Välkommen December!

2014-12-01 @ 12:04:03
Ääääntligen är november över och jag välkomnar december och årets sista månad med öppna armar! ♥ Jag gissar att jag ogillar november så mycket för att den innehåller så mycket baciller, regn, hosta, mörker, ännu mer regn, feber och blåst... Typ!
Vi har såklart haft många roliga och mysiga stunder i november oxå, men det känns ändå skönt att det är över nu. För det här året! ^^
 
Neo välkomnade glatt 1 december i morse, då han fick öppna första luckan i sin m&m kalender, glad kille! :) Vi bojkottade Lego kalendern i år, som han haft två (tre?) år i rad. Det blir för mycket "krims krams" och presenter redan innan julafton. Så istället säger vi hej till tandtrollen, haha! ^^
 
Jag kompleterade även med en Kids Zoo Vitaminer -kalender. Ser ut och smakar som godis, men är alltså vitaminer, för barn... Perfekt nu i denna mörka vintertid! :)
Han skulle visserligen fått dom ändå, men nu plockade jag fram denna fina träkalendern som Neo fick av Elviras mormor "för hundra år sedan" och fick äntligen användning för den.

Jag håller inte alls med denna skribent (<< länk), utan tycker att Kids Zoo Vitaminerna är toppen! Neo VET att det är vitaminer och inte godis, han VET att han inte får ta mer än "daglig dos" som står på burkarna (1-3st/dag beroende på vitamin/burk). Supersmart sätt att få i barnen vitaminer på enligt mig. :)
 
 
Och första december innebär oxå att det är dags för julkalendern på tv. Jag är skeptisk måste jag säga, då det ju utspelar sig utomlands - på sommaren om jag fattat rätt? Alltså inte en snöflinga eller mössa i sikte!
Men jag lovar att ge Piratskattens hemlighet en ärlig chans. :) Neo och pappa M såg första avsnittet i morse, då det VAB:as där hemma (tokhosta och snooooooor), själv får jag vänta tills ikväll.
Ni som sett den, vad tyckte ni?
 
Nu vankas det lunch här på jobbet... Gött kött i lunchlådan idag, yummie! ^^
 
På återskrivande!
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Julkalendern utspelar sig faktiskt i december. 😉

2014-12-03 @ 21:49:08
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: