Lite av varje

2015-03-18 @ 21:30:00
Vad är det för fel med mig!? Så fort jag startar datorn och sätter mig med den i soffan så börjar jag gäspa som en tok och nicka till... Blir verkligen trött, så nu får jag kämpa för att hålla ögonen öppna! Zzzzzznark!
Sjukt frusternade, då jag egentligen har massor att blogga om, men verkligen inte orkar. Så vi kör ett snabbinlägg innan jag stupar i säng...
 
Veckans vikt händer det inte mycket med. Nått halvkilo upp denna veckan, vilket inte alls är konstigt med tanke på helgens bravader (möhippan). Och nån motion har det inte blivit än så länge, hua... :( Skärpning på torpet får det bli. Imån blir det promenadjogg i Skatås efter jobbet, hepp hepp!
 
Kommer ni ihåg hur mycket hår jag tappade i somras och höstas?? (HÄR och HÄR har jag bloggat om mitt håravfall!) Jag har slutat tappa håret nu och istället är det påväg ut... Ser galet ut, haha!! (Tappade ju från roten, så det har allt växt en bra bit!) Men skönt såklart att det är påväg ut igen. :)
 
Denna STORA och duktiga killen har i två dagar cyklat heeelt själv till skolan. Jag har tagit bilen och mött honom vid cykelstället och följt med honom in, såklart... ♥ Nu har vi visserligen inte så långt till skolan, inte ens en kilometer (och givetvis cykelbana hela vägen och han korsar inga gator!) men ändå är jag så stolt över min prins! ♥ ♥ ♥ Speciellt med tanke på hur rädd och försiktigt han är nu för tiden... (Mer om det i ett annat inlägg!)
 
Från en stor kille, till en ännu större kille...
Nämligen pappan i familjen som blir 34 år idag, hipp hipp hurra! Stort GRATTIS min älskling!
Hittade ingen bild (nytagen) på bara honom, så det fick bli en familjebild... Duger!
 
Nu tänker jag gå och lägga mig, men jag hoppas jag har mer energi i morgon. För jag har som sagt mer att blogga om, weeeiii...!! Håll till godo. Puss och kram sålänge!
 
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Härligt att håret är på g, det ser ju bara ut som att du har extremt mycket "babylugg" ;)

Heja Neo, vad han är duktig och modig!

Puss på er!

2015-03-20 @ 12:40:05
URL: http://mittlivinorr.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: