Facebook

2007-11-17 @ 10:19:54
I fredagens nätbilga av Aftonbladet kunde man ännu en gång läsa om hur farligt och osäkert Facebook är.
I artikeln jämnför Internet-säkerhetsspecialisten David Holtzman, Facebook med en tatuering... "Du vet som en tatuering du ångrar att du gjorde? Facebook kommer bli en av de värsta och fulaste tatueringarna i vår tidshistoria. Facebook är inte något bra ställe att lägga ut privat information om dig själv."  

HJÄÄÄLP!!
Låt mig ångra den jävla tatueringen då! Om jag nu kommer skadas eller såras av mitt medlemskap där så lovar jag att svälja medias; "-Va va de jag sa...?".
Just NU är det "inne" med Facebook och det kan va roligt att gå in och uppdatera sig nån gång om dagen och tjöta med gamla vänner man intre träffat på några år. Men som med alla andra communitys kommer det givetivis rinna ur sanden. -Det förstår till och med jag. Men jag orkar bara inte höra på medias snack om "personlig integritet" osv.
ALLT som skrivs och ALLA bilder som läggs ut på internet eller skickas i mail scannas och registreras. Det är inte BARA på Facebook detta sker... Jag skriver fan personligare saker i denna bloggen än vad jag någonsin kommer att göra på Facebook. Och bilder ska vi inte tala om... Och alla mina bilder och mina texter som är knutna till denna bloggen går lätt att googla på. Men det skiter jag fullständig i... Är det någon som är intersserad av att klippa in en bild på mitt face på en naken gubbe, så varsågod! Haha!
Skulle jag däremot satsa på att bli toppolitiker eller vilja gifta mig med Carl-Philip hade jag antagligen agerat annorlunda... Men nu är det inte så!
Dom senaste veckorna har jag faktiskt undrat ifall media får betalt för att ge Facebook så mycket (gratis) reklam som dom faktiskt har fått... För all kritik är väl "bra" kritik?? Hmmm... Däremot tror jag dom lyckats skrämma många ang Facebook. Synd tycker jag... Även om det bara är ett "löjligt" community där man pokar varandra och samlar vänner. Länge Leve Facebook!!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofie

bra skrivit! Håller fullständigt med dig! :)

2007-11-17 @ 11:08:18
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se
Signed by: theonlymee

bra skrivet. jag förstår inte vad skillnaden på facebook och allt annat är egentligen. samma gjerer överallt.
ha det bra.

2007-11-17 @ 18:22:40
URL: http://www.theonlymee.blogg.se
Signed by: Sönnta

Helt rätt!
Facebook är bra
även om man får vara försiktig

2007-11-17 @ 19:58:41
URL: http://sunnta.blogg.se
Signed by: Peter

Facebook äger. :D men jag har bara fastnat vid alla tråkiga spel som finns.
Men jag tror nog att du har blandat ihop lite ord.. all kritik är nog inte bra kritik, men all uppmärksamhete är däremot bra uppmärksamhet ;)
Facebook forever!

2007-11-18 @ 13:13:00
URL: http://flockdjur.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: