag som stör sig på 5-barnsfamiljen i Staffanstorp?? I jämnförelse med den sköna 10-barnsfamiljen i Älvdalen är dom ju amatörer"Hade detta varit ett jobb, skulle jag sagt upp mig!" -Vem fan säger så om sina barn?? :S Dom verkar bara bry sig om att ha snyggt och prydligt hemma och ha senaste märkeskläderna på barnen, som absolut inte får sölas ner! HAA! Vissa borde tänka en extra gång innan dom skaffar barn! *hmm*

Nä, nu ska jag hänga tvätt... Sen är det sängen som gäller! -Det är ju en dag imån oxå!! :D Hoppas det blir lika gött väder som idag...
Puss på er!! :*

Fortsätt att rösta på mig! (:
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Elin

Skönt att du varit förutseende och lagt till en drulleförsäkring på datorn ;)

Här hade sambon också varit duktig och lagt över alla våra bilder på en skiva, för bara någon vecka efter fick vi virus på datorn och det var tvungen att formateras om. Så jag känner att man måste vara lite duktigare på att spara bilderna man tagit.Hoppas att du får en fin dag!

Kram

2009-03-24 @ 06:11:35
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: stort och smått

Vilken fin blogg du har! : )Puh! Jag blir trött bara av att tänka på att ha fler barn än mina tre... skulle aldrig orka med fler barn!

2009-03-24 @ 08:35:24
URL: http://agneta.bloggagratis.se
Signed by: mikaelaa

haha kul bild på lillen:P

2009-03-24 @ 15:10:10
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: