Hellu!

2008-09-25 @ 19:57:33
Shit Maj-Britt vilket gött väder det har varit idag! Klarblå himmel, stålande solsken OCH varmt. Riktigt varmt till och med. Puh!  -Men jag klagar absolut inte, det har varit helt underbart... :D

Så det blev en promenad bort till mormor (min mormor!) i förmiddags. Där va även mamma och mormors syster... Det blev inget långt besök för min del, för jag "snodde" mammas bilnycklar och lämnade ♥Neo♥ hos tanterna. Hehehe! (:
Jag va nämligen tvungen att handla, och ♥Maggie♥ jobbar sent denna veckan. Och då ställer ju givetvis ♥Neos♥  mormor upp som barnvakt. Tack mami... *love* 
Och ♥Neo♥ tackar för den jätte fina overallen han fick av dej... Den är verkligen jätte fin! Men liiite (???) stor, tur att han växer så det knakar. Hahaha!

   


När jag handlat färdigt och hämtat ♥Neo♥ bagav jag mig till kyrkan, för att gå på babyrytmik för första gången. Men tydligen fick bara 12 pers (+barn) plats i deras lokaler. Så vi va en jävla massa morsor som inte fick komma in... *devil* Dumma idioter som skickar ut lappar till typ alla nyblivna föräldrar när dom inte ens har plats för hälften!
Men men... Eftersom solen forfarande gassade över Kortedala passade jag och Terese på att ta en promenad. Hennes son Marcus satt och flinade och skrattade hela promenaden, medans ♥Neo♥ sov som en stock. *zzz* Plutten!! ^^

 
Paus på en nedklottrad parkbänk och en sovande ♥Neo♥


Nu är det dags för Idol. Funny Bunny! Måste bara säga att den nya juryn är sååå mycket bättre än den förra. Razz Snyggare, coolare, snällare, roligare... Rock on!


Roligare än Swartling, snyggare än Kirshti och coolare Breitholtz. *haha* Lätt!!Söta små hälsningar..
Signed by: Sandra

Vilken jätte fin sida du har =)

2008-09-25 @ 20:22:39
URL: http://bitchens.blogg.se/
Signed by: Maja

tack! hoppas din dag varit bra! vilken fin blogg du har :)

2008-09-25 @ 21:06:43
URL: http://majapirayan.blogg.se/
Signed by: Annapanna-elvira-mamma

Söööt overall.... Elvira har en likadan..fast ROSA Haha...då märker man att dem e ett par hahaha :)

Förresten...Du e jättefin i lugg..tycker du ska klippa dig så igen!

Kram

2008-09-25 @ 22:11:31
Signed by: Johanna

Jag håller verkligen med om det. Helt klart.

Jag bara älskar nya idoljyrun. Tänk o festa med dom en kväll. Jag tror att det hade varit en upplevelse som man sent skulle glömma.

2008-09-26 @ 06:13:29
URL: http://mammajohanna.blogg.se/
Signed by: michan

desamma :)

och ha en trevlig helg!

kram M

2008-09-26 @ 08:57:27
URL: http://michane.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: