Människohatare!

2007-08-10 @ 22:59:15

Andra dagen på jobbet och jag är redan trött på människor! Blir fan rädd för mig själv när jag säger det alltså... -Men va fan e de för fel på folk?? Seriöst!
Det började redan inatt, då jag vaknade typ vid 02.20 av att mina grannar satt och festade på balkongen två våningar under. Och eftersom det va röv varmt när jag gick och la mig igår va jag tvungen att ha öppet både fönstret och balkongen... Ok, det är semester tider och det va nog en av årets finaste sommar kvällar/nätter igår (och varmaste). Men snälla, det va torsdag! -Och vissa (jag) har faktiskt börjat jobba! MORR!!! Håll er till avenyn eller sätt er i vardagsrummet och stäng balkongen om ni vill väsnas. Och jag varken orkade eller kunde med att säga till dom att dämpa sig... Så det slutade med att jag gick in och la mig i "gästrummet" eller Lilla Rummet som vi kallar det. =) Där va de svalt och skönt så jag somnade snabbt om som tur var.

Inte för att det kändes så i morse, men det kan ha varit så att jag vaknade på fel sida (eller i fel säng, he he he...). Eller så är det som jag vill tro... -Att alla andra är idioter! Ha ha ha ha!! För när jag va på väg till jobbet i morse måste min bil (de är egentligen Magnus) vart den enda som hade blinkers. DOOOHOOOO!! Jag blir så jävla förbannad på folk som inte blinkar! Puckon!! Man står snällt och väntar och visar respekt för sina medtrafikanter i rondellerna för att man tror att dom ska köra rakt fram... Men icke!! Då svänger dom istället och jag väntade i onödan... Nötter!! Hur svårt kan det vara?? En liten jävla spak som ska upp eller ner...? Antar att dom inte sätter på vindrutetorkarna när det regnar heller?? Hmm...  Inte ens när dom byter körfält på motorvägen blinkar dom asen. Livsfarligt juh! Suck... Så ja va lite smått irriterad när jag kom fram till jobbet, men ändå glad att jag överlevde bilfärden.

För er som inte redan vet, så sitter jag i kassan på willys (mataffär). Och den ena dåren efter den andra va inne och handlade idag. Och NEJ! -Kunden har inte, jag upprepar; INTE! "alltid rätt". Vissa har långt ifrån hälften rätt... Seriöst! Varför lägger man upp bröd, chips, maränger, glödlampor och annat ömtåligt först på bandet om man inte vill att det ska mosas av alla tunga varor som kommer sen?? Jag gör givetvis så gott jag kan med att lägga det ömtåliga åt sidan och stänger av bandet när ja ser att nått e på väg att krossas, men använd skallen själv oxå!! Och när kundfan lagt upp allt på bandet tycker man ju att de är dags att börja plocka ner varorna i påsarna... Men nej nej nej!! Då ska man stå och kolla på mig, som om jag va nått jävla ufo eller nått, så innan det är dags att börja med nästa kund får man vänta en kvart (???) innan man kan börja. Och till råga på allt har kunderna givetvis INTE vänt streckoden rätt, så man får sitta och vrida och vända på varje vara.  PAIN i mina axlar!  =(

Nä, nu börjar mitt människohat spåra ut märker jag! Har massa mer att klaga på... Men ja får spara det till en annan dag. För jag lovar att det finns massa mer som grannar, medtrafikanter och kunder mm gör för att störa just  MIG. Så de så!! 
Peace out alla ni som inte är dumma.... För nu ska jag kolla på film me min muvs! =) =)

OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO


Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Huuu... jag hoppas du inte stör dig på mig. I så fall får jag gå och gömma mig eller nåt. *ser lite osäker ut*

2007-08-10 @ 23:04:54
URL: http://jelican.blogg.se
Signed by: Hanna

Såklart jag inte stör mig på dig gumman! =) He he he... De hade du märkt i sånna fall! Då växer det horn i pannan och kommer rök ur min näsa... BUUU!

2007-08-11 @ 16:40:06
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: