Paniiiik & Sneak Peak!

2010-11-10 @ 10:54:08
Hjälp vilket kaos det va den sista halvtimmen innan Neo skulle till dagis i morse!! :-O Jag var nämligen HELT INSTÄLLD på att dagisfotograferingen var imorgon, torsdag. Men när Neo satt och käkade frukost vid 8.30 satt jag och bläddrade i min kalender och såg då att det var idag!! Trodde jag skrivit fel och ringde dagis för att dubbelkolla... Men mycket riktigt så var det IDAG.
Väckte pappa M i panik (han ska jobba kvällen) och rotade fram trimmern för att fixa Neos hår i sista minuten. Vilket jag hade tänkt göra i eftermiddag i lugn och ro med mutor så han skulle sitta still. Pappa M fick underhålla Neo så gott det gick medans jag körde igenom håret. Hår överallt!!! Kaos!
Hade bestämt mig för det högra klädvalet men hann tyvärr inte stryka skjortan, så det fick bli det vänstra alternativet. Tur att jag hade en plan B. ^^
9.20 trillade vi in på dagis, precis i tid för att hinna fixa frillan med vax och rolla av kläderna innan fotografering. Puh!
Neo va dock inte glad över allt mitt stressande och min panik (förlåt älskling!!), så det återstår att se hur bra bilderna blir... Spännande!!

Har fortfarande inte hunnit ta någon ordentlig bild på soffan, som många efterfrågat. Ska försöka göra det nu när det är ljust... Ska bara fixa lite småpill först! ^^

Sneak Peak på soffan...
Neo myser under den gosiga pläden framför Nicke Nyfiken! ^^


(Bilderna är tagna innan jag gick lös med trimmern!!)

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Camilla

Han blir nog lika fin på kortet, även om du hade glömt att fixa till han lite extra.

2010-11-10 @ 11:08:58
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Åh jobbigt med sån stress, men jag tror nog att bilderna bli bra ändå ;)Han är ju så himla söt.



soffan ser fin ut :)



kramar

2010-11-10 @ 13:37:55
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: