Orka! Suck...

2007-08-31 @ 08:50:24
Hej å hå. Då va det fredag. Och jag ska strax iväg till jobbet och göra ca 13 timmar... Usch! Först jobba 10.00-19.30 och sen är det inventering till 23.00. Bläää... ORKA!!
Men men, man får väl se det från den ljusa sidan, $MONEY$ he he!! =) För det behöver jag! Så, de är bara att käka lite frukost och kasta sig iväg mot jobbet. Adios!

image77

VILL HAAAA!!!

2007-08-30 @ 11:49:44
Ohh, Dear God! Har hittat världens fräckaste dator som jag VILL HAAAA!! -Men som vanligt har jag inga pengar. Snyft!! Är den inte lovley? =)

image75

Den gulliga katten Kitty börjar bli till åren och nu firas 30-års jubileum i USA
med en specialutgåva av en kristallprydd rosa laptop.

Hello Kitty NEC La Vie G har en prestanda på 1 GB ramminne, 100 GB hårddisk,
dvd-brännare, 15,4 wxga-display, 1,6 GHz AMD processor och en vikt på 3.32 kg.

Hello Kitty laptop har en riktigt flicksöt design med en metallglänsande mjuk rosa färg, prydd med Swarowski-kristaller i olika färger. Jubileumsutgåvan släpps bara i trehundra exemplar till priset av cirka 19 000 svenska kronor, inklusive moms. Det blir nog svårt att hinna lägga vantarna på ett exemplar
men priset kanske avskräcker de flesta i alla fall.

Om man nu väljer att koppla till en manuell mus till sin laptop kan man komplettera med
söta Hello Kitty-tillbehör. Kattmus och musmatta för en hundralapp styck, ungefär.
    image79


GOD morgon!

2007-08-30 @ 09:56:51

Idag är jag magsjuk och hemma från jobbet, så egentligen är det ingen "god" morgon... Utan en rätt jobbig och lite smärtsam morgon. =(
Vågar knappt äta nått eftersom det kommer ut rätt snabbt, i en annan färg och form... Hmm! Mer än så behöver jag nog inte skriva för att du ska förstå...?
Men man ska ju tydligen dricka mycket när man är magsjuk. H2O i all sin ära, men jag va sugen på nått annat... Och så blev det!

image73
Nyttigt och mycket gott!! =) GOD morgon!

Today!

2007-08-29 @ 21:47:45
Idag har jag...

*Varit ledig =)
*Varit på arbetsintervjuv
*Strosat på stan
*Framkallat bilder
*Shoppat
*Åkt spårvagn
*Hämtat nytt recept
*Tömt diskmaskinen
*Fyllt diskmaskinen =)
*Promenarat (hurt bulle)
*Ätit fisk och grönsaker (ännu hurtigare)
*Kört bil
*Blivit arg
*Pussat på Magnus ^^
*Skrapat en trisslott
*Läst "Se & Hör"
*Druckit massa vatten
*Sökt jobb
*Surfat
*Mailat
*Duschat

och nu har jag även...

*BLOGGAT    =)  Snabbt och lätt! -Så motiverad va jag idag! Suck!!image72









Blond...

2007-08-28 @ 22:30:21
Nu har jag precis blonderat min utväxt, och det behövdes kan man ju lugnt säga! Såg typ ut som en aik:are (svart och gult), he he!! Kanske inte va riktigt så mörk i rötterna, men ändå... Nu är hela hövvet blondt igen. =) Wohoooo!! =)

Därför bjuder jag på några "blondin historier", ENJOY!! ^^


Vad får man om man ställer en naken blondin på huvudet?
-En sparbössa med dålig andedräkt.
 
Vad svarar en blondin när man säger att hon är med barn?
 -Är du säker på att det är mitt?

Varför står det 17 blondiner utanför krogen?
-Man måste vara 18 för att få komma in.

Hur stjäl man en fönsterplats från en blondin som ska flyga till London?
 -Säg att bara mittenstolarna går till London .

Vad sa blondinen när hon läste den storbystade servitrisens namnskylt?
-Anna...va' sött. Vad har du döpt den andra?

Hur ser man att ett fax har blivit skickat av en blondin?
-Frimärke i hörnet.



Västtrafik = INTE bästtrafik!!

2007-08-28 @ 20:09:06
Åker ju inte lika mycket spårvagn nu när jag fått körkort (de senaste året) men de händer ju givetvis. Som idag och igår morse tex. Fast jag har inget spårvagnskort, så dom få gånger jag åker betalar jag med mobilen, jätte enkelt med ett vanligt sms... Tror det kostar ca 18 kr. Mycket smidigt!! =)
MEN!! Förra måndagen, den 20 augusti, slutade dom tydligen att sälja biljetter hos chauffören. Hmm... OK! -Jag förstår deras argument som är att rånrisken minskas samt att tiderna hålls bättre. Men då får ju dom maskinerna som säljer biljetter istället för chauffören fungera oxå!!! Både igår och idag var alla maskiner "ur funktion". Sansöst... Så dom som inte hade mobil eller stämpelkort fick inte åka med. Föraren kunde ju inte hjälpa till. Och de va säkert 3-4 styckna som gick fram och fråga va dom skulle göra... Suck alltså! En gammal farbror blev så arg så han gick av och en fjortis tjej som inte hade pengar på mobilen sa att hon skulle stämma dom om hon åkte fast vid nån kontroll. Ha ha! Va ska man göra??? Tänk på alla turister, om vi nu har några i Göteborg...? Hmm...

Så, nu fick jag gnällt av mig lite idag oxå! alltid lika trevligt... He he!! =)

Glömde...

2007-08-28 @ 08:02:57
Men jisses! Jag gjömde ju lägga ut en bild på min söta bebis BABBSAN som jag vann på Liseberg i söndags... Rosa och fin och jätte jätte mjuk! =D Sötaste gosse djuret... ^^

image72
image73

Liseberg! =)

2007-08-27 @ 09:09:31
Igår (söndag) tillbringade jag dagen på Liseberg tillsammans med min brorsdotter Klara. Hon är bara 3 år och endast två äpplen hög, så ja trodde inte det skulle bli så mycket åka. Men det blev en hel del trots allt, och hon va jätte modig. Förutom att hon va livrädd för kaninerna, HJÄÄÄLP!! Hon sprang iväg och gömde sig och höll på att börja gråta, stackarn... =( Så dom undvek vi så gott vi kunde, hmm!! Lättare sagt än gjort när man är just på Liseberg, ha ha! =) Och jag min ärthjärna tog med henne att åka "Kaninresan" DOHOOO!! Va tänkte jag på?? Tänkte mest att de liknade "Colorado" och att de va kul att åka lite båt... Nej nej nej!! De va ju kaniner överallt, vilket jag borde ha förstått med tanke på namnet. Ooops! Så Klara satt och blunda hela kaninresan, i mitt knä... Tur att hon fortfarande har blöja!! Annars hade det nog blivit blött... =/
Dom åkattraktionerna som jag va för stor för att åka med i åkte hon själv. Och köade och lämnade biljetten. Hon va jätte duktig. =) Och bara skrattade hela tiden!
Besöket avslutades med en ansiktsmålning och en Lisebergsnapp (godisklubba). Sedan somna hon som en stock i bilen på väg hem... =)

         

     

        

     

Fest bilder...

2007-08-26 @ 11:31:22
Tjabba tjena hallå!!

Söndag förmiddag och livet känns gött. =) Gick en promenad innan frukost, blev bara 40 miuter, men ändå!
Duschad och sminkad och påklädd och lite stressad sitter jag och här och väntar på min bror. Jag och min brorsdotter Klara ^^ ska nämligen till Liseberg idag, tjohoooo! =) De ska bli väldigt kul... Bror (heter oxå Magnus precis som min älskling) ska köra oss. Antar att han kommer när som helst... Så jag får jalla mig!!
Här kommer några av bilderna som togs i fredags kväll! Enjoy!!










Seg i bollen!

2007-08-25 @ 22:58:13
Vaknade med lite huvudvärk i morse, men det gick över rätt snabbt med lite pain killers i form av panodil. =) Sen va man pigg igen och städade undan efter gårdagens fest... Fick hjälp av Angelica och Camilla (två av Magnus systrar) som sov över igår. Så det gick snabbt och smidigt. Sedan satt vi och fyllde i varandras minnesluckor medans vi åt frukost... Alltid lika roligt!! Ha ha! =) Bilderna sa ju en hel del... =/ Men har dock inte fått in dom på min data ännu... Så jag lägger upp dom vid ett senare tillfälle.
(Värt att vänta på!!)

Annars har dagen fördrivits med att hälsa på Milla och valparna, dom blir bara större och större... Men fortfarande såååå söta! =) Vill ha!!! -Men Magnus är allergisk! =( Kanske ska byta ut honom mot en valp?? He he... NÄÄ!!

Senare bagav vi oss till Kungälv där Angelica bor, Magnus skulle fixa hennes data som cpade. Vette fan hur det gick, men jag pysslade ihop ett jätte fint GAIS armband i svart och grönt... =) -Angelica har nämligen en pysseverkstad hemma! Pimpat värre alltså!! Weeeiii....

Och nu har jag och Magnus precis kollat på film och ätit räkor. Muvsigt!!  =) Men nu sitter jag här och gäspar som faan, så jag antar att de är dags att "dra sig tillbaka". Lär ju sova som en prinsessa! =) Fast det gör jag ju alltid eftersom jag ÄR en. ^^ 

image35-Sleep tight, don´t let the bedbug bite... ^^

Fest!

2007-08-25 @ 01:45:33

Vårt mål alkohol! Skål för den som tål... *hick*
Full som en kastrull... =) Massa trevligt folk som varthär... Jisses!!
Full som en kastrull... Oj, oj, oj!
Skriver mer imå och lägger in bilder... He he he he he!! =P

Pööss och köss! /Haaaaaaniball vettulaaa! ;P


Löne Fredag! ^^

2007-08-24 @ 09:42:31
Fredag eller?? Japp!! Lön eller?? Japp!! Fest eller?? Japp!!  image33
Japp!!
Så är det, idag är det allt på en gång. =) Så igår åkte jag till Sara ^^ och flätade håret, så jag kan ha lockigt hår ikväll... =) Hi hi!!

image34


Men innan festen kan börja måste jag jalla mig iväg till jobbet! Skriver mer sen...  Adios!

Ledig =)

2007-08-23 @ 11:30:19
Ahhh! Fan va skönt att vara ledig... =) Sov inte så länge som jag hade velat men men. Jag satte mig på balkongen och kollade på regnet och blåste lite såpbubblor medans jag vaknade till liv. Alltid lika kul med bubblor =) ha ha!! Jag är nog den löjligaste (och mest lättroade) 24 åringen i Sverige! Weeeiii...

Har under morgonen försökt att göra lite nytta genom att kolla platsannonser, men usch!! Det finns typ bara försäljningsjobb. Typ ringa hem till folk och tracka dom angående abonemang till telefon eller intenet. ORKA!!
ALLA, och då överdriver jag inte, hatar telefonförsäljare!! Seriöst, är det någon som lyssnar på vad dom har att säga/sälja nu för tiden?? Hit ringer dom minst 2 gånger om dagen och vill att man ska byta abonemang eller skänka pengar eller köpa vinäger tabletter! Lägg ner!! Svenska folket är trötta på alla telefonförsäljare...
Och inte nog med det! Nu står det ju försäljare i varenda varuhus eller mataffär oxå. Så fort man går närmare än 10 meter flyger dom på en och ska "bara ta en minut av min tid". Bull shit!!  Jag vet att dom bara gör sitt jobb och att dom knappt tjänar nått om dom INTE säljer! Men jag blir så förbannad, låt mig vara!! Vill jag köpa något så lovar jag att komma till er och köpa det... Suck och stön!!

Nu ska jag göra "riktig" nytta genom att ta en promenad med systra mi. =) Får la se om min fot pallar det... He he! =/

Klaga klaga klaga... =)

2007-08-22 @ 21:56:11
Aj aj aj... Fötterna gör ännu ondare idag, eller iaf höger foten! =( Har kanppt kunnat gå på den. Det tog mig en halvtimme att gå till spårvagnen i morse när jag skulle till jobbet. (Det brukar ta ca 5 max 10 miuter!!) Höll på att dö av smärta... Och eftersom ena blåsan är under stortån och den andra på eller runt om lilltån så måste de sett jävligt roligt ut när jag kom hasandes med ena foten släpandes efter mig! Ha ha ha... Men väl framme vid hållplatsen fick jag pusta ut och vila lite, fick mig även en sittplats på spårvagnen vilket kändes skönt! =) Men jag kom typ 20 minuter försent till jobbet.... Oooops!! Men dom ska va glada att jag ens kom, så ont som jag haft i foten idag.

Så när jag kom hem från jobbet fick M leka doktor och tömma blåsorna på diverse vätskor (usch och fy). Samt smörja in dom och plåstra om dom. =) Så nu känns det lite bättre... Tur att jag är ledig imån! =)
Får la se om jag vågar mig ut på nån promenad. Hum?? En cykel hade vart perfekt, ska ringa pappa och fråga fall jag får låna hans. =) Men då lär jag väl få skavsår i arslet istället! He he! =/ Men det som inte dödar, det härdar!!

Nu ska ja slå mig ner i soffan och känna mig nerslagen! =P Muvsig!

Stackars fötterna!

2007-08-21 @ 17:54:11
Blev inte bara en promenad till mamma förut. För Malin och Emma drog me mig på en tur genom kyrkogården och sedan till Gamlestan. Vet inte hur lång tid det tog, men skönt va de... Förutom för mina stackars fötter! =( Speciellt min högra lilltå, den e dubbelt så stor som den ska va och helt lila-röd typ. PAAAAAIN!

Efter en tillräckligt låååång promenad kom Jessica (som är hemma från Kristiansrad några dagar) och hämta mig. Vi åkte till Allum och kikade lite... Men jag gick mest och gnällde över min tå. Ha ha ha! 
Slutade med att jag köpte; blonderingsmedel, mascara och en fotcreme. -För mina sista pengar! Tur att lönen kommer på fredag.... =)

Nu är maten klar och jag är as hungrig, så de blir att mumsa i sig den. =) Som idag består av kokt kyckling och brocolli med råris, keso och rivna morötter. Toppat med lite solrosfrön... MUMMA!!

image32

Ännu en dröm!

2007-08-21 @ 09:20:18
Ännu en gång vaknade jag ur en as verklig dröm, denna va dock inte så lovley som gårdagens eller som den i förgår. Eller, nja... De beror på hur man ser det! Hmm... Rätt kaotisk om jag får säga det själv, men som sagt verklig! =) Undrar varför jag har börjat drömma så mycke??
Antar att jag bara har "turen" att vakna just den halvtimmen drömmen utspelar sig och därför kommer ihåg allt så klart och tydligt. För jag har hört någonstans att man drömmer i halvtimmes (ca) intervaller... Rätta mig om jag har fel!!! Så det är väl en liten lottdragning hur man vaknar...
Idag kan jag "tacka" grannens unge som gjorde ett av sina berömda ärovarv genom lähenheten under. Dear god alltså! Låter som en flock flodhästar som galopperar omkring och söker skydd för nått hemskt typ! Eller... Iaf när man väcks så brutalt av det, ha ha ha!

Nu ska ja ta en liten promenad till mamma, trots att mina fötter ömmar! =(

Satan i gatan...

2007-08-20 @ 22:41:18
...vilken lång och jävlig dag! Suck och stön! -Jag vet... Jag bara klagar och klagar hela tiden! Men så är det... =) Ni få som läser detta kan nog stå ut! Ha ha ha...
Fick ju ett rycka att promenera igår, OCH i morse! Hopp, så har man fått värsting skoskaven på fötterna, jippie!!! Why???? De gör så bajsigt ont och jag ser helt handikappad ut när jag går! =( Snyft!
Och dom skorna jag har fått skav såren av är inte ens nya, och har aldrig gett mig skavsår förut... Suck!

Och till råga på mina stackars fötter så fick jag sitta i en kassa (på jobbet) som inte hade nått ryggstöd. *MORR* och *GRRR*, så nu har jag så fucking ont i ryggen oxå! Blir att tvinga till mig en massage sen alltså...

Förövrigt så va de tråkigt som fan på jobbet, tok mycke att göra och jag va på dåligt humör! Bläää... Kanske e mens på gång?? Hmm... PMS delux, stackars M som får stå ut me mig! He he he...

Go natt på er!!


Sweet Dreams ^^

2007-08-20 @ 08:25:19
Attans då! Även idag väcktes jag ur en helt lovley dröm... Och den va så verklig! =( Jag va i Thailand och drack goa drinkar och bodde på flott hotell. Massa sol och bad och härligt sällskap! =) Men så hade jag tjötat på M att ringa och väcka mig kl 08.00 för att jag ska hinna med en promenad innan jag börjar jobba. ORKA!

Men, det är bara att hoppa i jogging pjuxen och sätta på sig lurarna, för nu ska här promeneras! =) Kan ju skirva mer när jag kommer tillbaka! He he....

So long typ!

Kvällspromenad...

2007-08-19 @ 22:00:54

Japp! -Ni läste rätt, jag har precis kommit hem efter en ca 50 minuter lång kvällspromenad. =) Mycket stolt över mig själv... -Och Magnus som fick följa med vare sig han vill eller inte! He he he... Men han peppade mig och drog upp tempot lite. Så de va ett trevligt sällskap.
Anlednigen till promenade va att jag höll på att somna efter en låååång och tråkig dag på jobbet. Och visst hade jag mer än gärna gått och lagt mig trots att kl. bara va 20.30 när jag tog på mig jogging skorna. Men jag har lovat att hämta Lena från jobbet, och hon slutar inte fören 22.30. Så de är bara att hålla sig vaken... =) Börjar ändå sent imån, så jag har ingen bråska i säng.
En annan anlednig till promenaden va att jag ställde mig på vågen. Åhhh HJÄÄÄÄLP!!! -De skulle jag aldrig ha gjort... För de va inga vackra siffror som ploppade upp! Usch och fy, mega ångest nu alltså. Suck!
Men jag antar att jag inte är ensam över att ha gått upp i vikt över semestern/sommaren??? Hmm... Va ärliga nu!! =) Ha ha ha...

image31

Pix pax för han i rosa... He he!!


Några Xider® senare...

2007-08-19 @ 00:11:36

*Hick* Hoppsan... Då va dom slut! =) En och annan och en till Xider® ligger nu som bumull runt mitt hjärta och skvalpar... He he! De va gott. =)


Har kollat på film oxå, "The last kiss", en romantisk komedi som jag själv skulle beskriva som deprimerande... Speciellt för mig som är sambo! HJÄÄÄÄÄLP!! Vill typ bli 14 år och oskuld igen, nu när jag sett den filmen. -Usch! Dom målade upp livet som gift och med barn som ett fängelse eller nått typ. INGEN ÅTERVÄNDO!!!
Fast imån när jag vaknar har jag nog glömt filmen, he he! Hoppas det iaf... =)

Gotta go to bed now! Kiss and hugs... ^^


Miniskiva! =)

2007-08-18 @ 20:23:12
Väcktes brutalt i morse av "The Animals - Don´t let me be misunderstood" mitt i en underbar dröm. =( Snoozade i 5 minuter men "tappade bort mig" i drömmen och startade dagen lite halvsur. Men när frukosten landade i magen blev jag genast på bättre humör och begav mig till jobbet, älsklingen körde mig... =) ^^
Jobbade på och dagen gick i hyfsat bra tempo. Och till slut va de dags att stämpla ut för även bli hämtad av älsklingen. Tihii... (Han e sååå söt! -Och bara min!)

Min moster fyllde år i förgår och hade bjudit släkten på kräftskiva idag. Men eftersom jag jobbade och inte kände för att stressa ihjäl mig tackade vi nej. Så vi (jag och M) hade en liten "miniskiva" här hemma för oss själva. Vi köpte "bara" sånna där frysta, billiga kräftor... Men de slank ner ändå kan ja lova! =) Dränkte dom i aioli och la dom på rostat bröd. Mumma!! =)

image30


Så ner är man mätt och belåten och sitter och smuttar på en Xide® cactus/lime... Lovely!
Vi tänkte dra in en sväng på kalaset, eller kulturfestivalen som dom döpt det till i år. Men jag tror inte jag pallar att trängas med 500.000 andra göteborgare på en yta som e lika stort som min lägenhet (77kvm). Plus att jag ska jobba imån, börjar iof inte fören 12.00, men ändå!

Så nu blir det la att slänga sig i soffan och glo på film!! *HuzzaH*

Genväg = Senväg

2007-08-17 @ 23:19:55
Trött som ett as efter en boring dag som mestadels fördrevs genom att jobba. Började iof inte fören kl 15.00. Men de va piss väder (som vanligt), så jag pallade inte att göra nått.
M började därimot kl 13.15, så jag körde honom till jobbet för att kunna ha bilen. =) Efter att jag dumpat honom i Ytterby skulle jag ta en "genväg" genom Hisingen till Frölunda. För att slippa köa i tingstadstunneln... Hmmm!
En mycket dum idé kom jag på efter ett tag... För det tog ca 45-60 minuter att hitta till älvsborgsbron. Hade ingen aning om att Hisingen va så stort, jisses alltså!! Till slut kom jag iaf fram till Frölunda torg, jag gick in och kikade lite. Men jag hade varken pengar eller tid, så jag åkte till jobbet istället.
Där var det hyfsat lugnt för att vara fredag, men ändå segt... Och efter att jag slutat va de bara att kasta sig iväg till Ytterby igen för att hämta M. Och nu kan vi typ nyss hem...
Usch vilken tråkigt dag! Blir att gå och lägga sig och hoppas att morgondagen blir roligare!

image29

Natti natti...

Äntligen fredag!

2007-08-17 @ 11:16:46
Hurra hurra! Nu är det äntligen fredag. =) Veckan har gått ortoligt snabbt, kanske för att jag va ledig måndag och tisdag... Och för att jag ska jobba hela helgen! *Morr* Med andra ord är INTE min vecka slut... Attans då!! Tar genast tillbaka min "hurra" och väntar med dom tills på söndag. =) 
Får se det från den ljusa sidan; Gött me OB på helgen! He he...

Trevlig helg till er som är lediga! ^^

Miljonär??

2007-08-17 @ 00:38:56

Tänk om ALLA i hela Sverige kunde ge mig EN krona var. Eller iaf hälften av alla som bor i Sverige... =) Då hade jag varit miljonär!!!! Weeee.... Fatta hur enkelt! Många hade säkert kunna skänka mer än så, typ 5-10 kr...? Shit va gött de hade varit! =) Och nu för tiden är de ju så jävla enkelt oxå, med internet bank och allt! He he he... Bara några knapp tryck och sen är en annan människa miljonär. Fast man bara saknar nån krona själv... Hmmm!!
Jag får väl fortsätta drömma om detta nu när jag ska gå och lägga mig! För mer än en dröm blir det säkert inte... =(


Men OM du vill stödja mig en bit på vägen kan du sätta in pengar på mitt konto;
Nordéa | 8301135144
(det räcker med en krona eller två... hi hi)

image28
Dream on baby!


Film och brillor!

2007-08-16 @ 10:55:15
Bara lite update från igår!

Jag fick upp den dumma lådan innan  M kom hem, men de visade sig att brillorna INTE låg där... Hopp, tänkte jag och surade! Men efter en stund kom jag på att dom kanske ligger i ett skåp i köket, och mycket riktigt; där låg dom!! =) Så ser ut som en "riktig" data nörd när jag sitter här och bloggar... Ha ha!! =)

När M väl kom hem igår kollade vi ju på film, "Se upp för dårarna". En mycket bra titel tycker jag, för dom va verkligen dårar!! Jag trodde nog den skulle vara bättre, men jag blev inte besviken. Fick mig några skratt, dock inte så många. Men om de beror på att filmen inte va bra eller på att jag höll på att somna vet jag inte. Hmm... Kan rekomendera den till er som inte har nått att göra en söndags förmiddag. Du borde oxå vara bakis när du ser den, eller kanske till och med lite full fortfarande! Då är man mer lättroad än va jag va igår kväll...


image27


Design!

2007-08-15 @ 21:20:47
HJÄÄÄÄÄLP! Får krupp snart, har suttit i flera timmar och försökt mig på att "designa" denna sida (min blogg). Suck, stön och flämt alltså... De är ett jävla pet och massa tecken och koder som jag inte försår mig på. Men nu har jag kommit en bit på vägen iaf. Eller?? =)

Jag är ännu mer slut i huvudet och ögonen nu än va jag va förut. Hittade inte brillorna...
=( Eller, ehh... Den lådan som jag tror att dom ligger i får jag inte upp. Har ryckt och dragit och verkligen kämpat, men icke!! Så jag får vänta tills M kommer hem, och han slutar inte fören 22.00. ORKA!! Så nu funderar jag på att lägga mig på soffan och blunda, för att vila ögonen lite. För när M kommer ska vi kolla på film (efter att lådan öppnats). =) Jag va nämligen och hyrde "Se upp för dårarna" förut. Har väntat som fan på att den ska släppas på dvd, den ska tydligen va as kul... He he! Det återstår att se...

Föresten... Hello Kitty är den sötaste!! ^^  

 
image26

Lalaaaalaaalaaaa!!

2007-08-15 @ 18:28:07

Måste börja använda mina glasögon igen alltså. Blir sååå slut i hövvet och ögonen när jag sitter vid datan för länge. Och nu har jag precis suttit och sökt massa jobb, så de tog sin tid! Så skulle jag ju promt skriva lite här oxå, ha ha ha.. Lovar att leta fram brillorna tills ikväll. Kanske till och med tar en porrig bild, så ni får se hur jag ser ut me dom! Ha ha, ingen vacker syn kan jag lova. Men jag behöver ju dom trots allt...

Har vart en lugn dag på jobbet idag, brukar mest jobba kvällar annars... Så de va glassigt att komma hem redan vid 16 tiden. Och de va inte speciellt mycket att göra på jobbet heller. Mest pansionärer som handlar dagtid och dom är så goa. Dom är oftast två och två, den ena packar upp på bandet och den andre packar ner i påsar (som dom givetvis hade med sig). Och om det skulle va någon vara som saknar streckod eller liknade, så kan dom alla priser utantill... Ha ha! Och dom har alltid jämna pengar... Så pansionärer är inte alltid gnälliga som dom flesta tror. =)


Äntligen!

2007-08-14 @ 20:13:10
Äntligen har jag städat! =) Känns så skönt, nu kan jag gå barfota lägenheten utan att behöva borsta av fötterna innan jag tar på mig skorna eller lägger mig i sängen. Ha ha... De va riktigt läskigt alltså! Usch... De är fan en nackdel med semester alltså, man har ingen rutin! Bara flackar omkring och tror man kan släppa allt bara för man inte är på jobbet! Hmmm... Farligt! Orkade därimot inte tvätta golven idag, de va mycket ändå. Så det MÅSTE jag göra nästa gång, typ om ett halvår eller så... He he!

Trött som faan är jag nu, samt att jag har huvudvärk. =( Så det blir att slappa fram tills jag ska hämta M på jobbet kl 22.00. Funny bunny!! -Inte, hade velat gå och lägga mig redan nu. Suck... Får skriva mer när jag har nån motivation! Kram kram...

Slappröv...

2007-08-13 @ 23:56:18
...jepp! That´s me!
EN enda sak skulle jag göra idag! -Städa. Men nej, nej... Har gjort tusen andra grejjer istället. Blir så trött på mig själv, varför får jag aldrig ur tummen?? Suck och stön! Så nu MÅSTE jag göra det imån för det är verkligen snuskigt här hemma. Och då blir det säkert fint väder bara för det, eller så ringer dom från jobbet och ber mig komma in. Hmm... Jobbet är iof viktigt, men havet?? Sol och bad lockar, så vi får väl för en gång skulle hålla tummarna för att det INTE blir sol. För då måste ja ju typ stanna hemma med all smuts.
Ha ha ha!! Men men, de märker vi imån... =) Håll tummarna!


image25
"Tycker du som jag så gör vi det en annan dag..."

Satan i gatan!

2007-08-13 @ 12:14:45
Innan Emma hann ringa kom det massa moln, vissa är helt svarta! SUCK! Kan det aldrig bli sommar i detta jävla land?? Blir att gå ner till solariet sen...

image24
Ja è arg som ett åskmoln på detta jävla vädret!!

Pink P!nk & Rock´n´Roll

2007-08-13 @ 10:56:29
Yeheee... Måndag morgon, solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är ledig!! Tjoflöjt! =) Kan de bli bättre?? -Japp! Om jag haft en bil hade jag ju kunnat åka ut till havet och glassat. Magnus började nämligen jobba idag (efter fyra veckors semester), så han har ju bilen!
=( Muuuhäääää! Men men... Ska antagligen åka ut me syrran sen, hon slutar jobba om nån timme. Så de får helt enkelt bli en halvdag istället Och det är ju inte illa pinkat, hellre det än att sitta här och mögla. Fast jag hade egentligen behövt städa... Usch! Det ser ut som faan här. Men Magnus fick iaf tvättat mattorna igår, så när jag väl får tummen ur att städa, kan jag lägga på nytvättade mattor! =)

Nu sitter jag som sagt och väntar på att Emma (systra mi) ska ringa och säga att hon är klar på jobbet. Så vi kan åka till havet... =) Som tidsfördriv lyssnar jag på "The Pinks", kommer ni ihåg?? Kultbandet från tidigt 80-tal... Dom var sex killar som sjöng och spelade trallvänliga och coola låtar. Så jävla bra!! =) Dom gjorde bla "Helena och jag", "Pink pink & rock´n´roll", "spelar ingen roll", "superman" och "122305" mm. Pink pink & rock´n´roll är ju givetvis favoriten... =) Gissa varför?? He he he he... Så den har jag som ringsignal på mobilen! Weeeiii... Grymt bra!


image23
Visst är dom söta??

Såpbubblor...

2007-08-12 @ 22:20:18

E inte såpbubblor nått av de roligaste som finns??? Så enklet men ändå så uppskattat... =) Barn älskar dom och även många vuxna. Och nu för tiden finns det ju till och med sånna som INTE lämnar fläckar. Så man kan faktiskt blåsa inomhus oxå! =) Men de är roligast utomhus... Då "dör" dom inte så snabbt! =)
Och igår kom jag på ett as coolt party trick! He he he... Ja satte den där man blåser i framför en fläkt, och jisses va bubblor det blev! Och vilken fart dom fick... Så det roade jag mig med igår kväll, efter jag pimpat mitt plag. =) Mina grannar måste ha undrat va jag sysslade med, stod på balkongen och fnissade för mig själv. Samtidigt som det kom flera hundra bubblor... Snacka om lättroad! Men kul hade jag! Weeeiii... =)



image22

Mer bubblor åt folket!!

Pimp my, ehhh... Plagg???

2007-08-12 @ 10:28:30
Datan cpade igår så de blidde ingen blogg. =( 

Trodde jag skulle få en heldag vid havet igår, men 10 minuter efter jag steg upp ur sängen va hela himlen molnig... Något senare började det regna! Så vi tog en sväng till Ytterby och gjorde lite ärenden. Samt besökte City Gross där jag köpte en liten present till min brorsdotter Klara som han namnsdag idag. =) Grattis!! ^^
Jag köpte även ett "pimp my plagg kitt". Ha ha!! Så heter det nog inte, men det borde de göra... För när jag kom hem gick jag lös me lite färg och ett strykjärn på ett linne/tunika. Och resultatet blev mycket charmigt! Lite skevt och kladdigt, men så ska de vara när det är hemmagjort. =) PIMPAT!!


image21


Får pimpa mer kläder ikväll, för nu ska jag iväg till jobbet och slita lite... =) Orka!
Pöss och köss!               Komentera gärna mitt pimpade plagg!! =)

Människohatare!

2007-08-10 @ 22:59:15

Andra dagen på jobbet och jag är redan trött på människor! Blir fan rädd för mig själv när jag säger det alltså... -Men va fan e de för fel på folk?? Seriöst!
Det började redan inatt, då jag vaknade typ vid 02.20 av att mina grannar satt och festade på balkongen två våningar under. Och eftersom det va röv varmt när jag gick och la mig igår va jag tvungen att ha öppet både fönstret och balkongen... Ok, det är semester tider och det va nog en av årets finaste sommar kvällar/nätter igår (och varmaste). Men snälla, det va torsdag! -Och vissa (jag) har faktiskt börjat jobba! MORR!!! Håll er till avenyn eller sätt er i vardagsrummet och stäng balkongen om ni vill väsnas. Och jag varken orkade eller kunde med att säga till dom att dämpa sig... Så det slutade med att jag gick in och la mig i "gästrummet" eller Lilla Rummet som vi kallar det. =) Där va de svalt och skönt så jag somnade snabbt om som tur var.

Inte för att det kändes så i morse, men det kan ha varit så att jag vaknade på fel sida (eller i fel säng, he he he...). Eller så är det som jag vill tro... -Att alla andra är idioter! Ha ha ha ha!! För när jag va på väg till jobbet i morse måste min bil (de är egentligen Magnus) vart den enda som hade blinkers. DOOOHOOOO!! Jag blir så jävla förbannad på folk som inte blinkar! Puckon!! Man står snällt och väntar och visar respekt för sina medtrafikanter i rondellerna för att man tror att dom ska köra rakt fram... Men icke!! Då svänger dom istället och jag väntade i onödan... Nötter!! Hur svårt kan det vara?? En liten jävla spak som ska upp eller ner...? Antar att dom inte sätter på vindrutetorkarna när det regnar heller?? Hmm...  Inte ens när dom byter körfält på motorvägen blinkar dom asen. Livsfarligt juh! Suck... Så ja va lite smått irriterad när jag kom fram till jobbet, men ändå glad att jag överlevde bilfärden.

För er som inte redan vet, så sitter jag i kassan på willys (mataffär). Och den ena dåren efter den andra va inne och handlade idag. Och NEJ! -Kunden har inte, jag upprepar; INTE! "alltid rätt". Vissa har långt ifrån hälften rätt... Seriöst! Varför lägger man upp bröd, chips, maränger, glödlampor och annat ömtåligt först på bandet om man inte vill att det ska mosas av alla tunga varor som kommer sen?? Jag gör givetvis så gott jag kan med att lägga det ömtåliga åt sidan och stänger av bandet när ja ser att nått e på väg att krossas, men använd skallen själv oxå!! Och när kundfan lagt upp allt på bandet tycker man ju att de är dags att börja plocka ner varorna i påsarna... Men nej nej nej!! Då ska man stå och kolla på mig, som om jag va nått jävla ufo eller nått, så innan det är dags att börja med nästa kund får man vänta en kvart (???) innan man kan börja. Och till råga på allt har kunderna givetvis INTE vänt streckoden rätt, så man får sitta och vrida och vända på varje vara.  PAIN i mina axlar!  =(

Nä, nu börjar mitt människohat spåra ut märker jag! Har massa mer att klaga på... Men ja får spara det till en annan dag. För jag lovar att det finns massa mer som grannar, medtrafikanter och kunder mm gör för att störa just  MIG. Så de så!! 
Peace out alla ni som inte är dumma.... För nu ska jag kolla på film me min muvs! =) =)

OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO


Back to business!

2007-08-09 @ 23:14:18
Fuck a duck vilken tråkig dag!
Vaknade tidigt och va rastlös som fan... Ville åka till havet innan jobbet men orkade inte dra med massa ombyten! Så ja slängde in lite tvätt och tvingade Magnus att spela yatzy me mig! He he he... Efter lite fusk vann jag "bäst av tre". Weeii... I´m the best typ!! =) =) Sen bara slöade jag fram tills de va dags att bege sig till jobbet... Började inte fören 15.00 så de va seeeegt att bara vänta! Men men... Nu e ja hemma från jobbet iaf. och allt gick fin fint, trots att de va över en månad sedan jag jobbade! "De va den semestern det"  Ha ha...
Trött som ett as e jag nu, så de blir att krypa till kojs nu! Får skriva mer och nått roligare en annan dag...

Hasta La Vista Baby! ^^              image19        

Valpar!=)

2007-08-09 @ 00:08:57

Trött som ett as idag, tur att de regnade i morse och i förmiddags så man slapp ha dåligt samvete över att man "inte orkade" åka ut till havet. Så det blev att somna om när klockan ringde vid 8.30 då ja kollat ut på regn molnen... Skönt som faan att få sova lite till. De blev nämligen sent igår, kom inte hem fören 03.10 typ. Va hemma hos min kompis Camilla, henne hund Makita fick nämligen valpar igår... =) Vid 17.20 tiden hade den första kommit, så när jag och Tina kom dit vid 22.00 hade Makita tryckt ut hela 6 valpar!!! Pytte små, nästan helt svarta schäfer valpar som är sååååå himla söta. De tog inte lång tid innan det kom ytterligare en valp, men den andades knappt, så Camilla fick hjälpa den. Hon gnuggade och blåste och såg riktigt "proffsig" ut, trots att de va första gången hon va med vid en valpning. (Heter det valpning??? Hmmm...) Så efter en stund låg den lilla hårbollen me sina syskon och pep om vem som skulle få dia, såg så gulligt ut när dom trängdes. När det hade gått ungefär 50 minuter va de dags igen... Valp nummer 8 ploppade ut, den såg frisk och pigg ut och kröp upp bland sina syskon och diade direkt när Makita slickat av allt det där slemmiga! Usch... De såg så läskigt ut!! Sen väntade vi och väntade och väntade... Även om det inte kommer en valp till så ska moderkakan komma sist och då vet man att det är färdigt. Men de hände inget på över två timmar!!! Men efter lång väntan och mycket krystande av Makita kom det till sist en 9:de valp blandat me massa grön sörja och blod. Den va helt livlös och Makita försökte slicka liv i den, även Camilla försökte, genom att gnugga och blåsa... Men den hade nog dött redan inne i magen, för det gick inte att rädda den. =( Makita blev lite stissig när vi tog bort den döda valpen, men lugnade sig efter ett tag och tog hand om dom andra bebisarna. Sen väntade vi ytterligare en stund, men när vi höll på att somna tänkte vi att de va dags att dra... Så det gjorde vi! Och jag somnade bums när ja kom hem... =)


            

Här är några av bilderna jag tog under gårdagen... =) Visst är dom söta??
-Tina oxå!! He he...

De va på tiden!

2007-08-07 @ 18:21:58
Japps... De va änna på tiden att få ligga ute vid havet och gotta sig. Två dagar i rad... Aaahhhh!!!!  (En belåten suck.) Bara legat och jäst i solen, badat lite, ätit en glass, badat lite till och bara softat. De är fan livet alltså, he he! Att så lite kan göra så mycke... Känner mig som en helt annan människa. Plus att jag är mycket brunare nu än för två dar sen. =)
Så nu sitter ja här och luktar svett blandat me intorkat saltvatten, frecht!! Ska snaaaaaart in i duschen, ska bara, ska bara, ska bara och ska bara... Ha ha ha!! Så börjar jag bli hungrig oxå, suck... Men de är bara två grillbitar som ska läggas på grillen och de fixar Magnus. Salladen är redan gjord och potatissallad köpte vi på väg hem från havet... Mumma! Ska bli riktigt gott... Sen kan man med gott (???) samvete lägga sig framför tv:n och kolla på Allsång. =) Ibland är livet skönt...

SOOOOOOOOL =)

2007-08-06 @ 09:46:32

Morsning korsning gott folk!! Idag skiner solen och jag är på väg ut till fiskebäck för att en gång för alla unna mig lite avkopplande solning denna sommar. =) Ska bli såååå skönt! Har gjort iordning en god lax sallad och slängt in två flaskor vatten i frysen som strax borde va klara för en dag på stranden... =) Eftersom ja e blekare än någonsin i år har jag även slängt ner solfaktor 20 i väskan, ha ha ha!! Tror inte det ska bli nödvändigt, men man vet ju aldrig! Så ni som har börjat jobba idag efter 4 veckors semester (typ Anna...), kan ju ha de så nice på jobbet! Ska tänka på er när ja lapar sol... =)


Fullt ös medvetslös!

2007-08-05 @ 13:46:41
Pallade inte att skriva igår... Va helt död när dagen va slut! Snacka om att man e pansionär alltså. Att jag inte skäms... He he!
Igår åkte jag i vilket fall som helst Paddan för första gången i mitt liv. Våran guide va ganska rolig och det va ju underhållande. Annars va de väll inget att hänga i granen direkt... -Inte för 120kr iaf.

Efter det strosade vi lite på avenyn tills det va dags att möta upp Angelica för att besöka äventyrsgolfen på heden, alltså inte minigolf!! De va en jätte fin och rolig bana med 12 hål. De va jag, Magnus och Angelica som spelade, och hon piskade mattan med oss rätt rejält. Men ja kom inte sist, för det gjorde Magnus. =) Ha ha ha... Så helt åt skogen gick det inte.


 


Efter att en mycket glad Angelica besegrat oss gick vi vidare till Avenyn och satte oss på Harrys uteserveringför att avnjuta en god bit mat tillsammasns. Medans vi väntade på maten roades vi utav "raggarcruising" som ägde rum på gatan utanför. Mycket underhållande!! =) Väldigt många amerikanare med konstiga typer bakom ratten. -Alla har vi våra sätt att roa oss på. Hmm!

När vi någon timme senare var mätta och belåtna tog vi oss ytterligare en promenad, i kungsparken i allén. Det ledde oss till ytterligare en golfbana. Men denna gången var det en hederlig gammal minigolfbana med matta och 18 hål. Glada över våran upptäckt tog vi ytterligare en runda... =) Magnus tyckte det va nog med en om dagen och fick leka puplik istället. Så det slutade med att jag piskade mattan med Angelica istället. Riktigt ordentligt oxå, med hela 24 poäng. Stolt som fan med andra ord... =) =)
Efter att jag oxå tagit hem en vinst promenerade vi tillbaka till Avenyn och begav oss hemåt. Lagom till att alla festsugna intog Avenyn efter en mycket fin och solig dag.


...the end typ! =)

Muhääää...

2007-08-03 @ 15:48:14

Hatar myggor!! =( Dom har typ käkat upp mina fötter... Har 11 myggbett på varje fot, alttså 22 st!! -Inte skönt... De kliar och kliar och kliar och kliar lite till. Jobbigt som fan! Varför just på fötterna? Där det är som svårast att komma åt och klia...? Så nu har ja vart och köpt mig en flaska salubrin. =) Har dränkt fötterna typ... He he he! Tror det hjälpte lite, men inte tillräckligt! Ska dränka dom lite till sen... Massa!



Så idag när vi spelade golf fick ja smisk utav Magnus... Skyller på mina myggbett som va lite mer intressanta än mingolf. =) Men tack vare att Angelica (Magnus syster) va me så förlorade ja inte, utan kom tvåa! =) Ha ha ha... De tyckte ja va skoj. Vi spelade på Kungälvs minigolf bana, som va helt ok. Dom gamla vanliga banorna med mattor, samt att dom även hade betong. Men vi höll oss på mattan... He he he!! =) De va lite störande att motorvägen låg precis bakom buskarna. Gick knappt att höra va man tänkte typ...
Imån, om det är fint väder, tänkte vi bege oss till Hedens "äventyrsgolf". Och då ska ja vara lite mer fokuserad och vinna igen. Hmmm.... De får vi se hur de blir me den saken! =)

Nu ska ja strax iväg till Malin som fyller år idag. Hela 24 år blir hon... Grattis gumman!! Ska bli skoj att träffa lite folk och dricka lite gott... =) *Hick* Så om jag inte vinner imån kan ja ju alltid skylla på bakfyllan! Muhääää.... =)

I´m home...

2007-08-02 @ 22:50:03
Hej å hå!

Nu e jag hemma från Orust... Det va verkligen jätte mysigt. Huset låg väldigt idylliskt i slutet på en grusväg precis vid skogen. Trodde typ det skulle va en liten kolonistuga eller nått. Men det visade sig vara ett hus med tre rum och kök. Lagom stort med allt man behöver... Toaletten funkade dock inte, men det gjorde utedasset! Ha ha ha... Så det använde jag flitigt. Förövrigt så åt vi god mat (grillat och skaldjur), spelade massa roliga spel, drack gott! =) Och körde lite fel när vi letade efter en minigolfbana, så vi tog en liten tur till Torp i Uddevalla, eftersom vi redan va halvägs där typ!! Ha ha... Men eftersom vädret va kasst kunde vi lika gärna gå lite i affärer. Så de gjorde inget...

image10 
"Ett hus vid skogen slut..."

Så eftersom vi inte golfat på två dar fick vi kasta oss ut till Askims minigolfklubb förut. Så vi inte ligger efter i tidsplanen... He he! Det visade sig vara en riktigt rolig bana... Men det va på betong och inte matta som man är "van vid". Så det rullade mycket bättre, eller slutade typ aldrig rulla. Men jag vann!!! Wooohooo... Med hela 10 poäng. Tjohooo... Och totalt har jag vunnit 4 av 7 "matcher". Men de blir la att Magnus vinner imån, eftersom vi vinner varannan gång! Suck! Får la se vilken bana det blir... =)

Nu är det iaf läggdags, trött som faan!! Blev lite sena kvällar/nätter på Orust! =) Hi hi...