Daaadoodidamdam...

2010-01-28 @ 21:58:17
Hej å hå vilken dag! Neo kom inskuttandes i vårat rum redan 04.30 i morse (natt?), försökte få honom att somna om emellan oss, men den gubben gick inte. Han låg och bökade och petade på både mig och pappa M och roade sig för fullt. Tillslut gick jag in och la honom i hans säng igen och jag tror att han somnade, för det gjorde iaf jag när jag gick och la mig igen. Nästa gång jag vaknade va kl 06.20, då stog han bredvid mig och hånflinade. Hahaha!

Blev inget dagis för Lilleman idag pga krupp (IGEN!!), han har inte hostas så mycket, men när han väl gör det så låter det jätte läskigt. Och när han försöker prata, låter han som en skadeskjuten kråka... Hes och kraxig! Stackarn! Men febern har han som tur var sluppit.
Däremot var det dags för 18-månaderskontroll på BVC idag. Allt såg fint ut, men nån spruta fick han inte, pga förkylning och krupp. Så det blir en sväng dit nästa vecka oxå. Nu väger han 12,76kg och är 83,1cm lång. Biffen!

Förhoppningsvis sover han bättre inatt och fixar att gå till dagis imån, men för säkerhets skull så blir det tidig sänggång för mig ikväll. För trots att jag fick sovmorgon i morse, har jag varit sjukt trött hela dagen. Zzzzznark!
Så nu säger jag tack för mig och GOD NATT!


♥ Neo
i sin nya tröja från babykungen.se


Låsta bloggen uppdaterad!!


Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

men va smal han blivit nu. sprungit av sig allt babyfett :D han ser så lång ut med :D

2010-01-29 @ 23:47:12
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: