Studiedag

2014-10-27 @ 22:11:00
Skönt med en ledig dag, men inte lika skönt att Neo vaknade strax efter 5 (!!!), innan M's alarm ringde! Han va "pigg" och kunde absolut inte somna om. Hujeda mig, den som kom på det här med vintertid hade förmodligen inte morgonpigga barn...!?
 
Nåja, dagen blev längre och vi hann med mer, typ... Vid 10 mötte vi upp mormor på Klädkällaren. Skulle kika efter något att ha på mig på JoSa Event i morgon (ska bli sååå roligt!!) men kom därifrån med två tröjor istället för nått "festligt". Men lika nöjd var jag för det, då jag tydligen är en MEDIUM numera...!? Whhoooop whoop! :)
Hade inte mamma vart med hade jag köpt XL som jag först provade, haha! När ska man inse att man krymt? ^^
Innan vi åkte hem igen hämtade jag ut ett paket från Bon Prix och där i låg klänningen som jag ska ha i morgon. Puh! Trodde inte paketet skulle hinna fram i tid, men det var på håret. Kläder inför morgondagen är alltså fixat. :)
 
Efter lunch kom faster Weronica och kusinerna Felix och Willy hit på playdate. Hög ljudnivå och fullt ös... Precis som det ska va med andra ord? Själv var jag nog inte så trevligt sällskap, då jag gäspade mig igenom playdaten, halvliggandes i soffan. Hahaha! ^^
 
Efter middagen kom jag iväg på ett gympapass. Håller mig fortfarande till BAS (jag och gamlingarna!) vilken känns bra. När jag hänger med ordentligt är det dags att kliva upp till medium. :)
 
Inget att snacka om, nu är det läggdags. Sov gott!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Fy fasiken vad du är grym Hanna!! Det är roligt att läsa om dina framsteg och hur långt du har kommit på din resa. Underbart att se resultatet i storleken på kläderna. Heja dig bästa du! <3

Puss & kram

2014-10-28 @ 10:07:04
URL: http://mittlivinorr.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: