På flickavdelningen...

2011-07-09 @ 11:53:33
Jodå, nu har jag varit inne på flickavdelningen och härjat igen. På Lindex denna gången.

Det blev ett par svarta (även om dom rosa oxå va fina) "puffbyxor" till Neo, eller baggy som man skulle kallat det på pojkavdelningen...?
Påminner om Nova Stars "Safari Black" men mycket billigare och utan N:et förstås. ^^ Jättemjuka och sköna och väldigt tunna, perfekt nu på sommaren eller tidigt till hösten!

Nån mer än jag som inte förstår varför dom svarta hänger på flickavdelningen?? O_o Eller... Givetvis får dom hänga där. Men dom borde även hänga på pojkavdelningen!! Eller? Ser ni nått "flickigt" som jag möjligtvis missat?

Nåja, dom satt som en smäck på prinskorven och va billiga, 179kr. Så it´s a keeper även om det finns en rosett gömd någonstans. ^^

[← Bilder från Lindex.se]

Söta små hälsningar..
Signed by: micaela-mamma till Måns

ja man ska typ vara miljonät för att kunna göra allt man vill, eller innan barnen fyller 3...rkam

2011-07-09 @ 12:34:02
URL: http://majjssan.blogg.se/
Signed by: Anonym

Kläderna är ju indelade i olika avdelningar/siffror och när de kommer finns det tydliga o klara regler om vart just den byxan ska hänga osv.. Så det är ju itne de i butiken som bestämmer. Har jobbat på Lindex så just där vet jag hur det fungerar iaf ;)Men jag håller med, har också handlat "tjej"kläder till Leo, tycker inte det spelar ngn roll och brukar inte reagera på om det är tjej eller pojkavd längre, kollar bara på kläderna jag :)2011-07-09 @ 12:53:46
Signed by: Katrins vardagstjat

Japp, det var då jag som skrev ovan ;)

2011-07-09 @ 12:54:22
URL: http://vardagenvar.se
Signed by: Eva & Neo

jag tog bort den.. :/ Kommer inte ihåg varför, sen blev jag sugen på att skriva igen och då fick det bli minioman. =) Vilket han är! Hoppas ni har en mysig lördag! kram

2011-07-09 @ 14:54:52
URL: http://minioman.blogg.se/
Signed by: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Yes det var tufft i början när ungarna var så rastlösa men nu äre lunch :D haha..nu har dom skoj ^^, leker överallt osv.

Vi flyttade till ett mera familjeområde som heter Bojsen eller ja Bojsenburg som det heter eller nåt sånt heter iaf ;K haha..det är mera familjepraktiskt här än det var på andra stället, uteplats, kanske en aning trångare än den förra men äsch vi överlever ;K haha..Ang om ditt inlägg..

Jisses! Dumt att göra byxorna i den storleken, det var ju någe tjafs om förut att pojkarnas kläder är större för att dom rörs mer än flickor :s så därför gjorde dom byxor/kläder några cm större och kortare på tjejerna och grejer..eller vad det nu var :s

Tråkig att man måste dela upp allt i kön..

2011-07-09 @ 15:36:16
URL: http://mammah.webblogg.se/
Signed by: Lena

För att de är fåniga och delar upp kläder efter kön och inte funktion. Det vore så mycket lättare att hitta klder om alla tröjor i en storlek hängde på samma ställe.

2011-07-09 @ 16:05:04
Signed by: Nicole - mamma till C & BF 27 juli

SV: Hehe va roligt! Nej vi vet inte könet :) det får bli en överaskning!

2011-07-09 @ 18:20:22
URL: http://nicoleb.blogg.se/
Signed by: lotta

köpte beiga sådanna på pojkavdelningen till min lilla tjej ;) heeeeelt underbara, önskar de fanns i vuxenstrl :P

2011-07-11 @ 06:42:19
URL: http://blogg.mama.nu/millasmamma/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: