Magsjuka

2012-02-22 @ 21:46:01

Strax innan midnatt, natten till idag, kom Neo in och la sig hos oss. Han snurrade och bökade ett tag innan han la en kaskada spya över typ hela sängen och sig själv. Suck!
Varför kommer alltid startskottet på natten?? I sängen dessutom!? Slår ju aldrig fel!

Efter tvätt och byte av sängkläder somnade han dock om och sov gott resten av natten. Inga mer spyor med andra ord.
I morse vaknade han dock med feber och magont.
Pappa M har VAB:at och jag kämpade mig igenom en dag på jobbet, trött var bara förnamnet. -Tror jag håller på att bli ordentligt förkyld, för halsen, huvudet och bihålorna värker. Blää!

Under dagen har Neos feber hållt i sig och även hans magont. Han har knappt ätit något, förutom lite pommes från en Happy Meal som mormor varit här med. ♥
Dessutom har hans ögon börjat gegga och nu ligger han och hostar i sin säng. Stackarn!

I morgon och antagligen på fredag är det jag som VAB:ar. Hoppas han mår bättre då och att han inte lyckats smitta ner oss.
För trots att det "bara" kommit en spya så det just magsjuka eller vinterkräksjuka (vad är skillnaden?) han åkte på. Fem andra barn på hans avdlning var oxå hemma idag nämligen, av samma anledning.

Men som ni ser på bilden, har han ändå varit en glad kille idag. ^^ Mammas älskade sötkorv! ♥

Update - 22:14 | Sekunden efter att jag publicerade inlägget kom Neo utspringandes i panik för att han skulle bajsa. För säkerhetsskull tog jag bort badrumsmattan oxå... Vilket visade sig vara väldigt tur, eftersom det sprutade från båda hållen. (Bye bye pommes!)
Jösses va rädd han blev, men som tur var lugnade han sig snabbt. Han är dock väldigt skakis fortfarande och ville inte gå och lägga sig igen. Så nu sitter han och dricker saft och kikar på Postis Per. ^^
Jag laddar för en lååång natt men hoppas på det bästa.

Kram på er!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Stackare! Hoppas han blir frisk till helgen och att ni slipper bli smittade! Magsjuka är bland det värsta som finns! :(Krya på dig kram till lillprinsen och håller tummarna för att ni håller er friska! kram

2012-02-22 @ 22:09:14
URL: http://soufih.blogg.se/
Signed by: Anonym

Usch, stackare! Det ör urjobbigt när barnen är sjuka! Hoppas att natten varit lugn och att inte ni andra blir smittade.

2012-02-23 @ 07:37:04
Signed by: Popprinsessan

Oj, föregående kommentar var från mig...

Signed by: Sasha

Stackars Neo och er, jobbigt med magsjuka/vinterkräksjuka. Hoppas det inte kommer någon mer spya och att febern gått ner :)

2012-02-23 @ 08:18:00
URL: http://sashas.se
Signed by: Nina

jag vet inte vad det är. men så fort ja kommer in här å theo ser sidan så säger han alltid " titta där är THEO ".. en blond kille, ja men det måste ju vara han då :P2012-02-25 @ 10:58:32
URL: http://deliciously.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: