Återbesök efter öroninflammtion...

2010-05-10 @ 22:32:45
Även idag har Neo varit "ledig" från dagis. Det va nämligen dags för återbesök hos läkaren, efter hans öroninflammationer. Vid 10.50 hade vi tid hos en speciallist i Haga och jag höll tummarna hårt för att allt skulle se bra ut, eftersom vi flyger till Grekland på fredag. (Öroninflammation och flygning brukar ju inte vara någon bra kombination!)
ÖIF va som tur var borta, men däremot har han vatten i öronen. Något som tydligen är en följd av återkommande ÖIF hos vissa barn. (Är inte helt säker, men jag tror det va så läkaren sa...?) 
Det är dock inget han har ont av, förutom nedsatt hörsel, så det är bara att avvakta och se om det försvinner av sig själv.
Vi ska på ytterligare ett besök efter sommaren, om han inte hinner få en ny ÖIF innan dess... (I hope not!) Och är inte vattnet borta då (efter sommaren - på återbesöket) så blir det förmodligen en röroperation. Håller tummarna för att slippa!! Nån som har erfarnehet av vatten i öronen och röroperation?? Berätta gärna lite om vad det innebär osv... (Tack på förhand!)
Flygresan verkar dock inte vara hotad pga av vattnet i öronen, bara vi är förberedda med nässpray och dryck vid lyft och landning. YES SIR!! -Det är vi... Sprang in hos min kompis Salo, som jobbar på apoteket i Linné (stenkast från Haga) och köpte alla (medicinska) nödvändiheter inför resan. Check!

Och när vi ändå var i Haga, sprang vi såklart in på (en av dom två) Villervalla affärerna som finns där. Me lajkii! Det blev ett par nya jeans till Lilleman, ljusa baggy "denim" med mudd nertill. Tog en storlek större än vad har har nu, så han förhoppningsvis kan ha dom hela hösten...


Han fick även en söt vindsnurra som snurrade fort när vinden låg på...


På eftermiddagen åkte vi hem till min bror + familj och hälsade på en snabbis. Lille Filip fick en 2-månaderspresent. En body som det står "FILIP FÖDD GAISARE" på och en GAIS-logga. Cute! ^^


Och trots att söta kusintruppen hejade på GAIS i Göteborgsderbyt idag, blev det "bara" 0-0. Bättre än förlust iaf...
 Klara, Filip och Neo - Gais huliganer gulliganer!


Nu är det hög tid för mig att hoppa i säng... Det är tydligen en dag imån oxå!

Söta små hälsningar..
Signed by: Anonym

Så söta gais gulliganerna är :)

2010-05-10 @ 22:38:46
URL: http://hollies.blogg.se/
Signed by: Nina

fy fan va sista bilden va söt. ja dör-. hihi..usch va jobbigt med hans öron! håller mina tummar å tår att han slipper operation! hoppas att vattnet försvinner å att han slipper känna av öronen något när ni nu reser iväg..fasen va skönt å slippa det här skit vädret!!! Ni kommer att få det så bra!glömde berätta att mot min hjärna (hjärtat vill ju) så köpte ja den där rock baby i fre. å hell no! S funkar inte alls. han får på sig den. men vilken jäkla biff han ser ut i den. så tajt! så ja får lämna tillbaka den Snyft varför gör dem inte dem i större storlek? hajjar inte d!!..kram gumman!

2010-05-10 @ 22:40:10
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Anonym

HEJA BLÅVIT HEJA BLÅVIT NU SKA VI MOT TOPPEN GÅ, HEJA BLÅVIT HEJA BLÅVIT, VÅRAT KÄRA IFK!!!!!!!Mitt tips är att ni sätter öronproppar varje gång han badar eller dyl. Min lillebror var öronbarn och fick rör ditsatt, men har fortfarande ÖIF varje gång han blir förkyld! Jag var också ett öronbarn :-(

Hoppas det ser bra ut efter sommaren, men försök att använda öronproppar så att han slipper få vattentrycke eller va det nu heter..Vi måste ses snart. PUss

2010-05-10 @ 23:09:35
Signed by: Emelie

Det va jag som skrev det ovan ;-)

2010-05-10 @ 23:10:06
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Betty som kommer insvichande

Jag var öronbarn och hade mkt bekymmer som ofta slutade med söndervärkta trumhinnor. Sen jag gjorde insättning av rör i öronen (rören har senare ramlat ut) har jag inte haft några som helst bekymmer. Jag gjorde dock min operation som vuxen på en privatklinik utan narkos och bedövning, inget att rekommendera men det visar iaf att det inte är ett så stort ingrepp. Så, jag rekommenderar rör insättning om man har återkommande besvär, inte minst för allt lidande, alla medicinkurer och inte minst risken för nedsatt hörsel. Ett annat tips är att använda FETvadd i öronen när Neo är i vatten, den suger nämligen inte upp vattnet och är skonsam för öronen.

Lycka till.

2010-05-11 @ 00:51:20
URL: http://b3tty.blogg.se/
Signed by: Åsa

Hej, tänkte berätta lite för dig om min barndom och mina öronproblem.Jag har sedan jag var en 4 år fått rör in opererade med jämna mellanrum, med allt från 1 ggr per år till 4-5 ggr per år. Beroende på hur mkt problem jag hade samt hur snabbt de ramlade ut. Vissa gånger fick jag bara behålla rören i 1 vecka och andra i flera månader. Jag hade stora problem med öroninf. och vatten vilket ofta slutade i akuta besök. Framför allt för att jag oftast fick som mest ont på natten. Många gånger slutade med att trummhinnan sprack vilket gör sjukt ont.Varje gång jag fick rör så minskade mina problem och jag hade nästan aldrig öroning. längre. Rören "räddade" min skolgång om man säger så. Jag slutade få rör vid 12-13 års ålder men började sätta in dem igen nu vid 22 års ålder då öroninf. kom tillbaka en 3-4 ggr per år.. Inte ofta vuxna får rör men ibland behövs det och jag är tydligen en sådan person...

2010-05-11 @ 11:21:44
URL: http://blommis86.blogspot.com
Signed by: Camilla

Gud vilken fin liten bebis!

2010-05-11 @ 11:28:06
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Mona

Dom söker jo medarbetare på villervalla - tänk tänk tänk personal Rabat ;)

2010-05-11 @ 11:47:16
URL: http://Nej
Signed by: ★☆♥MARIE & NOEL♥☆★

så söta... tyckte att du nyss skrev att din brors tjej/fru skulle in och göra KS... har d redan gått två månader?! =)Va d e för märke på jeansen som Neo har på sig i soffan på sista bilden?! =)Kram på er! =)

2010-05-11 @ 22:27:30
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Signed by: Nina

ja HOPPAS att så är fallet.. men varför e d så svagt? hajjar inte.. får se imorrn..

2010-05-25 @ 22:32:16
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Nina

31 jan stod d...

2010-05-26 @ 22:41:07
URL: http://modesida.blogg.se/me

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: