Vardag

2010-08-16 @ 21:10:59
Nej, jag har inte stukat fingrarna som Emelie trodde, haha... Jag har bara inte haft nån ork eller motivation till att sätta mig framför datorn och blogga. Men nu är jag tebax igen, tjoheeej! ^^

Idag var det dags för Neo att gå till dagis igen, efter fem veckors semester. Jag trodde verkligen inte att jag skulle "längta" efter att få lämna ifrån mig min älskade son (speciellt inte till dagis), men efter dom här veckorna var det änna skönt att vara utan honom i några timmar. Puh!
Trots, gnäll, trots, skäll, j♥vulskap, trots, hyss, matvägran och ännu mer TROTS håller på att göra mig galen. Hur orkar han?!?! Tänk om han kunde lyssna istället för att gnälla och göra "dumheter" (nästan) hela dagarna? Hur kul tycker han att det är när jag säger till honom och skäller på honom stup i kvarten...? Jag vill verkligen inte vara en sån där morsa som skriker och gapar på sitt (sina) barn dagarna i ända!
Jag hoppas verkligen att det blir bättre nu när han är tillbaka på dagis, när vi får vara ifrån och sakna varandra. Jag hoppas oxå att denna trotsperiod (för det är väl bara en period???) är över snart, så vi kan ha det mysigt ihop istället för gnäll och skäll... Bläää!

I vilket fall som helst, så gick det jättebra att lämna honom på dagis, han sprang iväg och började leka med en gång och hade absolut inte tid att ge mig nån kram... ^^ Pinskorven!!
När jag kom för att hämta honom fick jag dock en kram, men det tog ett tag innan jag fick hem honom. Hihi...

Medans gulliganen var på dagis åkte jag in till stan för att gratulera min söta kompis Salo som fyller 27 år idag. Åkte till hennes jobb (utan hennes vetskap) för att lämna en present, men hon hade precis gått på lunch och hade typiskt nog glömt sin mobil hemma... Så jag fick lämna presenten till hennes syrra, som även är hennes kollega.
Och när jag ändå hade lite tid över strosade jag i Haga, trots att regnet vräkte ner. Shoppade ett par jeans och en tröja från Name It till Lilleman, 50% inne på Haga Barn. ^^ Me lajki!

Fram                                   Bak


Grattis gumman!! ♥


Nu ska jag roa mig med att hänga tvätt,
sen får jag se om jag orkar läsa runt i
era bloggar innan det är dags att sova... Krams!!
Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: TIEPAMANDAHH ;*

jätte söt unge :D

oh fiin blogg

(:

2010-08-16 @ 22:09:34
URL: http://tiepamandahh.blogspot.com
Signed by: Emelie

SHE'S ALIVE :-D:-DSkönt att det gått bra på dagis idag!Du är helt underbar med Neo och Neo är helt underbar!

Inte en enda gång har jag sett dig varken ryta eller skälla på honom, det känns nog bara så för dig!

Han har bara massa bus i kroppen som måste springas bort haha :-)

OCH det är BARA en period!!Puss och KRAM <3

2010-08-16 @ 22:12:31
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: