Kvinna "hittade" 635 miljader kr!

2010-04-08 @ 12:36:38
Läste på E24, att en amerikansk kvinna hittade 88 miljoner dollar på sitt bankkonto i slutet av förra veckan. Det motsvarar ca 635 miljader svenska kronor!

Istället för att "låtsas som om det regnar", kontaktade hon sin bank och frågade var pengarna kom ifrån. Banken kunde dock inte svar på den frågan, utan låste istället kontot över påskhelgen (tillsammans med hennes egna tillgångar) i väntan på en lösning. Schysst att hon inte ens fick använda sina egna pengar! Haha... Men väldigt ärligt av kvinnan att kontakta banken!

Själv hade jag nog dött av en chock av att se så mycket pengar på mitt konto, som annars brukar eka tomt. När chocken hade lagt sig, hade jag nog inte gjort så mycket. Jag hade absolut inte vågat röra pengarna, men heller inte sagt till banken... Förhoppningsvis kommer nån på misstaget till slut och tar tillbaka sina pengar. Och vid det laget borde ju räntan har växt lite...? Och förhoppningsvis hade jag fått behålla den. Eller? Hmm!

Vad hade ni gjort om ni "hittat" så mycket, eller iaf ett sexsiffrigt belopp på erat bankkonto? Satt sprätt på dom eller kontaktat banken? Har man nån skyldighet att kontakta banken?

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Hollie

Det skulle jag verkligen vilja hitta på mitt konto!

Jag skulle nog inte sagt det till någon :) Väntat en månad eller två sen hade jag börjat använda dom :D hihi! Guud så glad jag skulle bli om jag hittade så mycket pengar på mitt konto, nästan så man måste kika in på internetbanken nu o kolla ;)

2010-04-08 @ 13:54:19
URL: http://hollies.blogg.se/
Signed by: Katarina & Neo

Jag skaulle nog kontakta banken så man inte blir återbetalningsskyldyg seda. För kommer man verkligen kunna låta pengarna vara :P!?

2010-04-08 @ 16:30:17
URL: http://www.wiggo.org
Signed by: Milla

Wow, tänk att råka hitta en sån summa på kontot! Jag skull nog ha svimmat :) Sen hade jag nog kontaktat banken :) Hoppas hon får nån hittelön iaf, typ 10% hade ju inte vart fy skam.Kramar

2010-04-08 @ 18:51:37
URL: http://sagabus.blogg.se/
Signed by: Hollie

Fast nu ändrade jag mig. Fick veta av min pappa att det är förskingring om man rör pengarna :o en i Sverige som nyligen åkt dit rejält mycket för att han hade tagit ut pengar som inte var hans. Så jag skulle nog gått till banken och hoppas på få hittelön :)

2010-04-08 @ 21:43:59
URL: http://hollies.blogg.se/
Signed by: annas Perssonliga

Jag tror att man är skyldig att kontakta banken annars blir man ersättningskyldig eller kan dömas för förskingring. Inte kul, jag hade inte vågat röra pengarna. Tråkigt men sant.2010-04-08 @ 22:16:35
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Signed by: yasmin♥

söt blogg :)

2010-04-09 @ 11:21:48
URL: http://yasminlikeaflower.blogg.se/
Signed by: carro

jag hade förmodligen också smällt av !!!! shiiit.

2010-04-09 @ 13:29:52
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/
Signed by: Asta

Jag hade tagit ut alla pengar och gömt dom någon stans och sedan levt rikt och lyckligt resten av livet haha! har väl inte tillräckligt mycket hjärta :)

2010-04-09 @ 13:53:12
URL: http://astamarie.blogg.se/
Signed by: Emmie

Jag tror något liknande hände i Sverige för några år sedan. En kvinna fick av misstag ett antal miljoner insatta på sitt konto då typ Försäkringskassan eller någon annan myndighet fört över det som skulle ut till tusentals olika konton på ett och samma!

Jag hade först svimmat, sen kutat till NK och shoppat allt jag orkar bära och lite till, bokat en resa till tropikerna och köpt en herrgård med tillhörande stall och privatchaufför... eller ärsh! Jag är alldeles för feg så jag hade nog ringt banken jag med. :/Trevlig helg! ♥

2010-04-10 @ 00:04:25
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: