Sjöblött!

2011-04-05 @ 20:29:48
Herre jävlar vad trött jag är! O_o Borde kanske sova, men jag SKA se Desperate Housewives kl 21, så är det bara. ^^
Anledningen till att jag är trött är för att jag har jobbat idag, första gången sedan jag ramlade. Alarmet var ställt på 5 imorse, men redan klockan 4 vaknade jag av pappa M´s alarm... Då upptäckte jag även att det var sjöblött i sängen och undrade vem av oss tre (Neo hade smygit in under natten) som hade svettats så mycket!?
Dock var det inget svett, utan KISS! Neo hade pinkat ner hela sängen utan att vakna! Hahaha... ^^ Han förstod inte ens att han kissat ner sig när jag väckte honom för att tvätta av honom och byta pyjamas på honom. Hmm!

I vilket fall som helst så var han klarvaken när hela processen (inkl. byte av sängkläder!) var avklarad. Och eftersom alarmet ändå snart skulle ringa, så gjorde vi morgon. Själv var jag långt ifrån klarvaken! O_o (Har haft skitsvårt för att somna dom senaste nätterna och ligger vaken till 2-3 tiden, suck!)
Men jag måste erkänna att det va skönt att slippa stressa innan jobb och dagis... ^^ Vi var tillochmed på dagis innan fröknarna, vilket Neo tyckte va konstigt. (Han måste tro att dom bor där...?)
Resten av dagen har oxå varit blöt, typ! Regnet har öst ner i stort sett hela dagen. Så jävla boring! Hoppas på finare väder imån... ^^

Nu ska jag flytta över till soffan och sidläge, i väntan på DHW, då min svanskota gör ondare än på länge efter dagens jobb. Snyft!

Neo (och Mini) utanför dagis klockan 6 i morse...


Kram på er!
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Men sötaste! <3

2011-04-05 @ 20:43:17
URL: http://jelican.blogg.se/
Signed by: Emelie

Snutten, vad ödsligt det ser ut haha!

Mys med kiss haha, gomorron liksom :-)



Puss på onda svanskotan <3

2011-04-05 @ 20:47:45
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: