Rak I Ryggen

2008-12-13 @ 16:58:32
Just nu sitter jag väldigt rak i ryggen, eftersom jag har hårfärg i håret. Eller rättare sagt, blonderings medel... Måste fixa till min utväxt inför jultjejmiddagen hos Anna ikväll. *tihi*
Det kliar som fan... Aaaaahhhhh!! Håller på att bli galen! *devil* Men; "vill man vara fin fåra man lida pin". Eller hur var det nu?? *vetej* Hmmm!!

Ikväll är det som sagt dags för den traditionella jultjejmiddagen hos Anna. Ska bli jätte trevligt... :D Och för första gången på vääääldigt länge ska jag dricka ALKOHOL! *haha* Tror inte jag har varit full sedan förra sommaren eller nått. Så detta kan ju bli intressant... Mooohaahaaa!
Ni behöver inte vara oroliga!!!! ♥Neo♥ ska givetvis inte vara med, utan vara hemma med pappa. Och när jag kommer hem ska jag sova i "gästsängen" som står i ♥Neos♥ rum. Så min lilla prinskorv ska inte behöva se sin mamma påverkad av alkohol. :P

Efter att vi har smaskat i oss jansson och andra godasker (??) på julbordet, brukar vi alltid spela "julklapps-leken". Alla (tror vi blir 10 pers) har med sig tre julklappar var för ca 25-50kr/st. Klapparna läggs i en hög, typ på golvet... Sen sätter man sig i en ring runt klapparna, tar fram två tärningar. Ställer en äggklocka på 45 minuter och lägger den i ett annat rum så man inte ser den!
I tur och ordning slår man sedan tärningarna, slår man två lika får man plocka en paket från högen. Och när klapparna är slut i mitten får man börja plocka från varandra...
Och dom klapparna man har kvar när klockan ringer får man behålla. :D Hur kul som helst.... Men i slutet brukar det bli lite "krig" eftersom man plockar från varandra.

Och eftersom både Mariella och Lena har lagt ut bilder på sina (inslagna) klappar, får väl jag oxå göra det... Hehehehe!!


Kan ju inte avslöja vad som ligger i paketen förens imån...


Hoppas ni får en trevlig Lucia allihopa...
*hart* Kram Hanna *hart*
(När detta inlägget puplicerades, var blonderingen urtvättad för länge sedan...)


Söta små hälsningar..
Signed by: Anna Bojefors

Sveriges sötaste tomtenisse:)

2008-12-13 @ 18:19:03
Signed by: Anna Bojefors

Sveriges sötaste tomtenisse:)

2008-12-13 @ 18:26:04
Signed by: Anonym

♥Du är så jävla bäst Hanna!♥

2008-12-13 @ 18:26:49
Signed by: Anna

Tack för ikväll! och för ostbrickan :)

Kram

2008-12-14 @ 01:05:06
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: nathalie

tack för i går o för godis skålen =)

2008-12-14 @ 08:57:01

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: