Dooohhoo!

2009-08-19 @ 22:13:34
(Nån mer än jag som hatar det här med ↑ rubriker?)

Dagens plan var att åka till Slottskogen med Salo som var ledig från sitt jobb idag. Men ca en timme efter att jag och ♥Neo♥ hade ätit frukost, spydde han upp allt igen. Sad WTF?? Det kom över våra "mysfiltar" vi hade lagt ut på golvet, över teckningen han höll på att måla och golvet och pyjamasen. Min första tanke va att jag INTE orkade med en magsjuka just NU! *iih*
Lilleman him self, verkade inte alls bekymrad och tittade bara på sin spya och målade vidare. Hmm...? Han hade ingen feber eller andra "tecken" på sjukdom. Slängde in en maskin tvätt och sköljde av Lilleman, sen på med "ful kläder" -OM han laddade en till... :S
Det kom dock inget mer och jag har resten av dagen funderat på hur länge dom "kan" spy upp maten "bara sådär". Förut (ca 6-7 månader sedan) gjorde han ju en liten uppskjutning efter varje måltid typ... Eller en stund efter! Men nu var det ett tag sedan och det känns så "bebis" att äta mer än vad man orkar och sedan spy upp resterande.
Frukosten bestod, som för det mesta, av en skål gröt och ett glas mjölk. Och han hoppade ju inte omkring, utan satt lugnt och stilla vid "olyckan". Hmm...?
Nån som vet hur länge dom spyr "bara sådär"? Är det vanligt? Öhhh va ?

Han spydde som sagt inget mer och har inte visat några andra tecken på sjukdom. Men vi skippade ändå slottskogen och Salo kom hit istället. Vi mötte henne på torget och gick sedan till en "ny" lekplats och röjde runt. Batterierna i kameran dog tyvärr efter 5 minuter, men jag hann ta några kort iaf... ^)

Salo gled av den "gungande hängmattan" det första hon gjorde... ROFL


Massa sand och grus i brallorna!! Laughing (Japp, jag är sjukt skadeglad!)


Sen upp igen... Tummen upp

Så kul hann vi (jag?) ha innan batterierna dog, haha!! :P Och givetvis hade vi kul även efteråt... Vädret har dessutom varit lovely idag. Tjohoo!


BTW!! Nån mer än jag som har problem att kommentera? Jag har försökt i massa bloggar men får bara upp; "Ett fel uppstod med din sessionsdata. Detta fel uppstår främst då man laddar om sidan medan den hämtas. Din kommentar kanske inte har kommit fram.Öhhh va ?
Fattar nada!


Nåja, nu är det dags att sova! Good night...
Blogglista.se

Blev en hel del "citationstecken", jag ska försöka skärpa mig!

Söta små hälsningar..
Signed by: jessicaj

Sv: Hehe, tack :) Det har redan gott över som tur är :)

2009-08-19 @ 23:24:59
URL: http://jlethin.blogg.se/
Signed by: Elin - Ett hus till oss

Rubriker kan vara svårt att komma på. Jag brukar alltid skriva den sist, kan vara lättare ibland :)

2009-08-19 @ 23:29:17
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Signed by: Anna

Godmorgon...funkar det å kommentera nu?

2009-08-20 @ 06:16:51
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Maria

Har också haft jätte problem med att lägga kommentarer, sjukt störigt!Verkar inte vara någon magsjuka direkt eftersom han bara spydde en gång och dessutom verkar han ju ha varit pigg..KonstigtKram Kram

2009-08-20 @ 10:13:42
URL: http://sagafia.blogg.se/
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Jag tycker också att rubriken är någonting som är väldigt svårt att komma på...för man vill ju komma på någonting som är lite fyndigt ;)Edvin kräktes sådär plötsligt en gång i sommar. Men det berodde nog på att han hade ätit äpple dagen innan som han inte tuggat ordentligt och som magen inte kunde smälta...för han var precis som NEo, hur pigg som hellst efteråt...Hoppas att ni får en fin torsdag!

Kramar

2009-08-20 @ 10:56:59
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: Sara

Värdelöst med rubrik..

2009-08-20 @ 17:13:09
Signed by: anna

Var svårt att kommentera igår men idag verkar det funka... Kul blogg du har!!Kram Anna

2009-08-20 @ 22:44:52
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Signed by: Lena

igår och förrgår gick inte det att kommentera men idag har jag lyckats i dina inlägg...

2009-08-20 @ 23:03:08
URL: http://malaika.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: