Knas -jag vet!

2009-05-10 @ 21:32:02
Efter att ♥Neo♥ hade tagit en lååång vila i förmiddags jallade vi oss iväg till Nathalie. Skulle ta en genväg genom skogen som såklart blev en senväg... :S Måste lära mig att man inte kan gå överallt med barnvagn. Men efter lite terrängkörning och blöta fötter kom jag till slut fram till Nathalie.
Där va även Emelie med sina gullungar Hugo och Filippa. Sen kom även Anna och Lilla E dit. Och Nathalies sötnos Wilmer va såklart hemma oxå. ^)
Det bjöds på god fruktsallad som vi morsor smaska i oss, medans kidsen lekte. För mig och ♥Neo♥ blev det dock en väldigt kort visit eftersom jag skulle iväg på min kusin Viktorias dansuppvisning. Tur att jag kör som en gudinna, wrooooom genom staden. (VAAAA?) Så vi hann i tid, tjohooo... :D
Kusin vitamins dansgrupp va näst sist tror jag. Undertiden vi väntade fick vi kika på dom andra bidragen... Några sög medans andra rockade. Vikkan rockade såklart!

Som ni säkert märker så har jag typ damp, därav detta oseriösa och konstiga inlägg. Ska lägga mig i tid ikväll, så kanske jag kan sova bort dampen. *note*

Kram på er! Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Nathalie och Wilmer

Tack för i dag!!!

2009-05-10 @ 22:03:26
Signed by: Anna

Du smittar av dig din damp-unge ;)

Imorrn då jäklar....! tssss

Godnatt din fis!

2009-05-10 @ 22:33:22
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: