~ Familjelek ~

2010-02-28 @ 13:27:34
Som jag har nämnt innan, så har jag skaffat mig ett träningskort på Friskis. Måste väl erkänna att jag inte har använt det så mycket som jag hade velat... Skyller på sjukdommar, och lovar att komma igång ordentligt med träningen så snart som möjligt! ^^

På söndagar har "min" anläggning (och säkert många andra) ett pass som kallas Familjelek. Det är jympa för barn mellan 2 och 6 år tillsammans med en vuxen. Det är en variant av "Hoppis och Skuttis" med enkla rörelser, lek och bus till trallvänlig musik. Väldigt bra för  motoriken och roligt att få "springa av sig".
Trots att Neo "bara" är 19 månader (5 månader kvar tills han är 2 år), så tänkte jag att det kunde vara kul för både honom och mig att gå på Familjelek idag.
Som jag redan gissat, så var det mest flickor där i fina "ballerina klänningar", haha! Alla var några år äldre än Neo och hade varit där flera gånger förut. Dom hoppade och skuttade och verkade ha jätte roligt, medans Neo såg förskräckt ut när den (lite väl) höga musiken drog igång.
När alla samlades i en ring blev han jätte ledsen och ville pompt bli buren... Och så fortsatte det i ca 10 minuter under lek och bus, innan jag gav upp och gick hem med gnällkorven. Hmm!


"Neo inte spinga hoppa... Neo hem soba!"

Jag (vi) får nog återkomma när han fyllt två och när det
inte krockar med hans "äta och sova middag timme".
Men... Tanken var god iaf! ^^

Nu sover han gott i sin säng efter att ha ätit en stor portion
fiskbullar och potatis samt en glass till efterrätt...

Får man glass till efterrätt, kan man iaf bjuda på ett (söligt) leende! ♥

Vad har ni andra för er en grå och trist söndag som denna?
Blogglista.se


Dumbo har landat...

2010-02-27 @ 13:41:18

...i Lillemans rum!
Igår när jag var på restaurang och bio, hade moster Emma
varit här med en "liten" present till Neo... En gunghäst elefant!

Neo som älskar att gunga, uppskattade givetvis sin fina present!
Jag tyckte den kunde få heta Dumbo, eftersom den har så stora öron.
Men Neo kallar den för "fanten Abbas", hmmm...?
Nåja, huvudsaken är att han har roligt med "Abbas" iaf. Haha! ^^

Tack snälla moster Emma för den fina presenten!!
Blogglista.se


Fredagsmyyyys!

2010-02-26 @ 22:23:48
Ikväll har jag och sötaste gravvo-Anna ♥ haft en mys fredag. Jag mötte upp henne utanför hennes jobb vid 16-tiden, sen bar det av till restaurang Picasso, där vi åt varsinn ceasarsallad. Den va god, men hade förmodligen varit ännu godare, om kocken inte glömt parmesanosten... Hmm!
Nåja, mätta och belåtna knallade vi vidare till Bergakungen (biograf), där vi såg Shutter Island. En väldigt rörig och invecklad film om ni frågar mig (jag har inte läst boken, vilket Anna har gjort), men ändå spännande. Klurigt slut som jag inte riktigt fattade! Hmmm?? 
Jag tror jag behöver se den (minst) en gång till för att tycka den va riktigt bra, än så länge är den "bara" bra. ^^


Nån som sett den? Nån teori om vad som egentligen hände?

Hoppas ni andra oxå haft en mysig fredagskväll...?
Blogglista.se


Nu får det vara nog...

2010-02-26 @ 09:30:15
Nu börjar jag bli RIKTIGT trött på den här snön och vintern alltså. Minns knappt hur marken ser ut... Snyft! Känns som att våren och sommaren är låååångt borta just nu. Och innan dess ska ju skiten töa bort oxå, kommer bli en riktigt slaskig historia, med blöta kläder och skor. BIG TIME!

Medans jag och resten av Sverige (?) är har fått nog av skiten, så har Neo "äntligen" börjat gilla "sön" (han byter plats på N och Ö ;o)
På väg till dagis, lekte han i snödrivorna och kastade även "sön bollen", givetvis kikade vi på traktorn oxå, som kämpade med att ploga undan den vita skiten. Han vinkade glatt till chauffören när den höll sig på avstånd, men blev lite skrajj när den kom närmare...
"Nej! ...takton inte kotta Neo... Backa!!" Hahaha!


Häromdagen "hjälpte" han även traktorn att skotta snö
med sin lilla blå spade. Gissa om han va stolt??
"Neo ämpa takto skotta". ^^


Pulkan däremot är fortfarande skrämmande... Hmm!
Blogglista.se


Håll tummarna...

2010-02-25 @ 22:11:56

Prövar min lycka, genom att tävla hos Caroline!
Håll tummarna nu... ^^

”Jag tävlar om ett Presentkort på 500 kr hos Familjesmycken 
hos Carolina – var med och tävla du också!”

Blogglista.se


Bokrea & Vuxenpoäng

2010-02-25 @ 16:21:24

Idag fick Neo "äntligen" gå till dagis, efter en hel vecka hemma. Liiite hostig och liiite snorig är han fortfarande, men det kommer som sagt hålla i sig ett bra tag... Suck!
När Neo huserade på dagis, stack jag iväg till Allum en snabbis. Bokrean startade ju idag, så det blev ett besök på Bokia och sen Maxi. Blev fem nya böcker till Lilleman och två till pappa M. Själv läser jag inte knappt böcker, så jag blev utan. Men en sushi lunch hann jag med innan det va dags att hämta Neo på dagis igen. ^^

Och nu ska vi snart iväg till dagis igen, fast bara jag och pappa M. Det är nämligen dags för föräldramöte... Mitt allra första föräldramöte - som förälder alltså! Snacka om vuxenpoäng! Hahaha!
Så nu har precis mormor kommit hit för att passa Lilleman medans vi ska iväg och samla vuxenpoäng... ^^ Spännande!

Gotta go... Bye!!


Me & i

2010-02-24 @ 14:00:23
Var hemma hos Lena för några veckor sedan, på ett "Me & i" -klädparty. För er som inte känner till Me & i, så är det mestadels barnkläder, men även lite mamma/damkläder och nått enstaka plagg till pappa/herr. Något dyrare än H&M, Lindex och Kapp Ahl mfl. men väldigt bra och skön kvalitet.
I vilket fall som helst, så fick jag hem varorna jag beställde på partyt häromdagen. Köpte "bara" två t-shirtar och ett par strumpor till Lilleman, då jag inte tyckte att utbudet till just pojkar var så stort. Hade jag haft en tös däremot, hade nog mitt konto gråtit. Fanns hur mycket fina klänningar, kjolar och tunikor som helst... Puh! Gud "gav" mig en pojke ♥ av en anledning tydligen, haha... ^^ Och som vanligt blev det inget till mig. Hmm!

Gris t-shirt, ansikte fram och rumpa bak... ^^

Och en färgglad dinosaurie tröja...


Och på tal om kläder, så va jag bara "tvungen" att
köpa den här ↓ fina t-shirten till Lilleman idag...

Han ÄÄÄLSKAR ju traktorer, så den va klockren!
79,50kr på Lindex, it´s a fynd... (Om man jämnför med "Me & i" ;o)

Nu ska jag iväg och jobba kväll... Hasta la vista Baby!
Blogglista.se


Städdag

2010-02-23 @ 21:22:18
Go kväll i stugorna! Tar en paus från Wii:et och passar på att blogga lite... Jag blir så arg när jag förlorar, haha!
Neo är fortfarande hemma från dagis, men är på bättringsvägen. Ingen feber och knappt nått "gegg" i ögonen. Men snorig kommer han väl vara fram till sommaren...? Hur som helst får han var hemma imån oxå, men förhoppningsvis kan han gå dit på torsdag.
Magnus har varit ledig idag och är det fram tills fredag, sååå gött! Så grabbarna åkte ut och "finkörde" med bilen medans jag stannade hemma och STORSTÄDADE idag. Det var inte en dag för sent kan jag lova er. Hua va skitigt det var!
Passade även på att rensa i Neos rum, han har på tok för mycket leksaker och leker ju knappt med dom. Så tre stora pappkassar med leksaker fick åka ner i källaren. Tids nog får dom komma upp igen och då åker det andra ner på "avbytarbänken".

Lagom till att hemmet var skinande rent (?) igen, kom grabbarna hem. Dom hade bland annat varit på IKEA, där hade dom ätit lunch, lekt (på barnavdelningen) och köpt ett fåtölj till Neo. Det är inte allt för ofta pappa M "spontan handlar" saker till hemmet eller Neo, så lite shockad blev jag allt.
Neo har under eftermiddagen och kvällen, praktiskt taget bott i sin nya fåtölj. Så jag antar att han gillar den. Hahaha...

Neo, nappen och Mini (dom tre bästa kompisarna) gosar i fåtöljen!


Nu ska jag hoppa över till soffan igen och spela lite till,
innan det är dags att sova. Ha de gott allihopa... Kram kram!


Uppdatering...

2010-02-22 @ 20:44:17
[ p a u s b l o g g a r • f a m i l j e n a n n o r l u n d a ]

Är fortfarande ganska omotiverad, men passar på att uppdaterar er snabbt i reklamen...

Neo är sjuk igen... Hostig, snorig och febrig -som vanligt nu för tiden typ! Börjar bli riktigt tjatigt faktiskt. Nytt för denna gången är dock att ögonen har klibbat och kletat lite på honom oxå. Så det blev en sväng till doktorn idag. Som tur var, verkade det inte vara nån ögoninflamation, men vi fick ändå ögondroppar (?) om det utvecklar sig till det... Hmm? Fattade knappt hälften av vad läkaren sa, men det va så jag uppfattade det, haha!
Med andra ord har Lilleman varit hemma från dagis idag. Men trots gnäll och en hel del snor har dagen gått snabbt. Puh!
Nu har han precis somnat och jag kopplar av i soffan (mitt nya hem nu för tiden, datorstolen har fått konkurrens ;o) och kikar på familjen annorlunda. Fattar inte hur dom orkar med så många ungar... Gaaahaa! Jag tycker det är påfrestande med EN. Haha! ...men ett syskon till Lilleman (i framtiden), ska vi nog lyckas "ordna". ^^ 

Nu börjar det på tv:n igen, tjolahopp! Ha de gött allihopa...


~ Sweet Dream ~

Blogglista.se


Omotiverad!

2010-02-20 @ 19:55:36
Jag vet inte om det är vädret eller om det är nått annat, men jag är sjukt omotivetad just nu. Inte bara på blogg fronten, utan på allt.
Känns som jag inte fått sova en hel natt på evigheter och ordet "sovmorgon" finns inte ens i min ordbok... Så att säga att jag är trött är en stor underdrift, för jag är minst sagt JÄTTE TRÖTT!
Kombinationen av omotivation och trötthet blir tyvärr en liten bloggpaus. Förhoppningsvis bara en dag eller två (till). Sorry sorry!

Det enda jag är motivetad till just nu, är att sätta mig i soffan och kolla på melodifestevalen. Tjohooo!
Sen är det bums i sängen för min del... ^^

Ha de gott så länge! Kram kram!

Det finns en Gud!

2010-02-17 @ 22:48:42

För er som tyckte jag gnällde över min träningsvärk igår, skulle ha hört mig hela dagen idag. Och nu; Hjääälp vilken invalid jag är alltså, haha! Har knappt kunnat röra mig idag pga träningsvärken. Varenda rörelse har gjort ont.
Ringde därför Lilian förut för att ställa in boxen, som vi skulle gå på tillsammans ikväll. Min ursäkt var såklart träningsvärken.

Jag: Hej... (småpratar lite) ...blir du sur om jag inte kommer på boxen ikväll?
Lilian: (på skön "jämska") Varför kan du inte då?
Jag: Jag kan knappt röra mig, min träningsvärk tar dö på mig!
Lilian: HAA! Det bästa botmedlet är ju träning...
Jag: Jo, men...
Lilian: Inga MEN! Så länge du inte har brytit något så ses vi där strax innan sju. Dom första tio minuterna kommer vara hemska, men sen blir det bra ska du se.
Jag: Ehh...? Om man skulle ta och halka då, så KANSKE man bryter nått...?
Lilian: Då vill ja ha ett skriftligt intyg från en läkare, och mms:a en bild på gipset!
Jag: Hmmm... Vi ses där kvart i sju då! (Svär för mig själv och planerar att missa boxningskudden och träffa Lilians näsa istället, moohaha ;o)
Lilian: Så ska det låta! (Helt ovetande om mina planer...)

Ungefär en timme innan det är dags att plågas till döds, ringer en ängel (Annelie från Friskis). Hon förklarar att boxen är inställd och ber om ursäkt för "kort varsel" osv... Jag svarade glatt att "Gud måste ha hört mina böner, tjohooo!" Hahaha!! DET FINNS EN GUD!!!
Lilian hade oxå blivit uppringd och trodde först att det va jag som hade lejt (bett) en kompis ringa... (Att jag inte tänkte på det innan??) ...och tyckte istället att vi skulle köra en timme på gymmet!
Men efter några sms lyckades jag övertala henne om att vi tar det en annan dag... Och som tur var gick hon med på det. Puh! (Och givetvis hade jag inte tänkt slå Lilian på näsan... ;o)

Kvällen har med andra ord, spenderats hemma, i soffan... Lovely!!


Nu får jag nog ingen mer önsking förens jag är typ 65år...?
Då tar jag några miljoner om inte det är för mycket begärt! ^^

Nu ska invalido Hanna gå till sängs... Aj, aj, aj!!
Blogglista.se


Legolek

2010-02-17 @ 16:48:31

Nu (för några veckor sedan) har Lilleman äntligen fattat poängen
med lego (duplo). Man skulle tydligen inte kasta omkring legobitarna
som han trodde (?), utan sätta ihop dom en och en... (!)
"Mamma komma Neos rum... Bygga lego!" -Är en välanvänd
mening just nu, han kan ju absolut inte leka själv. Suck!
Nåja, tids nog kommer det nog en "leka ensam periond" oxå... Eller?

I källaren väntar även MÄNGDER med pappa M´s gamla lego.
Det är dock inget duplo, utan riktigt "små lego", så det får vänta lite till.
Jag tror pappa M längtar mer än någon annan... ^^

Blogglista.se


Paiiiiiin!!

2010-02-16 @ 22:45:58
Idag har jag ont typ överallt! *hmm* För några veckor sedan köpte jag nämligen ett träningskort på Friskis, och igår hade jag min "efterlängtade" gymintroduktion. Fick ett personligt träningsschema, efter att ha gått igenom mina svagheter, styrkor och mål. Min "peronliga tränare" (under en timme igår) peppade mig och pressade mig till max... Och det känns idag kan jag lova! Aj, aj, aj... Min stackars (otränade) kropp! *blush* 
Dessutom gick jag på ett jympapass idag, känns lite pensionärsvarning att gå på jympa... *note* Men eftersom jag inte tränat på flera år, så kände jag att jag får börja "från grunden". Och det gjorde jag nog rätt i, för jag flåsade och svettades som fan redan efter 10 minuter och hängde inte alls med i dom simplaste rörelserna och övningarna, haha! *hah*
Kommer väl vara stel som en pinne i mån, min stackars kropp är ju verkligen inte van vid träning. Alls! *iih* Men trots min träningsvärk har jag bokat in mig på box imån... O_o Kommer väl inte kunna röra armarna, spännande!

Till råga på allt, har Maggie köpt ett Nintendo Wii. (: Så nu har jag även ont i min stackars vänstertumme, precis som jag hade efter sportlovet i 3:an (4:an??), då jag spelade 8-bitars dygnet runt. Gaaahaa!!

För att avsluta mitt gnälliga inlägg på ett lite mer "gladare" sätt, slänger jag in några bilder från i eftermiddags...
Jag och Lilleman var och hälsade på Anna och Lilla E. Enjoy!

Tommys Töser (Anna och Lilla E)

Kidsen försöker pussla... ^)


Lilleman och Lilla E


Nu är det läggdags... Kram på er! :*

Blogglista.se


~ P!nk ~

2010-02-16 @ 09:58:41
I November åkte ju jag och svägerskorna upp till huvudstaden för att spana in P!nk på Globen. Konserten va grym och P!nk likaså...
Så när jag fick veta (av söta Jessica - tack gumman!) att hon till sommaren kommer till Göteborg och Ullevi, var det ju givet att kirra en biljett. Svägerskan/faster Angelica bokade och min darling Maggie betalade... En mycket trevlig Alla ♥ Dag -present tycker jag! ^^
Så nu har jag minst EN sak att se fram emot i sommar! Weeeiiii...
Visserligen är det samma turne - Funhouse, men den va som sagt grym, så den ser jag gärna igen. 




BTW! Idag är fettisdagen/semmeldagen
om någon har lyckats missa det...?

Smarrigt!

Blogglista.se


Shopping till Lilleman!

2010-02-15 @ 10:35:39

Den senaste veckan har det "ramlat" ner lite nya kläder
i Lillemans byrå... Bland annat detta ↓ från Lindex!

[Alla bilder ovan ↑ är hämtade från Lindex.se]

Från H&M blev det en spiderman "cartoon" t-shirt...


Och i Ullared köpte jag en hel del vår och sommarkläder till prinsen!
Av någon konstig (?) anledning, prioriterar man inte
sin egen garderob längre, haha... I wonder why??

Blogglista.se


Hänt i veckan...

2010-02-14 @ 21:28:02
Har ju varit sjukt kass på att uppdaterat bloggen den senaste veckan... Egentligen har det inte hänt så mycket interessant, men drar ändå en lite resumé av veckan som gått. Enjoy!

Måndag
Kollade bland annat på en underbar lägenhet i Partille, en 4:a på 96 kvm för 6600kr/mån inkl. el och vatten. Två badrum, klädkammare, tvättmaskin, torkskåp och diskmaskin. Precis en sån vi vill ha...

Tisdag
Ringde Partillebo och tackade JAAAA till lägenheten, men dessvärre var vi sist i kö att få lägenheten. Och alla som låg före oss hade oxå tackat ja... Fuck A Duck!! (Bara att fortsätta söka, nån gång kommer vi nog ifrån ghettot!)
Salo och hennes lillsyster Camilla va här på besök, Camilla toppade mitt sletna hår (hon är frisör) och klippte även till Neo lite.

Onsdag
Va på ÖF med Sanna och Younes, sen va det dags för Neo att få sin 18-månaders spruta. Han va ju förkyld på 18-månaders kontrollen och kunde därför inte få den då. Men nu är den tagen och det gick fint... Bara att invänta febern som "ska" komma 7-10 dagar senare. Tick tack NEJ tack!

Torsdag
Neo fick skippa dagis och istället åkte vi till Barnpalatset (igen), med Anna, Elvira, Jennie, Leon och lilla Holly. Vi va där kl 10 när dom öppnade och det va hur lungt och skönt som helst. Kidsen lekte både högt och lågt...
På eftermiddagen åkte vi ut till farfar och Anna-Karin och käka middag.

Fredag
Jag, Lena och hennes lille Adam tog oss en dagstur till Ullared. Kalaset gick på ca 2400kr och jag kom hem med både det ena och andra... Som vanligt!

Lördag
Skulle åkt iväg och kikat på när Sofia spelade match i mölnlycke, men hela förmiddagen blev kaos, så det sket sig.
På kvällen mötte jag upp brudarna på Olearys. Där blev det god mat och dryck och melodifestivalen på "storbilds tv". Kvällen avslutades med 5 minuters dans innan det va dags att åka hem till grabbarna.

Söndag
Idag har vi varit iväg och grattat mamma som som fyllde år i fredags. Neo va eld och lågor när han fick mysa med mormor OCH äta glass. Hahaha... Lycka!
Efter det, blev det en sväng till Willys för att shoppa lite nödvändigheter... Resten av dagen har vi hållt oss inomhus och gått varnadra på nerverna -typ!

Bjuder på lite "random pics" från veckan som gått oxå!
[Klicka på bilden för att se den ännu större...]


Nu ska jag hänga tvätt, sen får jag se om jag hinner läsa era bloggar
innan det är dags att sova... Är sjukt trött, som vanligt! Kram!  ♥

Blogglista.se


Alla ♥ Dag

2010-02-14 @ 20:18:14

Önskar er alla en mysig alla *hart* dag kväll. ^^
Neo fick posa med hjärtkudden även i år...

*lavloo*


Minns ni förra årets bilder?

Då va det sååå mycket enklare att fota honom, haha...
Nu försöker han oftast springa iväg och gömma sig!
Men kärleken är lika strak då, som nu!  *hart*
Neo (och pappa M) is my valentine... Always!
*harrt*
~ Happy Valetines Day ~

Blogglista.se


12 Februari

2010-02-12 @ 23:00:09

Bättre sent än aldrig, kommer det även idag en gratulation...
Idag fyller nämligen världens bästa mamma och mormor år!
~ Hipp Hipp Hurra På Din Födelsedag ~

♥ GRATTIS ♥




Planen var att blogga ordentligt idag... Men jag är heeeelt slut, efter en heldag i Ullared (Gekås). Även morgondagen ser fullspäckad ut. Så hörs vi inte innan, så hörs vi på söndag. ^^

Måste bara slänga in en söt bild på Neo, som han faktiskt har tagit HELT SJÄLV med min kamera.
"Neo skatta kama... Hahah!" -Ett riktigt tillgjort skratt på slutet, innan han vill att jag ska visa honom den nytagna bilden på skärmen. Goingen!!  

~ Linslusen ~


Trevlig helg... ♥ ♥ ♥


Grattis Gumman!!

2010-02-11 @ 22:36:41
Nu är min dator omformaterad och jag är "back on track". Dock orkar jag inte skriva så mycket just nu... Tänkte bara passa på att gratulera värdens sötaste Sofia, som fyller 25 år idag!
Massa GRATTIS kramar och pussar till dig gumman!!!! ♥



Blogglista.se


Helgen...

2010-02-09 @ 12:41:27

Sorry sorry sorry!!

Jag vet att jag lovade er en uppdatering av helgen,

men min dator (och blogg.se?) va mongo igår...

Min dator är fortfarande mongo och håller på att omformateras,

så i skrivandets stund sitter jag vid Maggies dator.

Inlägget jag skrev igår, sparades inte i sin helhet när jag

gav upp... Så ni får nöja er med det som finns kvar.

 



 

Lördagen började med ett bilköp, "röda faran" (1987) har med andra
ord gjort sitt och blev utbytt mot en Ford Mondeo -03.
Det va verkligen i grevens tid... ^^

När alla papper va påskrivna och nycklarna va överlämnade,
åkte jag och Neo hem och hälsade på kusin Felix och Weronica.
Neo va ju sjuk förra veckan när Felix fyllde år,
så för våran del blev det ett lite försenat kalas.


Farfar (Felix morfar) va oxå där...


...även Anna-Karin och faster (moster) Angelica!


När det va färdigbusat hos Felixen, åkte vi mot partille, för att mysa
hos Anna, Tommy och Elvira. Första deltävlingen av årets melodifestival
gick ju av stolpen i lördags. Det fick ju givetvis inte missas!
Räkor åt oss vuxna, medans kidsen fick smaska korv och bröd...


Och sen va dom laddade för schlager!! Med varsin skål
ostbågar satt dom stilla i ca 10 minuter... Rekord? Hahaha!


Sen busades det inne på Elviras rum...


...medans soffan invaderades av oss vuxna!


Vid 22-tiden rullade vi hemåt igen, trötta och mätta!

 

Här skulle mer text och bilder varit... Men det är puts väck!

Nåja! Återkommer när min dator fungerar igen. Kram!


Vi lever...

2010-02-07 @ 20:51:15

Våran helg har varit minst sagt hektisk. Är helt slut nu och ska strax slänga mig på och soffan och bara mysa...

Ville bara informera er alla om att vi lever och mår bra.
Lovar att uppdatera mer i mån med bilder och text om vad vi har haft för oss i helgen...

Puss och kram på er så länge!!









Ge mig styrka!!

2010-02-04 @ 21:43:46
Nu har det gått mer än en vecka sedan vi bytte från spjälsäng till "stor" säng... Och från att ha haft en son som somnade på "två röda" när man la ner honom i spjälsängen, till att hålla på att jaga tillbaka honom till sängen och säga godnatt var 3:e minut i ca 2 timmar varje kväll, tar på krafterna kan jag lova!
Han är sjukt trött om kvällarna och "ber" om att få gå och lägga sig "Neo soba... Natt!", säger han och går till sängen. Vi kramar honom och säger go natt... Men några minuter senare är han ute ur rummet igen och tokflinar åt oss. Så här håller det alltså på varje kväll. Har testat allt (?) under den senaste veckan känns det som... Att skälla på honom, att prata lungt med honom, att ligga bredvid honom, att sjunga och läsa för honom, att ignorera honom när han kommer ut, låta honom vara uppe ytterligare en stund, osv osv... Men ingenting funkar!!! 
Så ni som redan har erfarenhet utav det här bytet, får mer än gärna komma med tips och idéer! För det känns som mina och pappa M´s kvällar inte existerar längre. Bara en massa springande in och ut på Lillemans rum. Puh!

Det enda posetiva med den "stora" sängen, är att jag slipper gå upp på morgonen. Istället kommer Neo inskuttandes och klättrar upp i och myser en stund innan det är dags att lämna sängen... ♥


Nu sover han äntligen... (Tror jag iaf!) ^^

♥ ♥ ♥

Låsta bloggen är uppdaterad!


 


Gårdagen...

2010-02-04 @ 12:01:51

Våran gårdag (onsdag) va så fullspäckad att jag inte ens orkade blogga
om den igår. Men bättre sent än aldrig, kommer här en liten resumé.
Får ju passa på när Lilleman är på dagis...

Vid 07.30 igår morse, kom Camilla och Robin hit och lämnad lilla Mickis.
Jag passade henne, medans dom va på sjukhuset och försökte vända
bebisen i Camillas mage, som låg (ligger) fel. Det gick dock inte att vända
den, så det får blir kejsarsnitt istället. Läs mer om det i Camillas blogg!!

Och jag är alltisd lika glad när det kommer flickor hit...
Så jag får göra toffsar, haha!! Neo skulle prompt oxå ha en toffs
och vara "tuffing" -som han tror att man är så fort man
fixar med hans hår. Lite skillnad på tuppkam och toffs dock! 

Mickis och Neo gick ganska bra ihop i början, och Neo va glad över att
slippa gå till dagis. Men efter några timmar när båda blev trötta,
va det inte lika kul längre. Neo blev avundsjuk när jag tröstade
Mickis och kunde absolut inte sova om jag inte satt bredvid honom...
Puh! Tur att man inte har tvillingar!


När Mickis blivit hämtad och Neo tillslut hade fått sova,
åkte vi ner till Barn Palatset. Jag bloggade ju om det förra veckan,
och skrev då att det skulle öppna den 6:e,
men tydligen va det helt fel... För det öppnade i lördags, 30/1.


Jätte fint och fräsht...


Från café och restaurangdelen, hade man överblick över hela lokalen,
vilket jag tycker är jätte bra! Det va oxå stor yta att "bara" springa på oxå...


Tunnlar is the shit! Iaf om man heter Neo... ^^


Bollhav och rutschkanor...


Studsmattor och bollspel...


Hoppborgar och ännu mer bollhav...


Lilleman (och jag ;o) levde rövare i ca 2 timmar innan det va dags
att åka hem och äntligen få varva ner. Som tur var kom moster Emma
på eftermiddagen/kvällen och roade prinskorven.
Jag va på tok för trött för det... Hahaha!

Nä, nu ska passa på att vila lite innan det är dags att hämta
Lilleman på dagis. Är sjukt trött, tror jag håller på att bli sjuk...
Kram kram!
Blogglista.se


Orka!

2010-02-02 @ 22:37:21

Jag skyller min bloggtorka på det här jävla vädret...
Jag orkar snart inte mer alltså. Blääää!!
Trehundrafemtioelva lager kläder innan man ska gå ut,
snor, hosta, gnällig unge som inte gillar snö (som sin mor?),
oskottade vägar och gångbanor, trafikkaos, kallt osv osv...

Hoppas på bättre humör och motivation imån. Over and out!

Tur att man har en gorgeous son iaf... ♥

Blogglista.se


Snabba Cash

2010-02-01 @ 21:58:14
Eftersom Neo fortfarande är lite snorig och hostig, så fick han stanna hemma från dagis idag. Men han har varit pigg och allert, så vi har haft jätte mysigt, trots att vi bara varit inne. Förhoppningsvis kan han gå till dagis imån... Annars blir det ytterligare en mysig hemma dag och förhoppningsvis även lite frisk luft.

Nu på kvällen har jag varit iväg på bio med Lilian. Vi såg Snabba Cash (som ni kanske redan listat ut?). Har inte läst boken, så jag hade inga förväntningar alls, och jag måste säga att jag tyckte den va riktigt bra. Helt klart värd att se! Hoppas bara på en uppföljare... ^^



Mer än så här orkar jag tyvärr inte skriva idag...
Kram på er!
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se