Fynd från bokrean...

2011-02-28 @ 20:34:12
Blev en sväng bort till torget förut, handlade, postade brev och hämtade ut paket. Neo passade på att snurra på "karusellen" på torget oxå. ^^ Själv stod jag på behörigt avstånd eftersom det såg så halt ut. Haha! Vill inte halka igen!!
Väl hemma blev det ballongbus, klossbygge och pyssel i väntan på lunch...

Efter lunchen öppnade vi det efterlängtade paketet som vi hämtade på torget. Nya böcker som vi beställde förra veckan, då bokrean startade. Va ju inte kapabel att ta mig till nån affär, tur att allt går att ordna vi internet, haha! ^^
Ett mycket populärt paket om ni frågar Neo (och mig oxå såklart, dom andra böckerna börjar bli tjatiga!) Så i väntan på att pappa M skulle komma hem från jobbet, blev det sagustund för hela slanten. Cosy!

 

Har ni fyndat nått på årets bokrea? Till er själva eller kidsen?

Blogglista.se


Ny vecka...

2011-02-28 @ 10:11:35


← Tummetott
, Slickepott, Långeman, Gullebrand och lilla Vickevire! ^^

Redan måndag och ny vecka, igen! Tiden går sjukt snabbt, och imån är det redan Mars.
Samtidigt som tiden går snabbt, känns det som att det har varit vinter i flera år! Men idag kvittrar fåglarna och det borde ju vara ett gott tecken på att våren börjar närma sig. Eller? Hoppas det iaf! ^^

Jag har fortfarande ont, men överlever med smärtstillande. Borde egentligen vila idag, vilket jag oxå hade tänkt...
Men vid frukostbordet sa Neo att han inte ville gå till dagis, utan va hemma och mysa med mig. ^^ I vanliga fall brukar jag inte gå med på det, eftersom han säger så var och varannan morgon. Men idag fick han faktiskt stanna hemma.

Dels för att det bara är tre vikarier på hans avdelning just nu (känns inte ok!) och dels för att han är väldigt snorig. Så med andra ord har vi båda två hemmamys idag. ♥ Cosy!

Nu ska vi stänga av tv:n och fixa och dona här hemma. Hörs senare... Kram!

Blogglista.se


Skynda fynda!

2011-02-27 @ 23:14:55
Gokväll i stugorna!!
Har jag "roat" mig med att slänga in 14 nya tradera annonser i kväll, och allt är utropat för 1kr. Så skynda fynda mina vänner! Klicka HÄR för att kika på annonserna!!
Förhoppningsvis hinner/orkar jag lägga ut mer under veckan. Röven börjar sakta men säkert återhämta sig. ^^ Eller så har 2 x Voltaren gjort susen idag...? I vilket fall som helst så har jag pallat att sitta på datorstolen i mer än 15 minuter nu. Tjoheeej!


Några av annonserna...


Nu är det dags att sova. God natt!!

Blogglista.se


Resan bokad!

2011-02-27 @ 20:28:51
Yeeey! Nu är resan bokad (dock inte betald ännu, hmm...) så den 3 Juni drar vi till Grekland. (Samma ställe som vi var på i Maj förra året och även September 09) Ska bli sååå jävla gött! Visserligen är det ju sommar även här hemma då, men det är ju såklart en helt annan sak att få komma bort, bo "på" stranden, äta gott osv...
Mormor, morfar, min bror och hans Ulrika, kusin Klara och kusin Filip ska oxå följa med, vilket ska bli superkul. Weeeii! :D [Synd bara att man måste flyga för att komma dit... Snyft!]

Medans vi vuxna bokade resan lekte kusinerna... ♥


[Klickbara]


Blogglista.se

Egentid

2011-02-27 @ 14:15:07
Har en liten stund för mig själv, medans killarna är på Rusta och kikar. Lovely med lite egentid!
Har precis tagit en Voltaren och väntar på effekt. Smärtan verkar ju fan inte vilja ge med sig.

Nåja, jag lever iaf, kanske inte ska klaga så mycket...? ^^ Och senare idag ska vi iväg till min bror & co för att boka sommarens greklandsresa. Weeeiii! Då blir man genast på bättre humör. ♥

Neo verkar tro att vi ska åka redan imån, för han har börjat "simma" runt i sin badring, haha. ^^


"Flytta på dej mamma! Annas simmaj ja på dej..."

Tokunge!!

Nu ska jag försöka lägga in lite annonser på Tradera, innan grabbarna kommer hem igen.
Hoppas ni får/har en trevlig söndag... Kram på er! Blogglista.se

Ny design!

2011-02-26 @ 15:48:26
Tjoheeej! ^^ Den nya designen är äntligen klar och på plats. Uppdatera sidan [F5 knappen] om ni inte ser nån skillnad. Lite lite småpill kvar, men det får vi ta allt eftersom.
Frågan är nu om allt stämmer på era datorer och med era skärmupplösningar...? Är det nått som ser mongo ut så får ni berätta det. ^^ Skriv gärna vad ni har för skärmupplösning i sånna fall.
Och som vanligt med ny design, kan dom äldre inläggen se lite störda ut, eftersom jag anpassat dom efter förra designen (och min skärmupplösning).
Nån som redan glömt hur min "gamla" design såg ut? Like this... ↓

 

Neo och faster Angelica är tillbaka från bion, så jag hinner inte blogga mer just nu.

Får se om jag orkar / klarar av en sittning senare idag... Kram så länge!!

Blogglista.se


Låser bloggen idag!!

2011-02-26 @ 09:09:09
Morgonmyset är slut och frullen ska strax dukas fram. När den är uppäten och alla morgon/förmiddagsrutiner är avklarade kommer faster Angelica och hämtar Lilleman. Dom ska ha kvallitetstid och gå på bio... Cosy!

Medans dom är på bio är planen att jag och Maggie ska pilla med min nya bloggdesign. ^^ Nån gång "måste" det ju göras och det passar bäst när inte Neo är hemma.
Bloggen kommer med andra ord låsas
nån gång under dagen, så ni vet... Bör inte ta mer än nån timme, men skulle det ta längre tid än så kan ni hålla utkik i min facebook grupp, efter en förklaring! ^^ Jag vet att långt ifrån alla läsare kommer hinna läsa detta inlägget innan jag låser, men nu vet några iaf. Haha!

Morgonmys i soffan, med finaste killen!


Nu är det dags för frulle... Kram på er! ^^
Blogglista.se

Still in pain... Boring!

2011-02-25 @ 16:08:39
Måste börja med att be om ursäkt för att jag inte besvarar era kommentarer. Självklart läser jag alla och det är väldigt uppmuntrande med era fina kommentarer... ♥ Men eftersom jag knappt kan sitta just nu, blir jag inte långvarig i datorstolen. ^^ Lovar att kika in hos alla som lämnat kommentarer när jag blivit bättre i svanken/röven.

Jag har alltså fortfarande väldigt ont efter fallet. Tror till och med det gör ondare idag än igår...? Processen att sätta sig ner, sitta och att sedan resa sig upp, är ett helvete! Försöker sitta och luta mig framåt på datastolen nu, men då gör det ju ont i andra kroppsdelar. Suck!
Bästa ställningen, som knappt gör ont, är att ligga på sidan i soffan eller sängen. Men det är så tråkigt! Nästan hela gårdagen spenderade jag där... Mindre kul. Vågade absolut inte gå utanför dörren igår (med risk för att ramla, IGEN!) och här hemma gick jag inte mer än nödvändigt eftersom det till och med gör ont när jag går. Hmm!

Idag har jag dock vågat mig ut en sväng. Vi har varit iväg och storhandlat på Willys och jag har hämtat ut Voltaren på Apoteket (hade kvar recept efter operationen i december), så nu hoppas jag kvällen blir någorlunda smärtfri. ^^

Happy Neo i sin nya NS mössa, som kom med posten i onsdags. ♥


Nu ska jag lägga mig i soffan och ha tråkigt igen (SMS är ju alltid
roligt... Bomba mig! ;o), innan smärtan äter upp mig... Gaahhaa!!

Blogglista.se


Invalid... Typ!

2011-02-24 @ 10:39:48
Det blev inget jobb för mig idag (och inte imån heller), svanken gör fortfarande sjukt ont och jag kan knappt röra mig. Pappa M fick dra upp mig ur sängen i morse och han kommer även stanna hemma från jobbat idag (han skulle jobbat 13-22) pga att jag är halvt invalid!
Ringde vårdcentralen i morse och ville att en läkare skulle undersöka mig... Men OM det skulle vara en spricka eller brutet, så gör man ändå inget åt det, så jag fick ingen tid. Däremot får jag komma dit om det inte gått över på en vecka, så dom kan sjukskriva mig. Hoppas jag slipper gå med det här i mer än en vecka!! O_o

Innan jag ramlade (och slog i svanskotan för er som inte läst förra inlägget) hade jag och Neo varit på lekplatsen. Vi hade med oss varm choklad och lite mellis, som vi myste med i solskenet. ^^ Lovely! Höll dock på att frysa ihjäl, trots den värmande drycken... Burr!







"Dina rosenröda kinder, din sockersöta mun,
har lagt på mitt hjärta en börda så tung..."


Som ni ser så hade vi jättemysigt... Ända tills vi skulle ta en
"genväg" hem och jag halkade och blev invalid! ^^
Nu ska jag lägga mig (på sidan/magen) i soffan och vila rumpan.

Kram på er och tack för alla "krya-på-dig-hälsningar"!
Blogglista.se

Klumpeduns!!

2011-02-23 @ 19:32:22
Aj, aj, aj!!

Idag har jag varit en riktig klumpeduns och ramlat/halkat TRE gånger. Första gången va tidigt i morse, när jag var påväg till jobbet. ← Då slutade det såhär ← !
Har varit lite stel i benet efter den vurpan, men inget värre än så.

På eftermiddagen, när jag och Neo va påväg hem från lekplatsen skulle vi ta en "genväg" (yeah right!!) genom en brant skogsdunge. Det va iskana hela vägen och Neo va smart nog att hasa ner på rumpan, vilket jag oxå hade gjort om jag haft en overall... ^^
I vilket fall som helst så halkade jag och ramlade bakåt, landade på svanskotan/röven. Hela Kortedala måste ha känt av efterskalvet...?
Trots att det gjorde SJUKT ONT, reste jag mig snabbt upp och swish så ramlade jag igen... Framåt denna gången, på knät igen, fast vänster denna gången!
Hade det inte stått folk lite längre ner på stigen hade jag börjat lipa. Haha! Men istället tog jag tag i Neo och haltade hemåt, som tur var det bara ca 30 meter kvar.

Väl hemma hade röven domnat bort! Nån timme senare avtog domningarna och sedan dess har jag haft en enorm smärta i röven, svanskotan och svanken... Kan knappt stå, sitta eller gå, utan har halvlegat i soffan och Neos säng resten av eftermiddagen. Snyft!
Har fått i mig en voltaren nu och hoppas på snabb effekt, men jag gissar ändå på att det inte blir nått jobb imån... Suck!
Misstänker att jag brutit svanskotan...? Vad kan man / kan man inte göra i sånna fall? Hur snabbt läker det?

Nu ska jag in och natta Neo, för typiskt nog jobbar pappa M kväll... Gissar på att det kommer bli smärtsamt! =(

Fortsättning följer...

Blogglista.se


Tävlar om ett presentkort från DiGuLo!

2011-02-23 @ 12:43:14

Äntligen öppnar det en barnklädes butik här i Göteborg,

som verkar ha alla mina (Neos) favvo märken under

ett och samma tak! Weeeiii... ^^ Som jag längtat!

Butiken heter DiGuLo - Things for kidz och har såklart även

en webshop för er som inte bor i Göteborgsområdet.

Man kan även följa DiGuLo via Facebook och i deras blogg...

Perfekt om man inte vill missa när nyheter trillar in!

 

Just nu pågår en fin-fin tävling inne hos Carolina, där man kan vinna

ett två presentkort hos DiGuLo. Givetvis är jag med och tävlar!

Håller tummarna HÅÅÅRT, för nu är det väl ändå min tur att vinna? ^^

”Jag tävlar hos Carolina om presentkort som

gäller hos DiGuLo – things for kidz

(Anslutas 1 mars kl 21:00)

 

Butiken ligger i Majorna (Göteborg) och öppnar nu på fredag,

den 25 februari (perfekt i samband med lön!) kl 10:00.

Adress: Karl Johansgatan 28, 414 59 GBG [Klicka för karta!]


Tröttsamt...?

2011-02-22 @ 17:11:19

Det är tröttsamt att titta på film med mamma... ♥

Efter att ha gått upp kl 5 och jobbat från 6, va det sjukt svårt att hålla

ögonen öppna när vi satte oss i soffan för att kika på "Spöket Laban".

Neo sa till mig att vakna flera gånger, när jag "nickade till". Men det

måste ha blivit tröttsamt i längden...? För när jag vaknade av ett sms

för en stund sedan låg han och sov bredvid mig och filmen va slut. ^^

Undra hur länge jag sov? Och hur länge han har sovit? Hmm...?

Kanske är bäst att väcka honom, så han somnar ikväll. Haha!


Kram på er!

Blogglista.se

 

21:43 - Update:

NU sover han äntligen för natten... Puh!

(Han brukar i vanliga fall somna vid 19:00-19:30)


Bildregn från helgen...

2011-02-20 @ 21:50:57
Måndagkväll och det känns som en evighet sedan det va helg.
Dessutom är det en ännu längre evighet tills det blir helg igen... Suck!
Jag har jobbat idag och har jobb hela veckan, men är redan helt slut,
kanske beror på att det inte blev så mycket vila i helgen? Det va fullt
ös medvetslös rakt igenom. Men väldigt roligt såklart! ^^
Här kommer ett bildregn från våran helg... Enjoy!


~ FREDAG ~
Efter jobbet drog vi iväg hem till min bror + familj, där även moster
Emma och pappa/morfar var. Det blev lek och bus, mat och fika
och vi hann även planera en resa till Grekland. Weeeiii... Dock inget
bokat ännu, men det lutar åt första veckan i Juni. Längtar redan!! ^^

Kusin Filip och Neo in action


Klara (och hennes kompisar) och bus killarna



~ LÖRDAG ~
Pappa M jobbade och jag och Neo hade en mysig morgon och
förmiddag utan stress och "måsten". Neo badade tills han
såg ut som ett russin, sen gjorde vi oss i ordning för kalas...


...Neo fick en grön tuppkam och tre gröna stjärnor i håret. Haha!


Det va Camillas lilla Hampus som fyllde ett år. GRATTIS IGEN! ^^


Storasyster Mickis, kusin Adam och kusin Diana


Elias och Sofia, Hampus och Adam, Diana och Mickis


Jeanette med lille Ali och även linslusen Neo


Kalas!!


Neo äter tårta och Hampus öppnar paket ^^




~ SÖNDAG ~
Även igår jobbade pappa M, så jag och Neo åkte ner till Barnpalatset
och mötte upp Anna, Elvira, Emelie och Evelina för några timmars bus!

Hela gänget i krokodilmunnen...


Och här kommer dom ut ur krokidilen... Haha! ^^


Neo och Elvira studsar


Morsorna


Tjohej va kul kidsen (och vi mammor) hade!





När der var färdigbusat på BP åkte vi hem till mormor, som varit
i Dubai i en vecka. Hon hade tydligen "Neo-abstinens" och va
tvungen att gosa lite. ^^ Dessutom hade hon en liten present till
barnbarnet från resan... En fisk-ryggsäck full med klubbor.

Brun och fin mormor och Neo provar ryggan


"E de lödag idag mamma?"


Två stollar!



Saom sagt, inte mycet tid för vila i helgen... Puh!
Får satsa på det till nästa helg istället, haha!
Hoppas ni har haft en trevlig helg...? Kram kram!

Blogglista.se


Bloggpaus...

2011-02-17 @ 20:55:51

Hej på er! ^^

Tänkte bara meddela att jag tar en liten bloggpaus över helgen...

Är inget speciellt som hänt eller så, utan jag är bara lite trött

och har dessutom ganska mycket planerat i helgen samtidigt

som pappa M jobbar, vilket inte kommer ge nån tid för bloggen.

 

Vi ses nästa vecka igen... Kram på er!! ♥ ♥ ♥

Blogglista.se


Mini Neo ca 2-3 månader (?) och en sleten mamma. ^^

♥ ♥ ♥


Kidnappad kompis!

2011-02-16 @ 20:39:56
Usch, nu känns det som att jag håller på att bli sjuk igen. Trött så in i bomben, ont i hela kroppen + halsen och fryser. Burr!
Har jobbat idag (blev inringd i morse) och ska även jobba imån, så jag hoppas inte det bryter ut till nått värre. Ska försöka gå och lägga mig i tid för en gång skull, så man kan sova bort skiten, om det nu är nått vill säga. ^^

I eftermiddags kom Salo och hälsade på. Dock fick inte jag umgås så mycket med henne, trots att det är min kompis, för Neo kidnappade henne.
Så fort hon kom innanför dörren tog Neo henne i handen och sa "Kom och titta på mitt jum Salo... Vi kan leka lego!" och stängde dörren om sig. När jag försökte öppna för att komma in och joina, motade han bort mig och blev jättearg. "Neeeej mamma!!! Kom inte in, jag lekej med Salo sälv!!!" ...skrek han. Hmm!! Tillslut fick jag iaf komma in för att fota, men Salo fick absolut inte gå ut. Hahaha! Stackarn! ^^



Nästa gång tänker jag träffa henne på "tu man hand" ^^

Nä, kära vänner... Nu är det hög tid för mig att säga
god natt om jag ska orka med morgondagen. Zzzzzz!!
Blogglista.se

♥ Nova Star ♥

2011-02-15 @ 21:03:44
Det är nog ingen nyhet att jag älskar Nova Star´s barnkläder...? Hade jag haft råd hade jag köpt hela kollektionen och i stort sett bara klätt Neo i deras fina, slitstarka och färgglada kläder. ^^ (I wanna be a billionaire!!)
Just nu önskar jag verkligen att jag hade haft råd, för den nya vår- och sommarkollektionen har precis släppts... Gaaahha!! Livsfarligt juh!
Fick "nöja" mig med att klicka hem en mössa och en t-shirt till Lilleman, men hoppas såklart på en fet vinst på morgondagens Lotto med Joker, så jag kan klicka hem resten, haha! ^^
Här under har jag listat några av mina favoriter från den nya kollektionen... Vilka är era favoriter?

Alla bilder ovan ↑ är hämtade från Kidelin.se

(Som BTW är liiite billigare än dom övriga webshopparna när

det gäller NS! -Och säkert på andra barnkläder oxå... ;o)

 

Hoppas ni har haft en bra tisdag?? Kram!

Blogglista.se


Gästbloggare - Monica (MOA Organic)

2011-02-15 @ 11:09:15
Hej allihopa! Min vän Hanna har har bett mig gästblogga här i bloggen idag. Tänkte därför passa på att berätta om bärsjalar, bärselar, bärpåsar och andra bärverktyg i ekologiskt bomull i svensk, unik design.

Hur många mammor har inte bestämt med vänninorna att man ska gå iväg och ta en trevlig fika ute på stan för att upptäcka att många andra tänkt samma tanke? När man sedan försöker baxa in barnvagn och sig själv till ett ledigt bord i hörnan, möts man av sura blickar och pustande stön från omgivningen, som blir störda i sitt kaffedrickande. För tusan har man väl lov att gå och fika när man är mammaledig?
Lösningen hade kanske varit att göra större fik eller ta bort ett par bord så gångarna blir öppnare. Men risken är att caféet då inte blir mysigt och/eller det blir för få gäster.

En annan lösning är att använda bärsjal. Nu vet jag att många tycker det känns jobbigt att ha fem meter långt tygstycke virat runt sig och sitt barn, men nu har MOA organic kommit med en enklare variant som heter MOA Duo. Bärsjalen är färdigsydd och man trär den över huvudet och armarna precis som en tröja. Det är snabbt och enkelt och nästan omöjligt att göra fel. Bebisen trär man sedan in under tyget så att den hamnar på magen. Tyget brer man runt barnet och över sina axlar. Den lilla sitter säkert nära kroppen och man får en otrolig närhet till sitt barn. En stor mysfaktor med andra ord!



Oftast är barnet mycket lugnare inne i sin bärsjal då tyget gör att både intryck och ljud försvagas. Däremot så blir ljudet av mammans hjärta, lukt och röst mer markant och har en lugnande effekt. Många bebisar sover skönt under sjalen så vips har man snackat bort ett par timmar utan att märka det. Underbart när dagarna annars är fyllda av barn- och mammaplikter.

Tyget är 100% ekologiskt bomull, sydd med diagonalstretch vilket gör tyget elastiskt och följsamt samtidigt som det ger stadga. Barnet känns inte alls svajigt i sjalen utan utformningen gör att att det är väldigt behagligt att bära. Tyget andas med barnet och det är sällan problem med värme. Det är lättare att reglera värmen på barnet när det sitter så nära en själv, för är man själv vamr så är förmodligen barnet också det. Dessutom slipper man ta av och på tjocka overaller då man bara sveper jackan över sig och barnet när man går ut. Hur enkelt som helst!


Duon är designad av mig, efter många års erfarenhet av sjalbärande. Det är verkligen ett interessant alternativ eller komplement till vagenen som jag absolut tycker man borde överväga. Kika gärna in på min hemsida, det är väl värt ett besök!


Hälsningar Monica www.moasling.com

2011-02-14 @ 13:43:41
Har hunnit tvättat två maskiner + hängt upp dom, och även fått storstädat hela lägenheten medans Neo varit på dagis. Minns inte ens när jag tvättade golven senast (SKÄMS!), men jag antar att det var nån gång i julas...? Nåja, nu är det iaf skinande rent! ^^ -Iaf. tills Neo kommer hem, haha!
Skippade med andra ord jobbsökandet idag, får koncentrera mig på det imån istället. ^^

Maggie fnös lite åt mitt blogginlägg förut och sa att han misann hade tänkt köpa tulpaner iaf. ♥ Så nu står det en stor bukett på köksborde tillsammans med ett gulligt kort. That´s love!!

Nu ska jag iväg och hämta Lilleman, kram på er! ♥

Blogglista.se


·٠•●♥ Alla Hjärtans Dag ♥●•٠·

2011-02-14 @ 09:48:22

En jävligt överskattad dag om ni frågar mig... Men likt förbannat

hakar jag på varje år och skickar "gulliga" sms till kompisar,

köper en liten present (i år blev det en Rolling Stones t-shirt från

Dressman) till M och blir lite bitter när jag själv inte får nått, haha!

Ska dock skicka iväg M för att handla innan han börjar jobba (han

jobbar sent idag) och taktiskt nog skrev jag upp tulpaner

inköpslistan... Man får inte vara dum! ^^ Har ni fått nått fint idag?

Eller dissar ni den här överskattade dagen kanske?

 

·٠•●♥ Mina Fina Killar ♥●•٠·

Tjuvstartade med gelehjärtan i lördags... ♥

 

Oavsett om ni firar eller inte firar denna dagen,

så önskar jag er en mysig alla ♥ dag!

Blogglista.se


Kalas!

2011-02-13 @ 22:52:56
Som vanligt på söndagskvällar förbryllas jag över hur fort helgen har gått och hur lite man hunnit med av det man ville få gjort, haha! Nåja, har inget jobb planerat imån (men kan ju bli inringd med kort varsel) och då kan man ju fortsätta med det som inte hann göras i helgen. ^^

Evelinas kalas var mycket lyckat och både jag och Neo hade jätteroligt. Tack familjen Babunovic för att vi fick komma!! ^^ Som vanligt, hade jag kameran i högsta hugg... Hahaha! Ovanligt va? ^^

Mamma Emelie hjälpte till med presentöppningen...



Snövitdockan som hon fick från sin farmor (?) var favoriten!
Lyckan som lyste i Evis ögon när hon öppnade den va oslagbar... ^^


Neo och lilla Laura huserade på Evis rum...


Mamma och Pappa (och Neo, haha)


Neo tog sig friheten att välkomna fler gäster... Hmm!


Goda tårtor... Yummie!



Emelie provar pippi-peruken som Evi fick av oss, haha!



Emelie, 3-åringen och snövit! ♥


Nu är det dags att gå och lägga sig. Ha de gott, kram!
Blogglista.se

Sunny Sunday!

2011-02-13 @ 11:26:13
Härliga soliga söndag! Dagen började med en härlig sovmorgon, sen en god frukost, därefter en välbehövd dusch... Lite lek och bus med sötaste bustrollet ♥ har hunnits med och nu passar jag på att blogga medans Neo och pappa M kollar på Djungelboken. ^^

Kl 13 börjar M jobba och jag och Neo ska ta en promenad i det vackra vädret bort till Emelie & Co. Hennes Evelina fyller nämligen 3 år idag, vilket såklart ska firas! ^^
Nu ska presenter slås in och mitt hår ska få sig en omgång av "Herr Hårborste", Neo ska kläs på och sen är vi redo för kalas. Tjooheeej!

~ Grattis söta Evelina på 3-årsdagen ~

Hoppas ni får en trevlig dag, för det ska jag ha! ♥

Blogglista.se


Mello dags...

2011-02-12 @ 19:59:13
Japp! Snart dags för andra delfinalen i Melodifestivalen. Har stora förhoppningar på Brolle och Loreen. ^^ Vilka håller ni på i kvällens program?

Skulle egentligen bloggat om nått helt annat, men fick en länk skickad till mig på MSN av Marie. (Som drog ut på tiden och fick mig på andra tankar!) Var bara tvungen att läsa igenom hela mammans berättelse om "pojken med rosa kläder och nagellack". Blev både ledsen och jävligt förbannad och känner precis som Marie; Hur fan ska man våga sätta sina barn i skolan när lärare beter sig så? Gaaahahaa!
Hade kunnat spy galla i ett lååångt inlägg om det, men nu börjar Melodifestivalen... ^^

"Backar upp" Isak (pojken med rosa kläder och nagellack) lite, genom att slänga ut några bilder på Neo, där han har rosa kläder, nagellack OCH smink... ♥ ♥ ♥

Även killar kan vara pretty in pink!


Coola killar kan givetvis ha nagellack!


Sötnosen roar sig med mammas smink... ^^


Kram på er!
Blogglista.se

·٠•●♥ Grattis Mamma ♥●•٠·

2011-02-12 @ 13:42:08

♪♫ ♪♫ ♪♫

Idag är ingen vanlig dag,

nej det är ingen vanlig dag,

för det är mammas födelsedag...

Hurra Hurra Hurra!!


Stort GRATTIS till mamma/mormor

som fyller 53 år idag! ♥ ♥ ♥

Blir dock det inget kalas eller firande

idag, eftersom hon flydde Sverige och

kylan igår och drog till Dubai och

värmen istället. Lucky her!! ^^ Hoppas du har det super mamsen, vi ses nästa vecka! ♥

 

Neo och mormor förra veckan... ^^

 


Blogglista.se


Tävling & fredagsshopping...

2011-02-11 @ 23:28:21
Testar min lycka ännu en gång, genom att delta i en tävling... ^^

Jag tävlar inne hos alltforforaldrar.se/theans om ett presentkort
värde 350 kr från Kalasbolaget.se -Med bla. 62 olika teman och
mycket mer finner du allt och lite till inför
barnkalas och mycket mer!
(Håll tummarna!!)


·٠•●♥ BTW ♥●•٠·
Var iväg och köpte några presenter i eftermiddags och
kunde inte stå emot att köpa lite till Neo oxå... ^^
(Det är ju faktiskt alla♥dag på måndag!)


[Bilder ↑ låndade från lindex.se och hm.com]
Rabattkuponger användes dock flitigt, så det blev inte så dyrt.

Nu ska jag sova... God natt på er och trevlig helg! ♥

Blogglista.se


Suck!

2011-02-10 @ 20:13:15
Snöstorm, regn, snö igen, lite regn till, uppehåll, snöstorm igen och sen tö... Ungefär så har den här dagen sett ut. Blää!! Är så jävla less på skiten. Hade jag haft råd hade jag flytt landet för längesedan och inte kommit tillbaka förens våren är här. Nån som hade velat följa med? ^^

Gjorde btw en jättemiss nyss och gick ner till tvättstugan i "foppatofflor". Tvättstugan ligger tvärs över gården och jag fick traska i 10 cm djup ISKALL slask för att ta mig dit och sedan hem... Behöver jag skriva att jag blev genomblöt om fötterna innan jag ens hade tagit tre steg? Antagligen inte! Kramp upp till knäna och fötterna är fortfarande isklumpar, trots att jag spolat dom i kokhett vatten... Så den missen lär jag ju inte göra om. Hahaha! ^^

Tur att man har en liten gosig unge att kramas med sånna här trista dagar. ♥ Filmade honom när han huserade inne på sitt rum igår... Sötnöten!!

Nu ska jag fortsätta att försöka tina upp min isklumpar fötter!

Kram på er!

Blogglista.se



Bekvämt??

2011-02-09 @ 22:26:09
Neos sovställning, ser allt annat än bekväm ut, just nu...

Eller vad tycker ni?? Hahaha... ^^

Nu ska även jag gå och lägga mig. Tänker dock använda kudden!

Låter bekvämare tycker jag. God natt och kram på er!

Blogglista.se


~ Beautiful Blogger Award ~

2011-02-09 @ 20:44:52
Har fått ännu en Award av fina Nina. Tack gumman! ♥

Med awarden följer lite frågor att svara på...


Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?

"Förutom varannanveckaspappor, låtsaspappor och singelpappor har vi nu gruppen returpappor." (Det här var ju tråkigt - David Batra)

Vad var det senaste du såg på tv?
Alfons Åberg (Lillemans val...)

Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Kranen i badrummet... Magnus tvättar händerna efter toalettbesök. ^^

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Påväg hem från jobbet förut, hämtade Lilleman.

Vad har du på dig?
Rosa mys-plysch-byxor och ett rosa ginalinne. ^^ Pretty in pink! ♥

Vilken var den senaste filmen du såg?
Bio - Svinalängorna • Hemma - Wall Street: Money Never Sleeps

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Jag drömmer om det, men skulle nog inte "våga" lämna allt och alla... Bort bra men hemma bäst! ^^

Som vanligt med Awarder, så ska den skickas vidare... Men jag antar att alla som förtjänar den redan fått den?? Om inte - så är det bara att "ta" den. ^^ Kommentera gärna i så fall, så jag kan kika in.

Blogglista.se


Minnen! ♥

2011-02-08 @ 16:53:20
Hittade några mysiga "gamla" bilder i min gamla mobil häromdagen, som jag delar med mig av, i brist på annat att blogga om... ^^ Några av bilderna har säkert puplicerats förut, men men. Enjoy!

Pappa M & Neo ute promenad September 08
& Neo äter pommes på Liseberg sommaren 09.


Nappfisen prover nya snickarbyxor, Augusti 09
& kepskillen stilar i vagnen, Maj 09.



Åker vagn bak-och-fram, Mars 10
& bakom mina solbrillor, Oktober 09
.


Cyklar ute hos farfar, September 09
& jag nån gång under våren förra året.



Grekisk VS svensk sommar 2010.


Nu ska det lagas mat här hemma...
Får se om jag orkar/hinner blogga nått mer idag.
Kram så länge!
Blogglista.se

Regn regn ge dig av...

2011-02-07 @ 20:02:21
...kom igen en annan dag! (Dora - the explorer/utforskaren)

Snöfallet höll inte i sig länge förut, som tur var. Jag hann bort och hämta Neo, men på vägen hem byttes det till snöblandat regn och en stund senare spöregnade det. Visserligen regnar ju dom sista snöhögarna bort, men ändå så tråkigt!
Vi trotsade dock vädret och matade fåglarna med skafferirens och talgbollar på vägen hem från dagis, skönt med frisk luft. ^^



Väl hemma, kom faster Angelica på besök och hade dessutom med sig en lite present till Neo. ^^ "Monster-playdoh", mycket passande eftersom Neo "råkade" tappa bort burkarna till sin playdoh förra veckan och allt stelnade... Hmm!
Och trots att stackarn (faster) hade nackspärr, så blev det en hel del lek och bus innan hon utmattad åkte hem.




Nu ska jag koppla av i soffan, framför "Familjen Annorlunda".
Sen blir det sängen, för imån bliré jobb, tjoheeej... ^^
Kram på er!
Blogglista.se

Typiskt!!

2011-02-07 @ 13:46:44
Var jag tvungen att skriva att "...nästan all snö är borta häromkring"
förut?? Typsikt nog har det såklart börjat snöa bara för det. Grrr!!

Nu ska jag jalla iväg och hämta Neo... På återskrivande! ^^

Blogglista.se



Ny vecka - Nya tag

2011-02-07 @ 10:46:45
Tjipp å hej på er! Då var det ny vecka igen... Grådassigt väder men nästan all snö är borta häromkring, vilket känns jätteskönt, några livsfarliga isfläckar här och där, men det överlever vi nog.
Fast det skulle ju inte förvåna mig om det vräker ner massa ny dynga snö vilken dag som helst. Den dagen den sorgen! ^^

Lilleman är på dagis och jag är arbetslös idag, har dock inte börjat söka jobb än. "Ska bara..." Haha!
Har iaf. hunnit sorterat lite tvätt, plockat ur och i diskmaskinen, bäddat sängar, börjat lägga in lite annonser på tradera (mer kommer!!) och nu har jag även bloggat. En dusch står näst på tur och SEN ska jag söka jobb.

Önskar alla en trevlig vecka, känner på mig att den blir toppen! ^^ Eller vad tror ni?

Finaste ungen!! Älskar dig...



Blogglista.se

Slappissöndag...

2011-02-06 @ 23:55:56
Förutom några timmars besök av Anna och hennes kids,
så har det inte hänt mycket idag... Söndag - vilodag?
Nu är det strax läggdags, men först ett bildregn från dagen.
Enjoy!!
^^

Anna & kidsen...


Neo bjöd på hemmagjord glass...


Fina Anton...


Gubben & gumman i lådan...


♥ ♥ ♥


Nappfis... ^^


Mitt ♥


Kaos...


Kram och god natt!

Älskade ungj♥vel...

2011-02-05 @ 19:48:14
Fy fan vilken skitunge Neo varit nu i eftermiddag! Det började med att han vägrade smaka på middagen (klyftpotatis och fläskfilé)... När han bara satt och gnällde vid matbordet och kastade mat på mig och M, bad vi honom lämna bordet och gå in på sitt rum.
Där inne levde han rövare, välte ut leklådor, kastade omkring saker, drog ner sin spegel, skrek och gapade. Gick in och försökte lugna honom och fick flera sparkar och slag mot mig på kuppen. UNGJ♥VEL!!
Varpå även jag blev hysterisk och klädde på honom pyjamas, så han kunde gå och lägga sig. Men oj vilket liv det blev. Mer sparkar och slag (från Neo alltså!), tårar och skrik och ännu mer leksakskastande. Hujeda mig!!
När jag till slut fick "kastat" ner honom i sängen och släckt lampan, blev han ledsen och ropade "fölåååt mamma!!" flera gånger. Försökte förklara (så gott det går för en 2,5-åring) att man inte får slåss, sparkas och kasta saker på mamma. (Eller nån annan heller för den delen!)
Efter lite försoningskramar och städande fick han välja på att vara vaken och glad, eller ligga och sura i sängen. Han valde såklart att vara vaken lite till och kika på film... Dock gick han miste om sitt lördagsgodis idag. Too bad!

Nu sover han äntligen och jag ska sjunka ner i soffan och kolla på melodifestivalen. Mysbyxorna är på och ljusen ska strax tändas... Cosy! ^^
Ska ni oxå kika? Några favoriter redan kanske?


~ Älskade ungj♥vel ~



Blogglista.se

Frisk luft... ♥

2011-02-05 @ 00:15:29

Oj va klockan blev mycke då... Men nu när jag ändå sitter här

vid lappisen, kan jag lika väl passa på att blogga. ^^ Haha!

 

Även idag har jag varit hemma, huvudvärken vägrade ge sig igår

och inte förens i eftermiddag (idag) blev jag av med skiten. Puh!

Lilleman vaknade med snorig näsa och en jävla enveten hosta

i morse, så även han fick vara hemma idag. Förmiddagen och

en bit in på eftermiddagen bestod av gnäll, gnäll och mer gnäll

och jag trodde seriöst att mitt hövve skulle sprängas ett tag. O_o

 

Så vid 15-tiden kände jag att vi båda behövde ett miljöombyte

och klädde på oss och gick ut. Tog med mig två burkar såpbubblor

i hopp om att Neo skulle vilja vara ute i mer än fem minuter.

(Han har totalvägrat att vara ute dom senaste månaderna...)

Men hör och häpna så fick jag tvinga in honom, efter nästan

två timmar, för att jag höll på att pinka ner mig, haha! ^^

Lovely med frisk luft, ett huvud utan värk och en glad unge!! ♥


( ( (  B I L D B O M B ) ) )


Vi började med att gå upp i skogsdungen precis utanför...




Laddade med varsin burk bubblor... (Finns det nått roligare?)


En stolt Neo har (äntligen) lärt sig blåsa bubblor, yeeey! ^^


Själv behövde jag inte ens blåsa... Det gjorde vinden!


Magiskt! ♥


Medans Neo koncentrerade sig på att blåsa,
hällde han ut både sina och mina bubblor...
Hur var det nu, killar kunde inte göra två saker samtidigt va?? ^^


Men lika glá va han för det...


När bubblorna va slut, traskade vi ner till fotbollsplanen och
tramsade lite. Neo plaskade bla. i "sjöarna" med vatten...


...gick balansgång och sprang upp och ner för en liten kulle!


Sen bar det av mot lekplatsen på granngården, där Neo vågade
sig på att åka den stora tunnelrutschkanan... Om och om igen!




Efter femtioelfte gången fick jag som sagt tvinga med honom hem.
Men guuud så skönt det var att få vara ute och leka i friska luften...
Det känns som evigheter sedan sist!! Lovely!

Behöver jag säga skriva att Neo somnade som en stock ikväll??
Och jag gissar att jag oxå kommer göra det strax... Gäääsp!
God natt, och tack för alla "krya-på-hälsningar"!!

Blogglista.se

Skallebank!

2011-02-03 @ 16:15:16

När jag vaknade imorse kändes det som en elefant satt på mig,

det va sjukt jobbigt att kliva upp och det kändes som jag

hade feber. Med värk i hela kroppen och en dundrande huvudvärk!

Kände dirket att jag inte skulle orka jobba och sjukskrev mig. =(

La mig på soffan och vaknade av att Neo väckte mig två timmar

senare, feberkänslan va borta men huvudvärken va värre... Suck!

Pappa M fick gå och lämna Neo och jag har legat och vilat

och knaprat alvedon typ hela dagen. Snälla mormor hämtade

Neo vid 14 och nu huserar dom på hans rum. Tack mamma!

Snart är det dock dags för henne och bege sig och jag får stå ut i

några timmar innan han ska sova... Hoppas tiden går snabbt

och att huvudvärken ger med sig. Hade velat jobba imån,

men får se hur jag känner mig. Håll tummarna för mig plz!! ^^

 

Det här kudden ↓ ser lockande ut... Zzzznark!

[Bild: googlad]

Blogglista.se


Kvällskaos!!

2011-02-02 @ 20:57:36
Lilleman sover, pappa M jobbar och själv försöker jag sortera 5 kartonger med gamla Neo-kläder som jag kånkade upp från källaren förut... Tar en paus från allt sorterande nu. Ångrar mig lite att jag drog igång ett såhär stort projekt ikväll, jag borde faktiskt sova snart (alarmet står på 5 imån bitti). Men jag är långt ifrån klar... Vad ska sparas, hur mycket ska ut på tradera och vilket ska skänkas bort??? O_o
Klart att jag vill spara vissa plagg, speciellt dom där första pyttesmå bebisplaggen... ^^ Men långt ifrån allt ska sparas! Även om jag får en pojk till i framtiden kommer jag vilja köpa mestadels nytt.
Hur gör ni andra med urvuxna kläder? Sparar, slänger, skänker, säljer??

Kvällskaos/klädkaos!!


Blogglista.se

Veckans nitlott går till... Hanna!

2011-02-02 @ 09:43:00
Städa, städa varje freda oså varje jul... Det tycker jag är kul. ^^

Kanske inte jättekul, men det funkar. Ett alla tiders jobb om man vill vara "fri", bestämma sina egna tider och tempo... Bara jobbet blir gjort!
Denna veckan har jag dock dragit en nitlott och hamnat på en högstadieskola. Tonåringarna är inte direkt renliga och skötsamma av sig, tvärtom är dom riktiga grisar. Tuggummi, utspilld (uthälld?) läsk, sönderrivna tidningar, snus, chips osv. i hela korridorerna... Usch!
Dom tidigare veckorna däreomt har jag varit på förskolor. LYX!! Kan ni tänka er att 3-åringarna är bättre på att spola efter ett toalett besök, än 15-åringarna? :-O Unbelievable!! Och att pricka papperskorgen efter att ha torkat händerna är tydligen omöjligt som tonåring...? Suck!

Nåja, det är ett jobb iaf. ^^ Hoppas dock att jag får vara på en förskola, nått kontor eller möjligtvis ett äldreboende nästa vecka. Håll tummarna!


~ Back To Work ~

Blogglista.se


Äntligen kväll... ^^

2011-02-01 @ 20:05:04
Sådär, nu sover Lilleman äntligen... ^^ Blir att hänga tvätt och koppla av i soffan innan jag oxå ska sova. Det tar på krafterna att gå upp 5. O_o Sjukt trött! Vädret (pissregn, grått och trist) gör inte saken bättre.
Hoppas på mer energi så jag orkar blogga "på riktigt" imån. Kram på er!

Sleeping beauty låg och sov så sött när jag skulle hämta honom

från dagis i fredags (eller torsdags?) förra veckan... ♥

...hade inte mage att väcka honom direkt, så jag fotade istället! ^^

Blogglista.se


Brillo!

2011-02-01 @ 14:52:38

Sötungen provade pappa M`s brillor häromdagen... Haha!

"Lill-gammal" sötnos!

Blogglista.se