I väntan på kulan...

2012-04-16 @ 12:23:00

Järnkulan som Neo svalde i torsdags har inte kommit ut ännu. (Vi har dissekerat alla bajskorvar, haha!) Och idag är det fyra dygn sedan han svalde den, vilket betyder att vi måste åka upp till sjukhuset i eftermiddag, för att kolla upp vart den tagit vägen.
Jag börjar dock bli lite tveksam till om han verkligen har svalt den. Det va ju trots allt ingen vuxen som såg honom göra det, utan det var han själv som berättade det samt flickan han lekte med (på dagis). Dessutom säger han nu att det var två kulor som han svalde och häromdagen sa han att han inte svalt nån kula alls. Suck!

Är det möjligtvis någon som har en metalldetektor att låna ut?? Så slipper vi "störa" läkarna i onödan, om det är som jag befarar, att det är falsk alarm. O_o

Förresten så var det ingen kula från "labyrintspelet", som jag skrev i torsdags, utan EN SÅN HÄR kula han svalde (eller inte?). Magnetisk i vilket fall... Inte bra!!


Nu ska jag återgå till arbetet, mycket att göra idag... Kram på er!

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Hoppas det inte finns någon kula och att han har dragit oss alla ett spratt :-D

2012-04-16 @ 13:20:01
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Nina

Håller tummarna att det inte är någon kula =( Den borde ju tittat ut. Å fy för å gå igenom allt bajs.. haha. stackare :P Jag håller tummarna iaf att det inte är nån i magen på honom!kramis

2012-04-16 @ 13:27:47
URL: http://deliciously.se
Signed by: Nina

btw, skulle du till sthlm i veckan?

2012-04-16 @ 13:28:00
URL: http://deliciously.se
Signed by: Jessica

Hmm jag tror inte ni kommer hitta någon. Hoppas inte det iaf! Busunge!!!

2012-04-16 @ 15:12:09
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: