Tråkdag!

2010-08-06 @ 21:03:31
Fy vilken tråkig dag vi har haft!
Planen var egentligen att åka med min bror + familj till Borås Djurpark. Men eftersom regenet vräkte ner när vi vaknade i morse ställde vi in. Min bror & Co åkte ändå och ringde sedan och sa att det minsann inte regnade i Borås (där som det alltid annars regnar!?). Fuck A Duck!

Nåja, det var bara att hitta på nått annat. Så vi åkte iväg och handlade lite, fick bland annat tag på dom turkosa mysbyxorna från Lindex, med svarta stjärnor på knäna. ^^ Me lajkii!
Resten av dagen har gått i slowmotion och Neo har varit en riktig PAIN IN THE ASS. Shit vilken skitunge han har varit alltså... Trotsig till tusen och gjort allt tvärtemot vad vi har sagt. Puh! Dessutom har han inte sovit middag, så tröttheten gjorde ju inte honom gladare direkt.
Så jag och pappa M har försökt roa honom på alla tänkbara vis.... En sväng till Klädkällaren för att leka i lekhörnan, kollat på film, lekt med typ ALLA leksaker på hans rum, läst böcker, lekt med playdoh och senare på eftermiddagen när det slutade regna gick vi även ut till lekplatsen och sen plockade vi blåbär. Men likt förbannat har han varit tvär som ett bi idag.
Nu har han äntligen somnat och vi pustar ut. Hahaha!! Snart dags för soffan, men först lite pics. Lyckades ta några få när han inte var arg... ^^

Brallorna...


Full rulle på klädkällaren...


Filmtajm...


Palydoh pyssel...


Och givetvis älskar jag Neo mest av allt i hela världen, trots
att jag kallat honom för pain in the ass och skitunge i detta inlägg!
♥ ♥ ♥

Nu är det dags för FREDGASMYYYYS!! ^^


Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

å hitta du dem blåa.. lucky u =)ja det va kanon där. perfekt för våra små!

2010-08-06 @ 21:17:02
URL: http://deliciously.se
Signed by: Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

man får absolut tycka att ens barn är skitungar och älska dom lika mycket ändå. För såna tankar har jag om Edvin nu också när även han är inne i en ålder där han ska trotsa ofta...och alltid med ett STORT leende ;)Hoppas att Neo sover gott inatt och vaknar på bättre humör imorgon :)Kramar

2010-08-06 @ 21:28:28
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Signed by: Emelie

Du har haft ett bi och jag en ledsen tös! Kan det vara vädret tro??HOn grät för att hon ville dricka, äta, sova, leka, ttita film etc. tårarna tog liksom inte slut :-( HahaJag vill också ha dom byxorna, doms ka inhandlas imorn!! Tack för att du kolla åt mig idag <3

2010-08-06 @ 21:36:21
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Det veeeet vi. Söt neo!Svar: Nej min piercing är icke ny, haft den sen typ ettan i gymnasiet :P

Skit drygt -det gör fortfarande hur ont som helst. Suck. Blåsjäklar!

2010-08-06 @ 22:14:19
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans
Signed by: Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Jo hon har haft lite.. men det ser bättre ut, kikar med ficklampa ofta.

Doktorn kommenterade dock inte detta TROTS att jag påpekade att jag hade + att hon haft dagen innan.. sjukvården nu för tiden gör mig mest trött och missnöjd. Suck.

2010-08-06 @ 23:08:54
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans
Signed by: Emelie

Sv, ja han rapar ordentligt efter varje mål men kräks ändå. Han har inte kräkt sen imorse så jag hoppas det bara var något trams :)

2010-08-06 @ 23:22:25
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet
Signed by: Carro

Usch vad tråkiga såna dagar är... Hoppas dagen blir bättre =)Riktigt snygga byxor, tror minsann jag får göra en shoppingtur idag när E sovit middag...

2010-08-07 @ 09:06:08
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: