Sol =)

2007-07-31 @ 15:41:04
Japp! Äntligen har de anlänt lite sol till Göteborg... Göttans vettu! =) Fortfarande lite blåsigt och några moln i sikte. Men faktiskt inget regn idag, impad som fan!
Idag besökte vi Tuves mingolfbana, även kallad "Tuve tigers" som klubben heter. Den va jätte fin och välskött, låg fint intill skogen men va ändå lätt att hitta. Dom hade två 18 håls banor, en betong och en med matta, vi spelade på matta. Det va roliga banor med mycket variation och gott om utrymme samt bänkar mellan hålen. Lagom med folk så det blev inga direkta köer mellan banorna. Därimot förlorade jag med 12 poäng =( attans!! Men men.... Ska piska mitt motstånd imån, hoppas jag... Och då befinner jag mig faktiskt på Orust. Jag och Magnus ska till Annas föräldrars sommarstuga med Anna och hennes kille Tommy. De ska bli riktigt skönt faktiskt... Vet inte hur länge vi stannar, de beror på vädret. Så nu håller jag tummarna att de ska bli massa sol så ja kan få sola och kanske till och med bada... Hi hi hi!! Hade vart nice...

Nä mina damer och herrar, det va allt för idag!
Seeee ya later aligator... =)

Den som spar den har!!

2007-07-30 @ 18:18:00
Hej å hå! Idag har jag varit på backaplan och virrat omkring med min kusin Victoria som typ har damp. Precis som mej... =) Ha ha ha!! Vi skulle till kaptenkrok och byta in nått tv-spel som hon hade tröttnat på. Men dom öppnade tydligen inte fören 15.00 så vi gick till Lagerhaus istället. Weeeiii.... Typ en av mina älsklingsaffärer!! Där kan man gå i flera timmar och spendera pengar på massa "krimskrams" och annat skoj. =) Men idag hade vi lite bråttom, så jag köpte bara ett rosa kakfat som dom reade ut för 15kr, ett par "massage-händer" som det oxå va rea på för 10kr och sist men inte minst, en as tuff spargris som samtidigt är ett gossedjur!!! =) =) =) =) Hon (grisen) heter Metallica och är silver färgad med en jätte söt tiara... Hi hi!

image5 
Metallica! ^^ "Miss Piggy" =)


Efter ett stolt inköp av Metallica på Lagerhaus åkte jag och Victoria och hämtade Magnus, för att leta reda på en minigolfbana i Majorna. Lättare sagt än gjort märkte vi... Men efter mycket snurrane i en stadsdel man knappt känner till lyckades vi till slut hitta Sandarnas minigolf klubb. Banan låg jätte mysigt i ett park liknande område som va lugnt och skönt. Lagom med folk och billigt som fan... Bara 15kr/vuxen (dagtid)!! Så det va änna ett klipp. Men satan i gatan vilka svåra banor det va alltså! -Nej det va inte bara vi som sög, utan alla runt omkring låg säkert på 5 slag/bana i genomsnitt... Katastrof! Ändå vann jag med 4 poäng över Magnus... Tihiii!

Rock on och puss i ljumsken! ^^ Yeheeee...


Softisch Söndag!

2007-07-29 @ 23:12:38

Dagen efter dagen typ... Igår vankades det nämligen bröllop! Min kompis Jenny gifte sig med sin Kristoffer i allhelgonakyrkan här i Kortedala. Och jag va tärna, hi hi... Fuck va nervös jag va alltså! Precis innan vi skulle gå in i kyrkan höll ja på att pissa ner mig. Vågar inte ens tänka på hur Jenny och Kristoffer mådde!! HJÄÄÄLP typ... Men nervositeten försvann dock rätt snabbt och min koncentration gick över till mina stackars fötter som ja hade trängt in i ett par fina men tydligen för trånga skor! =( Men men... Vill man vara fin får man lida pin! =) Tror därimot inte att Jenny led så mycket, trots att hon va så grymt snygg! Verkligen jätte vacker...




...Kristoffer va oxå fin! Men inte lika fin som Jenny... =) Hi hi!
Efter vigseln begav det sig mot bröllops festen. God mat och dryck, rolig underhållning, grymt fin bröllops tårta och massa glada människor som festade och skålade tillsammans med brudparet. Önskar er all lycka i framtiden!!



Blev en seg start idag med tanke på den goda drycken igår! Ha ha... Lite för mycket kanske?? Men efter att jag svalt några verktabletter lyckades vi faktiskt besöka en minigolfbana idag oxå. Blev näsets minigolfbana, som faktiskt bara hade 12 hål (banor). Dom andra har haft 18, så ja antar att det är standard. Det blåste typ storm så vi trodde det skulle gå åt helvete... Men det gick hyfsat bra ändå! Roliga banor med "lopar", vatten hinder, tunnlar och andra roligheter. Underhållet va väl inte det bästa därimot. Lite sletna mattor och oklippt gräs mm. Men annars väldigt mysigt, lagom mad folk och 40kr/vuxen precis som på dom andra banor vi besökt. Imån blir det förmodligen någon bana i Majorna, har för mig att det ska ligga någon där! Hmm... Det märker vi! =)

Rock on så länge!! Golfa lagom... =)

Ett helt år!

2007-07-27 @ 11:02:25
Rock´n´roll änna! Idag har jag haft mitt körkort i ett helt år... Fan va tiden går! Men shit va bekväm man har blivit, åker nästan aldrig spårvagn längre. Inte för att jag har nått emot det utan mest för att bilen går snabbare... =)
Hur ska man sammanfatta detta åter nu då...? Hmm...

*En parkeringsbot á 600 kr utanför gamla lägenheten när dom helt plötslig gjorde besöks parkeringen till privat. Morr på dom... Men ja betalade snällt! =)
*Har åkt in i flera poliskontroller och blåst (utan resultat givetvis) och konstaterat att bilen är grön för övrigt! Ha ha ha... De va kul!
*Körde sönder en bit av kofångaren när ja desperat letade parkeringsplats på Allum mitt i julstressen! Trångt och jävligt och tydligen låg det en jävla betong klump mitt på den enda lediga parkeringsrutan... Undra varför den va ledig?? Hmm!!!
*Dårfan som körde framför mig i höjd med Ullevi, tvärbromsade utan förvarning... HJÄÄÄLP!!! -tänkte jag och ställde mig på bromsen jag oxå... Kunde snabbt pusta ut då ja inte körde in i bilen! Men snilleblixten bakom mig hade då fan inte samma reflexer som jag, utan skulle promt in i arslet på mig... Blev en liten smäll, men dessvärre bara på hans bil! HA HA HA... De kunde han gott ha! =)

Så... Då lärde vi oss med andra ord att läsa skyltar vid parkeringsplatser, trots att man stått där 100 gånger tidigare! Samt titta så den tomma rutan verkligen är tom... =)
Och (!!!) -inte att för glömma, håll avstånd!! Man vet aldrig när bilen framför tvärbromsar!

Sen måste ja ju givetvis tacka min söta älsklings kille för att jag ens har haft tillgång till bil. =) Tusen pussar för att du låter mig köra din bil... Trots mina små incidenter!
Vill ju givetvis ha en egen bil, men har inte haft råd ännu! =( Men en vacker dag kommer ja komma körande i en fett pimpad bil med ett stort smile på läpparna! Weee... Längtar!


image3

Håll utkik efter en rosa dröm på vägarna! Det kan vara jag som vunnit på lotto... =)



Apkass!

2007-07-26 @ 20:35:59
Seriöst asså... Kom precis hem från Slottskogen där ja och killen spelade minigolf! Tänkte bara varna alla andra som funderar på att oxå göra det! HJÄÄÄLP! -Vilken kass bana asså. Sketet och skevt, mycke folk och störande trafik... Ha ha! Nu låter ja typ som värsta proffset som utalar mig om banor! Men så är det inte... Ja suger lika mycket som den banan typ! ASG!! Ja ja... Nu har ja iaf varnat er!  =)



Eilngt en uneörnskding på ett engskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksotrnävea i ett ord står i, det enda som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.


Sommar projekt!

2007-07-26 @ 17:08:17
Jepps, ja och Magnus har ett litet sommar projekt på gång! Eftersom vädret är skit och allt e boring så har vi bestämt oss för att besöka alla Göteborgs minigolfbanor innan semestern är slut. Verkar helt dingt, ja vet? Men vi har inget bättre för oss! Och nån resa blir det ju inte pga min öroninflammation! =(

Nu vet vi ju inte ens hur många golfbanor det finns i Göteborgs området? Så om vi inte hinner alla så ska vi iaf hinna med en om dagen. Om det inte ösregnar då. Vilket ju inte verkar vara helt omöjligt? Hmm!

Än så länge har vi bara hunnit med två banor (kom på denna dinga idé i förgår), Göteborgs bangolfsklubb som ligger i Utby och minigolfen som tillhör Lisebergs camping i Kärralund. Båda banorna va helt ok med rimliga priser på 40kr/vuxen samt att dom låg i en mysig miljö. Dock väldigt mycket folk i Kärralund vilket resulterade i långa köer mellan banorna. Men eftersom det är semester tider finns ju ingen anledning att stressa, utan vi satt snällt och väntade på våran tur. =)
Både i Utby och Kärralund fann det tillgång till toalett samt kiosk/servering. Vilket är ett stort pluspoäng då ja alltid måste ha en toalett till hands? Ha ha!

Idag ska vi ge oss på Slottskogens minigolf bana vid Linnéplatsen. Den ska tydligen inte vara så imponerande enligt ryktet, men är ju värd ett besök iaf.

Har du några tips på banor eller kanske vill hänga på med och utmana våra topp resultat (INTE) så är det bara att hojta. Vi är öppna för förslag! =) 

?to be continued!

image2

Helo Kitty! =)

2007-07-25 @ 17:13:40

Weeeiiiiii.... Igår kom min kompis Anna hem från Grekland. Lefkas för att vara mer exakt... Lite avis e man allt. Men men, jag får väl åka utomlands när ja sparat ihop lite pengar och inte har öroninflammtion... =(
I vilket fall som helst så hade Anna köpt en liten present till mig, hi hi... Och gissa vad det va?? -En HELO KITTY plånbok! Weeeiii, en ROSA såklart... Hur grym som helst! Så nu e ja typ coolast i stan me min nya plånbok... Synd bara att jag knappt har några pengar att stoppa i den! Ha ha ha ha... Men de skiter jag i för ja har en super fräck plånbok!!

Tusen tack Anna Panna, du e den grymmaste... =) Puss puss!!


image1


Ännu en regnig dag...

2007-07-24 @ 18:57:14
Tjo flöjt!

Ytterligare en semesterdag spolas bort av regnet... De känns ju kul! Men idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Jag och Magnus har nämligen städat bilen. Jepps!! Damsugit och torkat rent... Och tro mig! -Det behövdes! Sketet grisen va de. Vi slängde en hel sopsäck med bröte och skräp. Så de va skönt att få de gjort... Nån dag får la vi ta utsidan oxå, men de är ju knappast nån idé när det regnar hela jävla tiden. 

Efter att bilen blivit ren (på insidan) åkte vi och spela mini golf. Ha, ha, ha... De va roligt! Jag va ap kass och sopade inte direkt banan med Magnus. Men de gjorde inte han me mig heller så de va lungt. Och vi fick uppehåll fram till 15:e hålet (av 18). Så man kan nästan säga  "vi hade ju iaf tur med vädret". -Magnus vann med 10 poäng!

Förövrigt så har jag fortfarande ont i halsen och öronen efter min diagnos "halsfluss och öroninflammation" som jag fick förra veckan. Jävla sket doktor som gav mig kåvepenin asså... E de nån som blir frisk av den?? Hmm... 3 åringar kanske! Men jag märker då fan inget. Så de blir att knapra smärtstillande och hoppas på det bästa. Tids nog försvinner det nog.

Nu blir det att sätta sig i soffan och bara dega. Går säkert nått dåligt på tv:n som man redan sett 100 gånger. Men men... Hellre det än att bli blöt ute i regnet!

Pöss på er! So long liksom...

Va fan hände??

2007-07-23 @ 10:24:57

Sommar! Yeheee.... Semester och sol och kanske bad! -Så tänkte iaf jag för 2-3 månader sedan. Men icke! En jävla massa regn, halsfluss, hosta, öroninflammation ännu mer regn och lite munsår har fyllt min sommar än så länge! Blääää... Detta e de värsta ja varit med om asså! Grrr...
Vill bli frisk och ha fint väder, så ja kan sola och bada och bara götta mig! Det är ju de sommaren är till för... =)
Eller?? ...ja ja, får la gå ner och köpa mig ett solkort på solariet när ja blivit frisk!! Så kan ja få lite färg iaf.
Jippie! Kram på er...