Den som spar den har!!

2007-07-30 @ 18:18:00
Hej å hå! Idag har jag varit på backaplan och virrat omkring med min kusin Victoria som typ har damp. Precis som mej... =) Ha ha ha!! Vi skulle till kaptenkrok och byta in nått tv-spel som hon hade tröttnat på. Men dom öppnade tydligen inte fören 15.00 så vi gick till Lagerhaus istället. Weeeiii.... Typ en av mina älsklingsaffärer!! Där kan man gå i flera timmar och spendera pengar på massa "krimskrams" och annat skoj. =) Men idag hade vi lite bråttom, så jag köpte bara ett rosa kakfat som dom reade ut för 15kr, ett par "massage-händer" som det oxå va rea på för 10kr och sist men inte minst, en as tuff spargris som samtidigt är ett gossedjur!!! =) =) =) =) Hon (grisen) heter Metallica och är silver färgad med en jätte söt tiara... Hi hi!

image5 
Metallica! ^^ "Miss Piggy" =)


Efter ett stolt inköp av Metallica på Lagerhaus åkte jag och Victoria och hämtade Magnus, för att leta reda på en minigolfbana i Majorna. Lättare sagt än gjort märkte vi... Men efter mycket snurrane i en stadsdel man knappt känner till lyckades vi till slut hitta Sandarnas minigolf klubb. Banan låg jätte mysigt i ett park liknande område som va lugnt och skönt. Lagom med folk och billigt som fan... Bara 15kr/vuxen (dagtid)!! Så det va änna ett klipp. Men satan i gatan vilka svåra banor det va alltså! -Nej det va inte bara vi som sög, utan alla runt omkring låg säkert på 5 slag/bana i genomsnitt... Katastrof! Ändå vann jag med 4 poäng över Magnus... Tihiii!

Rock on och puss i ljumsken! ^^ Yeheeee...


Söta små hälsningar..
Signed by: Viktoria

NEJ DEN SKA HETA SPACEPIGGY :D

2007-07-30 @ 21:17:45
Signed by: jessica

ingen har smak som du! =P

2007-07-30 @ 23:11:14
Signed by: Marina

Hej! Om du tröttnat på metallica spargrisen och vill sälja den så köper jag ;) jag tokletar efter en sån till min dotter :) ha en bra dag! mvh marina

2012-01-27 @ 09:48:47
URL: http://marinastendahl.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: