Mer otur...

2009-02-13 @ 20:35:37
Usch!! Antar att min PMS gör allt mycket besvärligare och jobbigare än vad det är idag... Allt känns verkligen som en utmaning. *hmm* 
Skulle gå till torget och hämta ut ett paket förut. Jag har inte ens beställt något och det stog ingen avsändare på avin, men paketet skulle iaf väga 3,5kg! O_o Spännande tänkte jag och skyndade bort... Väl där hittade dom inte mitt paket  och jag fick vänta jätte länge på att den ansvarige för förbutiken skulle komma tillbaka från sin rast! *devil* När hon väl behagade komma tillbaka, berättade hon att mitt paket ligger på Coop/Konsum i Munkebäck (GBG). Fuck A Duck! Va fan gör mitt paket i Munkebäck när jag bor i Kortedala??? *hmm* Bev så arg att jag tog tillbaka min avi och gick därifrån... Ska man behöva åka land och rike runt för att få ut sitt paket?? *frown* GRRR!

Promenerade hem igen och lyckades skaka av min ilska på vägen. Men när jag kom hem lyckades jag givetvis slå i mitt hövve i en jävligt dålig placerad hylla i köket! *iih* GAAAHAAHA!! Och vem sa att FREDAGEN DEN 13:e va en myt??? Hmm!! Så nu får jag stå ut med både mensvärk och huvudvärk, tjohooo!!
Kanske borde gå och lägga mig så det inte händer några mer olyckor?? Laughing Och när jag vaknar är det alla*hart*dag, istället för otursdag*kjerlek*
Men först ska jag skrapa mina två trisslotter... Pure Evil  -Hannas revansch!!



Vem vet... Jag kanske blir miljonär ikväll?? *haha*

Söta små hälsningar..
Signed by: Anonym

lycka till!

2009-02-13 @ 21:06:06
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Angelica

Sötnos där, jag är säker på att du ändå slagit i huvudet i hyllan, även om det inte stått 13 och fredag på dagens lilla ruta i kalendern. ;)

2009-02-13 @ 21:43:42
URL: http://jelican.blogg.se/
Signed by: Anna

Men...varför i Munkebäck?

Ologiskt...har du inte kommit på vad det är?

Spännande....

2009-02-13 @ 22:17:42
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Hanna

anna: ja, du fattar ju vilka amatörer som jobbar på posten... MUNKEBÄCK av alla ställen! Hmm...? och inte kan dom dela ut post i tid heller... =( neo skickade iväg 3 alla♥dag kort igår! =( men det verkar inte som om nått kommit fram... =( jävla nötter!!

2009-02-13 @ 22:21:50
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: