Bombad!

2009-01-18 @ 11:38:21

Yes Sir! Just nu känner jag mig helt bombad... Huvudvärk, snorig, hostig, samtidigt som det känns som en buss har parkerat i svalget på mig! Inte det minsta mysigt!
Men jag har tyvärr ingen tid att "tycka synd om mig själv", eftersom lilleman oxå är förkyld. Även han hostar och snorar... Och jag kan bara gissa att han oxå har ont någonstans (typ halsen?), eftersom han gnäller hela tiden. Stackarn!
Han har dock inte haft någon jätte hög feber, utan ligger runt 37,5-38°C. Men han vill inte sova, och när han väl somnar så sover han oroligt och vaknar stup i kvarten. Det har med andra ord varit en jobbig natt, med väldigt lite sömn.

Så idag blir det myskläder och innomhus aktiviter som gäller för mig och Neo. Men min älskling ♥Maggie♥ har lovat att gå bort till affären och köpa piggelin, halstabletter och brämhults hallon juice till mig! That´s love!!

Men om Neo inte blir bättre så blir det väl att åka upp till sjukan med honom. Hoppas dock att vi slipper det, för jag orkar verkligen inte sitta i ett jävla väntrum och bli nersmittad av 15 andra sjukdomar. Så håll nu tummarna för att vi blir friska!!
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och försöka tvätta bort förkylningen!

(Good Luck Hanna!)


Söta små hälsningar..
Signed by: Anonym

Krya på dig tjejen.. Hoppas du och lille Neo blir bättre snart! E ju inte så lätt för de små att vara sjuka... =S

2009-01-18 @ 18:34:17
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Signed by: s

hur gör du så att rubriktexten rör sig:P?

2009-01-18 @ 18:53:38
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Signed by: sofia

Krya på er sötisar!

2009-01-18 @ 19:56:17
URL: http://soufih.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: