Klaga klaga klaga... =)

2007-08-22 @ 21:56:11
Aj aj aj... Fötterna gör ännu ondare idag, eller iaf höger foten! =( Har kanppt kunnat gå på den. Det tog mig en halvtimme att gå till spårvagnen i morse när jag skulle till jobbet. (Det brukar ta ca 5 max 10 miuter!!) Höll på att dö av smärta... Och eftersom ena blåsan är under stortån och den andra på eller runt om lilltån så måste de sett jävligt roligt ut när jag kom hasandes med ena foten släpandes efter mig! Ha ha ha... Men väl framme vid hållplatsen fick jag pusta ut och vila lite, fick mig även en sittplats på spårvagnen vilket kändes skönt! =) Men jag kom typ 20 minuter försent till jobbet.... Oooops!! Men dom ska va glada att jag ens kom, så ont som jag haft i foten idag.

Så när jag kom hem från jobbet fick M leka doktor och tömma blåsorna på diverse vätskor (usch och fy). Samt smörja in dom och plåstra om dom. =) Så nu känns det lite bättre... Tur att jag är ledig imån! =)
Får la se om jag vågar mig ut på nån promenad. Hum?? En cykel hade vart perfekt, ska ringa pappa och fråga fall jag får låna hans. =) Men då lär jag väl få skavsår i arslet istället! He he! =/ Men det som inte dödar, det härdar!!

Nu ska ja slå mig ner i soffan och känna mig nerslagen! =P Muvsig!

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Nej, det är verkligen sant. Titta på mig, jag är härdad som fan. Undra om jag ska morgonpromerna imorgon? :p Nej, imorgon har jag sovmorgon och städdag! Ta hand om dig, och fötterna. Kram kram!

2007-08-22 @ 23:13:00
URL: http://jelican.blogg.se
Signed by: Din damp kusin

Köp en cykel istället och sluta klaga!

2007-08-31 @ 19:52:29

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: