Slottskogen ^^

2009-04-27 @ 21:25:08
Idag blev det en tur till plikta i slottskogen (lekplatsen) med några från föräldragruppen. Det va verkligen jätte mysigt och vädret va kanon.
Planen va att vi skulle ta en tur upp till barnens zoo (som öppnades för säsongen i lördags) oxå, men tiden rann iväg snabbare än vi trodde så vi gick och köpte sushi åt våra kurrande magar i stället... Yummie!
På spårvagnen hem VÄLTENeos♥ vagn bakåt i en kurva!! :( (Jag var en meter ifrån och stämplade mitt spårvagnskort!) Tror ni jag fick panik eller??  En hjälpsam kille som satt precis bredvid, drog upp honom direkt. Men lilleman fick såklart ändå panik och började gallskrika. Crying or Very sad Stackarn!!
Jag tror dock inte att han slog sig, för han slutade gråta efter nån minut och verkade inte ha ont någonstans. Puh! Men fuck va rädd jag blev... Sad

Väl hemma dumpade jag typ bara av ♥Neo♥, för att sedan bege mig till tandläkaren och fixa en framtand som va trasig (säger man trasig om en tand, hmm??). Det tog typ bara 20 minuter, men kostade ändå 700kr! O_o Det är fan en klassfråga att han "bra" tänder alltså... GRRR!!
Detta kalset fick jag dessutom ta på faktura (+ 50kr!), eftersom jag inte fått någon föräldrapenning idag. JÄVLA FÖRSÄKRINGSKASSAN!!!!!
*growl*
Nu dör batteriet på laptopen! C´ya!!

Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

Haha.. snyggt avslut!

2009-04-27 @ 21:44:34
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Amanda

Vad otäckt att vagnen vippade! Det har jag sett hända på bussarna här hemma med. Tur det gick bra till slut iaf. men stackars lilleman. Förstår att han måste ha blivit rädd!

2009-04-28 @ 08:13:27
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: netscape

Riktigt läskigt det med vagnen....det bästa är ändå att man nu kommer vara på sin vakt. Och FUCK-kassan är lika tillmötesgående för oss alla. =)

2009-04-28 @ 08:32:48
URL: http://netscapeswe.wordpress.com/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: