En skymt av sol och doft av regn...

2014-10-26 @ 22:21:00
Vi blåser av faran för den här gången... Ingen mer spya och/eller lösa magar. Puh! :) Vi kan alltså konstatera att det INTE va magsjuka, utan det måste ha varit nått grabbarna ätit, förmodligen på kina restaurangen. Samtidigt vill jag inte tro det, eftersom maten är sååå god där och det känns och ser fräscht ut samt att servicen är bra. Hmm!
 
Efter dom värsta regnskurarna i morse kom jag ut på en promenad vid lunch. Och trots att jag inte gick i samma riktning hela tiden, så hade jag ta mig tusan motvind hela rundan! Hur är det möjligt?? Storm dessutom, så jag låg typ framåt när jag traskade på. Ingen rekordtid med andra ord, haha! ^^

Väl hemma igen blev det en sen, men väldigt god lunch... Omnomnom! :) Och mitt i lunchen fick jag en skymt av solen... Weeeiiiee! ^^ Den trängde sig nästan igenom men lyckades tyvärr inte. :( Men det va det mesta jag sett av solen på typ en vecka!? Vill. Ha. Mer. !!
 
På eftermiddagen åkte vi iväg en sväng till Rusta. Köpte en ram till Neos nya skolkort och jag hittade ett par supergosiga strumpor att mysa runt i här hemma. Perfekt så som jag fryser! :) Ser ut som jag har två jättestora marshmellows till fötter, haha... :D
 
Annars har det inte hänt mycket idag... Lugna puckar, precis som det ska vara på söndagar. Och i morgon väntar ytterligare en slappedag, då Neo har studiedag. Gött! :)
 
På återskrivande!
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Helen

Åh fy för magsjukesyndrom! Värsta tänkbara för mig. Känslan av att alla kommer att ligga deckade i den där sjukdomen är så vidrig.
Skönt att det inte verkar vara det men samtidigt väldigt trist när man blir serverad dålig mat...

Här kämpar solen idag. Ser ut som att den kanske kommer att lyckas bland allt det gråa.
Ha en fin måndag!

2014-10-27 @ 09:36:20
URL: http://husnrnio.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: