Fucking Paaaaiiiin!!

2010-07-24 @ 13:59:14

Illamåendet och "bakfyllan" är borta... Men nu har jag ont i magen och ryggen igen. Gör så jävla ont!! Har tagit två voltarentabletter men har inte märkt nån lindring ännu. Suck!
Om smärtan inte försvinner måste jag åka upp till akuten och sätta mig igen... Men orka!! Jag har bättre saker för mig än att sitta där och ha ont!
Känns så himla typiskt att anfallet kommer just denna helgen. När vi har så mycket inbokat... Igår skulle jag egentligen gått på P!nk konserten på Ullevi och idag ska min syster ha 30-årsfest och imån är det 6-årskalas för min brorsdotter Klara.
Vi som har fixat barnvakt för att vi skulle kunna festa hela natten och fira min syster. Fuck! Barnvakten (mormor) behåller vi, eftersom Maggie får köra mig till akuten om inte detta släpper snart. Så trots att vi ska försöka komma iväg en sväng till min syster sen och lämna present, så blir det nyktra klubben för mig och M. Funny bunny!
Och sist jag låg inne skulle jag varit gudmor åt min brorsson Filip på hans dop. Men istället låg jag och hade ont på sjukan. Så typiskt!!
Och om jag ser tillbaka några år så har mina sjukdagar ofta infallit på helger, speciellt när nån fyller och ska firas stort. Typ pappas 60-årsfest och Annas 25-årsfest och flera andra gånger. It sucks!

Jag hoppas VERKLIGEN att denna soppan är över tills på tisdag, för då fyller Neo 2 år och kalas med buller och bång är inbokat hela dagen... Så snälla, gör mig frisk någon!! ^^

Nåja, nu har jag fått klaga och gnällt av mig lite. Känns faktiskt bättre... ^^ Uppdaterar så fort jag har ork.
Kram på er alla och tack för era söta kommentarer!!


Söta små hälsningar..
Signed by: Carro

Stackare =( Tänker på dig o hoppas det ger med sig så du kan ha roligt i helgen.Kram

2010-07-24 @ 14:28:46
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: Suss

Fyy faan va trisst! Skickar en varm kram och hoppas att du snart kryar på dig!//Suss

2010-07-24 @ 16:57:11
Signed by: Jeanette

Krya på dig Hanna. Kram

2010-07-24 @ 20:12:47
Signed by: Matilda

Stackars liten - hoppas verkligen du mår bättre snart!

Krya på Dig

2010-07-25 @ 00:04:57
URL: http://matilda.arningsmark2.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: