Tjatigt...

2010-01-01 @ 22:58:16
[Kiss och bajs varning!]

Nu är det en vecka sedan Neo blev magsjuk och han är fortfarande inte frisk!! Visserligen har han inte spytt sedan i söndags kväll. Han har inte heller haft någon feber, alls... Men han äter knappt nått och varje gång han bajsar (ca 2-3 ggr/dag) läcker det igenom både blöja och byxor. Vi har med andra ord TVÄTTAT en hel del denna veckan och knappt kunnat gå utanför dörren, I FALL han skulle göra "en olycka". Börjar bli jävligt tjatigt nu...
Och eftersom han knappt äter nått, är han väldigt kinkig och mammig/pappig (kan ju bero på nått annat är magsjukan oxå). Han kan inte vara en sekund utan oss, utan går hack i häl hela tiden och blir jätte ledsen om vi går på toa eller vänder ryggen till!

Angående maten, så har vi testat ALLT! Både sånt som ska vara "bra" för kassa magar och sånt han ÄLSKAR annars, men det svårt att få en bestämd lite grabb att äta när han vägrar... Suck!
Och när han väl äter, så tar det typ 15 minuter innan det blir en olycka (med stort O) i brallan. Har man tur så står han stilla när olyckan sker, har man otur så ligger han i sängen eller sitter på nån matta eller i soffan. Gaaahahhaaa!

Var hos läkaren i onsdags, dom klämde och kände på honom men ville inte ta några prover. "Bara en vanlig magsjuka... Han blir snart frisk ska ni se! Se bara till att han dricker ordentligt." -Och dricker det gör han, thank god!
Men ska det verkligen hålla i sig så hääääär länge? Börjar bli frustrerande att inte "kunna" lämna lägenheten utan massa ombyten, tusen blöjor och massvis med "städa upp röran" -material.

Alla tips och råd är varmt välkomna... Gör vad som helst för att hans mage och humör ska bli normalt igen!


Skrotnisse har behövt badas en och annan gång den senaste veckan,
så nu har han dessutom fått massa torrfläckar oxå... Ond cirkel?

Keep voting...
Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: ticca

Heej prova proviva blåbär... Det funkade på vår lilla grabb... Magsjuka kan holla i sig i 14 dagar på småbarn sa dom på vårdcentralen,,

Hoppas det går över snart,, inte kul med magsjuka barn...

Kram Kram...

2010-01-01 @ 23:37:40
URL: http://ticcas.blogg.se/
Signed by: ticca

Heej prova proviva blåbär... Det funkade på vår lilla grabb... Magsjuka kan holla i sig i 14 dagar på småbarn sa dom på vårdcentralen,,

Hoppas det går över snart,, inte kul med magsjuka barn...

Kram Kram...

2010-01-01 @ 23:37:41
URL: http://ticcas.blogg.se/
Signed by: Helen

Smörj in han i badolja och ta GAMLA kläder över sen....badda på rejält,, jag lovar att det hjälper mot torra fläckar/hud.

Kram

2010-01-02 @ 10:02:02
Signed by: Mamma Russin

hej hej..sååå lilla Neo har varit magsjuk han med..:( Stina hålls ju nu.. låter som Stina och Neo har/hade samma med feber och lösmage efter kräkset..men jisses så länge det höll i sig på Neo, fyy stackars..och humöret känner jag igen här med..;) mammig och pappig till tusen är Stina ..ang torrfläckarna (stina har det jämnt) miniderm, mildison ä'r det bästa. jag har även en cream från estelle & thild som är super bra, den fick vi på mammablogg galan :)kramkram

2010-01-04 @ 11:37:12
URL: http://enburkrussin.se
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Ja, håller med om att Proviva blåbär är bra. Prova också (om ni inte redan gjort det) att ge honom lite naturell yoghurt med blåbär (frysta) som ni kokat upp med ytterst lite socker. Det ska inte bli mos av blåbären, utan vara som bär för att det ska hjälpa.Stackars lillgubben!:o( Och er med för den delen, man kan ju vilja göra annat än tvätta hela dagarna, men man hoppas ju att han inte behöver ha ont i magen i af.Stora kramar till hela familjen!

2010-01-05 @ 23:57:41
URL: http://lilianolofsson. blogspot.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: