Regnig dag och tidig kväll...

2010-07-29 @ 19:56:14
Ett tråkigt regnväder har dragit in över Göteborg och det har nog inte varit uppehåll i mer en timme sammanlagt under hela dagen. Men det blir tydligen vad man gör det till...? Hmm! Så vid 10-tiden i förmiddags infann vi oss på Barn Palatset, där vi mötte upp Jennie, Leon och Holly.
Vi hann dock bara vara där i ca 40-50 minuter innan stället var smockfullt, såklart! En regnig dag mitt i semester kan man inte räkna med annat. Men ljudnivån blev sååå hög och barnen eller rättare sagt ungdomarna (?) som var där var så vilda att vi bestämde oss för att ge upp kl 11.
Både Neo och Leon blev såklart besvikna, men för att muntra upp dom åkte vi bort till Klädkällaren, där har dom ju en inomhus lekplats. Perfekt!
Efter lite lek och bus samt lite shopping (no shit Sherlock!?) blev det lunch och fika i cafét. Sen följde Jennie och kidsen med hem för att fortsätta lekandet. Neo visade upp alla sina nya leksaker och playdaten avslutades med lite Dora. ^^

Senare på eftermiddagen åkte vi hem till mamma/mormor. Magnus skulle fixa lite med hennes dator och jag satt mest och dega medans Neo och mormor lekte rövare. Haha! Vilket radarpar, dom är verkligen helt galna ihop. ^^

Väl hemma igen blev det pyssel och lek... Det är många nya leksaker som ska utforskas och han verkar vilja leka med allt samtidigt. Ska vi klassa det som att han är nöjd med presenterna?? ^^ I guess so!

Och idag har vi för första gången (frivilligt) skippat middagsvilan och hållt igång Neo hela dagen. Annars sover han 2-3 timmar/dag, vilket resulterar i sena kvällar (vilket ger mig och M mindre "egentid") och tidiga mornar då han ändå tar igen det under middagsvilan.
Hela dagen har gått jättebra, trots utebliven vila och han somnade redan kl 19.20. Tjohooo!! Men hur länge han sover imån återstår att se... Haha! ^^ Vågar inte hoppas på förmycket!

Eftermiddagspyssel med playdoh och lera...
Undra om jag eller Neo tyckte det va roligast?? Haha!Ja, det blir vad man gör det till... ^^ Trots regn och rusk,
har vi nämligen haft en toppendag! Me lajk!
Hoppas ni andra oxå haft en bra dag...? Kram!
Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Hollie

Låter som en toppendag för er :)

Hoppas ni får bättre väder imorgon =) Här har vi haft regn idag också, men imorgon ska det bli soligt :D

2010-07-30 @ 01:07:30
URL: http://hollies.blogg.se/
Signed by: Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Trist att ni inte kunde vara på Barn palatset så länge, men detta med vilda stora barn är inte alls roligt. Skönt att ni hade en annan plats att "rymma" till och där barnen kunde leka :)Känner igen det där med middagsvila och sena kvällar. Här hemma finns en liten kille som gärna är vaken till tio elva på kvällen efter att han fått sova på dagen. Problemet är att gärna jag också vill sova en stund ;)Kramar

2010-07-30 @ 07:59:27
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Signed by: Morfen

Vilken mysig blogg du har och kul att du kikade in hos mig. :) Ja, vilket skitväder vi haft här i Gbg idag, men det är ju också vad man gör det till. Tänk att klädkällarens lilla inomhuslekplats är så rolig för barnen, en riktig höjdare för alla shoppingsugna mammor. :)

Kram & ha en fin helg!

2010-07-30 @ 19:22:50
URL: http://morfen.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: