Stor nyhet?

2009-08-11 @ 10:07:55
Om någon mot all förmodan har lyckat missa dagens stora nyhet, så kan jag informera er om att prinsessan Madeleine och hennes Jonas, har förlovat sig. Yeeehee!!
Egentligen skiter jag fullständigt i detta, eftersom jag är så mycket icke royalist man kan bli. Jag tror att Sverige hade klarat sig lika bra utan kungafamiljen och deras dyra vanor, som vi skattebetalare får stå för.

Paret har tydligen fått "klartecken" från Kungen....? Bara det tycker jag är sjukt löjligt, att behöva "fråga om lov"! Tänk om han hade sagt NEJ!  Hade dom inte förlovat sig då? Hmmm...?

Som om det inte vore nog att Kungen har ett finger med i spelet, så har även regeringen kallat till ett extra sammanträde för att "behandla frågan". Ursäkta om jag verkar bitter, men va faan har dom med saken att göra? Har dom inte vettigare saker att diskutera i Rosenbad? Typ miljöfrågor, våran skamliga äldrevård eller sparkraven inom barnomsorgen?

Jag vågar inte ens tänka på hur mycket detta kalset kommer att kosta oss skattebetalare! Med tanke på att Victoria och Daniels bröllop nästa år uppskattningsvis kommer kosta 20-30 miljoner kronor!!!!!
Enligt Aftonbladet kommer pappa Kungen bidra med "pengar ur egen ficka" till båda bröllopen.
Öhhhh? Och varifrån kommer pappa Kungens pengar?? Hmm... Jo då, det är vi skattebetalare som fyllt dom fickorna, om jag inte är helt ute och cyklar(?)!

Jag tycker det borde heta "Dagens stora skandal" istället för "Dagens stora nyhet". Kalla mig bitter om ni vill... Men så här känner jag inför kungafamiljens bravader! Vad tycker ni andra? Hiss eller diss inför prinsessornas bröllop?
Let me know!!

Och glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: L

Läs inlägget innan du kommenterar!!

All reklam och spam raderas!!♥Think Pink♥

2009-08-11 @ 21:03:51
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Jag kan nog inte hålla med mer faktiskt. Du har helt rätt! Jag kan bli jädrigt irriterad när jag tänker på hur det fungerar faktiskt. Jag skulle jättegärna ha ett kungahus om det på ngt sätt kunde klara sig själv utan våra skattepengar. Då kunde de få leka och hållas bäst de ville. Blev så lagom nöjd där förra året när det på ngt dagsuppslag stod att de "ville ha mera pengar för att klara sig" ...Undrar just hur de skulle uppleva att behöva klara sig på nudlar ens i en vecka?!

2009-08-11 @ 21:07:10
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se
Signed by: Lena

håller med!!!vem fan bryr sig???couldn´t care less liksom.trots att jag har kungen på väggen hemma,men dock inte mitt val;)

2009-08-11 @ 21:42:44
URL: http://malaika.blogg.se/
Signed by: Marre

En stor fet DISS!

2009-08-11 @ 23:01:21
Signed by: Olivia

Jag håller SÅ med dig!! Jag är värsta anti-kungafamiljen och blir så GRYMT irriterad av sånt här! Vad fan ska sveriges befolkning behöva betala för deras bröllop för?!! Jag ska fan kräva att kungen betalar för MITT bröllop när jag gifter mig en dag!!

2009-08-16 @ 00:54:01

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: