Far & Son

2009-05-02 @ 20:47:04
Eftersom ♥Maggie♥ har jobbat 7 dar i streck, så va planen att vi skulle hitta på nått skoj idag när han va ledig. För imån jobbar han igen! *hmm* Men istället för att hitta på nått alla tre, så åkte ♥Neo♥ och pappa ♥Maggie♥ iväg till Allum, medans jag stannade hemma och städade. Det va riktigt snuskigt här måste jag erkänna, dammråttorna jagade varandra och det låg saker överallt. :S
Men efter att jag gått lös med min rosa dammvippa, damsugaren och moppen är det nu skinande rent! :D Så jävla skönt med ett rent hem för omväxlings skull... Fast om några dagar är det väl lika stökigt igen! *iih* Puh! Men, men... Den dagen den sorgen.
Far och son hade iaf haft det trevligt på Allum under tiden. ♥Maggie♥ hade bland annat shoppat kläder till Lilleman. ^) En jätte fin "Emil i Lönneberga" t-shirt (ECO) från Lindex och en byxa och t-shirt från KappAhl.

 

Emil t-shirten är från "stora barn" avdelningen och fanns som minst i stl 86/92. Den är jätte stor, men tids nog växer han ju i den. Det fanns även en annat variant, när Emil står på händer, med blåa "kanter" på t-shirten. Blir nog att köpa även den när nästa lön kommer. :P Så söt!!

För att inte helt "slänga bort" det vackra vädret(?), så blev det en sväng till lekplatsen när städningen var klar. Men det blev en väldigt kort visit, eftersom det blåste isvindar!! O_o Burr!! Så det blev innomhuslek resten av dagen.




Nu har vi käkat flintastek och potatisgratäng!  Smaskens!
Och nu är det dags att hoppa ner i soffan och kika på tv...
Ha de fett ap svett!

Ni glömmer väl inte att rösta på min blogg?
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Elvira

Sv: Tack så jättemycket! Och vilken söt son du har! Hur gammal är han?

2009-05-02 @ 21:12:55
Signed by: Lilian Söderman Olofsson

Kallt!?! Nä, men nu stumpan tog du väl i ;o) Hi hi, nej, just jag du är ju inte en norrlänning :oP



Vad grymt söt han var i sin fotbollsdress!:o) Måste bara fråga - har Neo varit dålig i veckan? Julian spydde två gånger i morse och så har han bajsat x antal ggr. Han har inte spytt mera efter i morse och han har varit på ett strålande humör, så det är ju lite svårt att veta om det är magsjuka eller tandgnissel- eftersom det är en halvvägs ute i nederkäken bredvid de två han har där och en till på andra sidan som man ser är på väg ut genom tandköttet snart... Hoppas ni har en go´helg!?!:o)

2009-05-02 @ 21:37:32
URL: http://lilianolofsson.blogspot.com/
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Duktig du är som städat!



Den där t-shirten är ju jätte fin!

Är sugen på att köpa den andra!

Kommer att bli snyggt till ett par jeansshorts i sommar :)

2009-05-02 @ 22:27:27
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: Nina

å va gott med flintastek! muns!



mysigt för neo å spendera lite tid med pappsen. vet hur det är med städningen själv. ja måste ta ån dag eller helg å städa ordentligt. slänga det som ska slängas å ner med saker i källarn å fixa balkongen.. men det tar ju sin lilla tid..



skönt att du fick städat iaf å en liten stund i parken.. inge skoj med så kalla vindar=/ hoppas du får en trevlig dag nu! krams

2009-05-03 @ 09:59:51
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: emily

Åh vilka mysiga bilder. Tråkigt att du fick stanna hemma och städa, men tyvärr nödvänidgt säkert!



kram

2009-05-03 @ 15:51:14
URL: http://emslo.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: