Tack för att du väntar...

2011-03-03 @ 10:47:18
"...du har just nu plats trehundrafemtioelva i kön, det blir snart din tur. Tack för att du väntar!"

Idag blev det dagis för Neo, en ordinarie personal är på plats igen, så förhoppningsvis blir det lite ordning på torpet avdelningen. ^^

Sedan jag kom hem, har jag "roat" mig med att ringa runt till, arbetsförnedringen (eller förmedlingen?), a-kassa, posten och nu även försakringskassan. Helt sjukt vilka köer man får sitta i för att få prata med nån!
Tydligen skulle jag ringt försäkringskassan redan första dagen jag var hemma (efter att jag ramlade). Attans! Nu blir det säkert massa papper som ska skickas hit och dit och godkännas och skrivas under osv... Bökigt!
Dessutom har jag en läkartid idag. Måste få en sjukskrivning, eftersom svanskotan fortfarande gör fruktansvärt ont i vissa rörelser, eller idag har det än så länge gjort ont hela tiden oavsett vad jag gjort. Medans det i förrgår knappt kändes alls. Skumt!
I vilket fall som helst, så ska väl denna sjukskrivningen skickas runt till arton olika myndigheter och handläggare innan den går igenom...? Och kanske, kanske får jag nån ersättning för dom här dagarna jag har varit hemma. Det återstår att se! ^^

Happy Neo och hans älskade pinnar, påväg till dagis i morse...


Nu har jag plats åtta i kön... Bäst att avrunda här! Hörs sen, kram kram!

Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

hoppas du kommer fram

jag ringde dit igår och fick ringa om 2 gånger för dom koppla bort mig första gången jätte skoj efter att ha väntat i 30 min :p

2011-03-03 @ 11:15:02
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Signed by: Jessi

Nej köer är aldrig roliga... bättre kan man göra med tiden!!

Ja vi hade tänkt fixa äldsta killens rum, göra lite tufft, vita väggar, men så en find vägg i äkta grafitti =) sambon känner en kille som kan sånt, så kommer bli coolt =)

2011-03-03 @ 14:46:09
URL: http://harmonies.blogg.se/
Signed by: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

vincent fyller 2 år den 14 april =)

men hellre ha han hemma än att jag lämnar han hos dagmamma för de är "jobbigt" jag har ju gjort ett val att skaffa barn då tycker jag att man ska ta hand om dom oxå =) nu fick han ju börja hos dagmamma eftersom jag hade jobb på G men sen blev det inget av med det men jag sökte andra frtf annars hade jag haft honom hemma fortfarande =)

kram kram

2011-03-03 @ 15:22:34
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Signed by: Camilla

När vi ringde till försäkringskassan i början av veckan hade vi plats 450... kan man ens ha så många i telefonkö??? Så jag la på!

2011-03-03 @ 17:34:22
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: En pojkmammas vardag [har två tävlingar igång!]

Det är så drygt att sitta och ringa runt ... hoppas att du han med alla samtal som du täkt dig!svar: Nej, han vägrar att ligga på mage ... så krypa vågar han sig inte på än (kan inte ta sig upp till sittande själv). Men fram tar han sig ändå, hhihi!Kram

2011-03-03 @ 19:10:32
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: